Baca keterangan rasmi

Projek kami

Terletak di tengah-tengah Daerah Perniagaan La Défense, Pôle Universitaire Léonard De Vinci menyatukan lebih daripada 5500 pelajar di empat sekolahnya yang menyampaikan ijazah yang diiktiraf oleh majikan: Sekolah Siswazah Kejuruteraan (ESILV), Sekolah Pengurusan (EMLV) , Institut Internet

Pendekatan Transversal yang unik

Sekolah-sekolah di Pôle Universitaire Léonard de Vinci telah membangunkan pendekatan pedagogical yang bersifat transversal yang menggabungkan pengkhususan yang berbeza, yang membolehkan para pelajar bekerja dalam pasukan pelbagai disiplin (pengurus, jurutera, pereka), sambil maju dalam pelajaran mereka dan mendapat pengetahuan digital. Organisasi ini yang disokong oleh inkubator berbilang sekolah membawa kepada kemungkinan dua peringkat dalam bidang keusahawanan, kewangan dan pemasaran digital.

Terletak di tengah-tengah daerah perniagaan terbesar di Eropah, sekolah-sekolah Léonard de Vinci ditekankan pada profesionalisasi, dan objektif utama mereka adalah integrasi profesional yang berjaya para pelajar.

Social Open-Mindedness dan Diversity Profil

Pikiran terbuka, sukan dan budaya sosial untuk semua adalah beberapa pengasas Pôle. Nilai-nilai ini dipertahankan dalam program-program serta semasa prosedur kemasukan. Pôle mengalu-alukan dan membantu pelajar kurang upaya dalam program kami.

Perkhidmatan Pelajar

Pôle Léonard de Vinci mempunyai kemudahan pedagogi luar biasa yang menyumbang kepada cita-cita pelajar. Para pelajar juga mendapat manfaat daripada bimbingan semasa aktiviti pedagogi dan ekstra kurikulum mereka dalam persekitaran peribadi.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

Leonard de Vinci Group

MBA dalam strategi Pemasaran Digital bertujuan untuk memberi pelajar kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kerjaya yang berjaya dalam sektor digital. Kursus teras MBA ... [+]

MBA dalam strategi Pemasaran Digital bertujuan untuk memberi pelajar kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kerjaya yang berjaya dalam sektor digital. Kursus teras MBA difokuskan pada pemasaran digital dan komunikasi: strategi pemasaran digital dan sosial media, pemasaran Web, pemasaran saluran terusan, komunikasi digital, e-perniagaan internet Perkara.

Baca lebih lanjut di laman web sekolah:

Objektif umum

Graduan MBA hari ini mengutamakan kepelbagaian tugas, cabaran intelektual dan keseimbangan kerja-kehidupan dalam kerjaya mereka.

MBA dalam Strategi Pemasaran Digital bertujuan untuk memberi para pelajar kemahiran yang diperlukan untuk melangkah ke kerjaya yang berjaya di sektor digital... [-]

Perancis Paris
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Pôle Universitaire Léonard de Vinci
Alamat
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Île-de-France, Perancis
Website
Telefon
+33 1 41 16 70 86