ILCI Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ILCI

Institut de Langues et de Commerce International (ILCI) adalah institusi pengajian tinggi swasta.

Ditubuhkan pada tahun 2004, Institut de Langues et de Commerce International adalah Sekolah Perniagaan Antarabangsa dan Institut Bahasa yang menawarkan pelbagai program khusus dalam Pengurusan Am, Perniagaan Antarabangsa, Pemasaran, Komunikasi dan Bahasa dalam masa 3 atau 5 tahun.

ILCI adalah Sekolah Perniagaan mengalu-alukan kepelbagaian profil dalam persekitaran antarabangsa yang memberi tumpuan kepada perniagaan, inovasi, dan komunikasi. Kami juga bertujuan agar pelajar kami meningkatkan kemahiran bahasa mereka dalam bahasa Perancis, Inggeris atau Cina untuk menjadi pemimpin perniagaan yang mengambil inisiatif dan boleh bekerja di pelbagai pasukan kebudayaan.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Belajar di ILCI akan memberi anda peluang untuk mencapai tujuan peribadi dan objektif kerjaya anda.

  • Objektif pasukan pendidikan bertujuan untuk membina kemahiran sedia ada untuk meningkatkan prestasi semasa dan membangunkan kemahiran untuk pembangunan peribadi dan kerjaya masa depan. Sasaran utama kami adalah untuk membantu pelajar mencapai matlamat kerjaya mereka, meningkatkan kebolehan mereka untuk menguruskan syarikat dan memperoleh kemahiran dan pengetahuan yang berkaitan dengan inovasi digital utama.
  • ILCI terletak di Paris (arrondissement ke-13), salah satu perpustakaan terbesar di bandar ini. Semua bilik darjah kami dilengkapi dengan papan interaktif yang membawa teknologi canggih dalam kursus untuk menjadikan pembelajaran lebih cekap dan bangunan kami adalah Wi-Fi yang boleh diakses supaya pelajar mempunyai akses percuma ke internet, belajar sendiri dan melakukan amalan tambahan.
  • Persekitaran antarabangsa di ILCI mempromosikan persekitaran pembelajaran yang positif yang membantu setiap pelajar, memperkukuhkan dan menghargai tingkah laku yang membawa kepada kejayaan akademik dan pembinaan karakter. Guru-guru kita memastikan persekitaran multikultural yang memupuk dan positif di mana badan pelajar kita berasa bermotivasi untuk belajar dan berkembang.

Mesej daripada Pengarah kami

Objektif utama kami adalah untuk menyediakan pelajar kami dengan persekitaran pembelajaran yang terbaik agar mereka "bersenang-senang" semasa belajar.

Misi ILCI adalah untuk memastikan setiap pelajar mencapai potensi akademik dan peribadi yang optimum.

Dalam persekitaran kerja yang sentiasa berubah, menjaga perkembangan terkini dengan teknologi adalah penting untuk kejayaan matlamat akademik dan kerjaya profesional.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Persijilan yang diiktiraf di seluruh Perancis

ILCI menawarkan program yang didaftarkan tahap I dan II oleh RNCP. RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - pensijilan menyediakan jaminan untuk kualiti latihan dan ijazah yang dianugerahkan oleh institut.

MBA Affaires Internationales, Tajuk "Manager du développement d'affaires internationales", tahap I berdaftar oleh RNCP, setara BAC 5.

Pemasaran Bachelor Touristique, Tajuk "Marketing Marketing yang Bertanggungjawab", tahap II yang didaftarkan oleh RNCP, bersamaan BAC 3, dengan rakan kongsi kami: EFHT.

La CNCP: Suruhanjaya negara pengiktirafan profesional

Dibentuk di bawah undang-undang pemodenan sosial Perancis n ° 2002-73 bertarikh 17 Januari 2002, jawatankuasa nasional untuk pensijilan profesional diletakkan di bawah kuasa menteri Perancis yang bertanggungjawab terhadap latihan vokasional.

Misinya adalah untuk:

  • Senaraikan tawaran pensijilan vokasional (daftar kebangsaan pensijilan vokasional)
  • Maklumkan kepada orang dan syarikat tentang pensijilan yang disenaraikan dalam daftar nasional dan pensijilan yang diiktiraf di negara anggota Kesatuan Eropah,
  • Semak kesalinghubungan, kesesuaian, dan pembaharuan dokumen diploma dan kelayakan, bersama dengan penyesuaian mereka kepada evolusi dalam kelayakan dan organisasi kerja.

Kenapa pilih ILCI

"Sepenuhnya antarabangsa, sekolah kami menyokong projek anda di Perancis dan di luar negara, melalui kursus, latihan, lawatan perniagaan ... Kami menyeru pihak berkepentingan yang berkelayakan untuk melatih anda dengan teliti dalam projek profesional anda.

ILCI menawarkan sokongan dan nasihat yang intensif untuk memastikan pembelajaran dan latihan anda lancar dan berjaya. Kami profesional dan berdaftar dengan RNCP. "

Lokasi

Paris

Alamat
77 rue Dunois
75013 Paris, Île-de-France, Perancis

Paris

Alamat
4 rue Véronèse
75013 Paris, Île-de-France, Perancis

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami