Read the Official Description

IEMI - Sekolah Perniagaan Antarabangsa melatih profesional muda dan usahawan Pengurusan Perniagaan Antarabangsa bagi memenuhi keperluan syarikat-syarikat dalam mencari yang berpengalaman, profesional operasi dengan pemikiran antarabangsa sebenar dan keupayaan menyesuaikan diri.

Globalisasi dan persaingan yang kuat dari seluruh membawa dunia kepada yang baru MBA pendekatan tertumpu kepada memperoleh kemahiran penglihatan yang menyeluruh dan strategik, teknikal dan teknologi.

Kita mesti berupaya untuk menjangka, merancang dan membuat keputusan yang betul pada masa yang betul! Belajar untuk menjadi responsif dan proaktif.

Dalam persekitaran yang pelbagai budaya dengan pelajar dari 41 negara, Guru-guru yang berkelayakan dari sekolah-sekolah yang terkenal perniagaan dan universiti, profesional dan pakar-pakar peringkat tinggi, menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang betul untuk menghadapi dunia perniagaan.

Program kami adalah sama ada dwibahasa, diajar dalam bahasa Perancis dan InggerisAtau luar negara, yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

IEMI / CMH 2016 majlis tamat pengajian

majlis tamat pengajian IEMI / CMH berlangsung pada Jumaat April 29, 2016 pada Salons Hoche, Paris.

Majlis dipengerusikan oleh Alain Hermelin, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas IEMI / CMH. Beberapa ahli fakulti akademik dan profesional yang hadir.

2016 IEMI / CMH tamat pengajian meraikan graduan MBA Antarabangsa Pengurusan Hospitaliti dan jenama mewah, Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa dan Sarjana Muda Eropah di Antarabangsa Pengurusan Pelancongan Hotel &.

Karine Fleury - Pengarah Program IEMI / CMH dianugerahkan ACBSP "anugerah kepimpinan pelajar Cemerlang" dan "anugerah kepimpinan cemerlang" untuk Violetta, pelajar MBA, dan Florent Nadal BSC, kedua-dua untuk pembangunan teladan akademik dan profesional mereka!

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

IEMI International Business School

... [+]

Objektif Kursus Teras Pengurusan Projek Antarabangsa Kewangan korporat Ekonomi Antarabangsa Undang-undang Perniagaan Antarabangsa pengurusan sumber manusia strategik TOEFL [-]
Perancis Paris
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 18 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu