Baca keterangan rasmi

Mengenai YOOBEE

Selama 20 tahun yang lalu, Yoobee telah mempersatukan kreatif dengan kemahiran teknikal dan praktikal, dunia nyata untuk menjadikan ide-ide cemerlang mereka menjadi kerjaya. Dengan kampus di Auckland, Wellington, Christchurch dan dalam talian, Yoobee adalah sekolah reka bentuk digital khusus terbesar di New Zealand.

Yoobee School of Design adalah sebahagian daripada Kumpulan Pendidikan dan Kolej Animasi baru, sebagai PTE berdaftar, menerima semua kelayakan yang ditawarkan oleh Yoobee School of Design .

Program Yoobee merangkul teknologi baru dan muncul dan platform media terkini, dengan Pathways dari sijil dan diploma melalui darjah dengan beberapa sekolah rakan kongsi kami.

Dari Digital Media dan Reka Bentuk, Reka Bentuk Web dan UX dan Animasi 3D, untuk Filem, Seni Permainan dan Pembangunan dan 3D Graphics, program kami memasukan anda ke dalam kemajuan industri, dan di atas permainan anda.

Menyampaikan program sepenuh masa, sambilan dan dalam talian, Yoobee membuka pintu ke studio digital dan reka bentuk terbaik di dunia.

Pendidik reka bentuk berpengalaman kami sepenuhnya berkaitan dengan industri kreatif. Mereka adalah animator, pengarah, pereka grafik dan artis kesan khas.

Ini menjadikan Yoobee sebenar, relevan dan canggih. Mesra, tutor yang boleh diakses, persekitaran yang menyokong dan latihan praktikal membolehkan pelajar kami melepaskan potensi kreatif mereka dan menjalin kerjaya luar biasa.

Komuniti amalan reka bentuk yang bersemangat, tutor dan pelajar kami berkongsi semangat untuk teknologi digital dan kreativiti yang diilhamkan. Kami bekerjasama, kami berinovasi, kami menolak sempadan.

Pelajar kami mendapat pengalaman bersaing dengan perisian standard industri dan mempelajari bagaimana perniagaan memenuhi seni dalam sektor kreatif. Mereka menamatkan pengajian dengan gabungan kehebatan teknik dan kebolehan kreatif yang sempurna untuk majikan hari ini (dan esok).

Di Yoobee School of Design , kami membuat kreativiti.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan: