NSIA - The Professional Hospitality Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

NSIA adalah sebahagian daripada kolej kejuruan ACG; kami adalah pembekal perkhidmatan pendidikan yang berkualiti. Kami adalah akademisi masakan dan pemakanan yang memenangi anugerah Kategori 1 yang telah menyediakan industri dengan graduan yang berkemahiran tinggi sejak tahun 2001.

Berpusat di Auckland tengah, kami menyediakan pelajar dengan persekitaran pelbagai sumber dengan kemudahan canggih untuk meningkatkan kejayaan masa depan pelajar kami. Kami berhasrat untuk mencapai kecemerlangan global dalam persediaan pelajar yang berterusan untuk masa hadapan yang mereka inginkan.

NSIA adalah penyedia pendidikan yang diluluskan oleh NZQA yang menawarkan pelbagai kelayakan di Tahap 3, 4 dan 5 dalam tiga disiplin masakan, baking dan perhotelan. Kelayakan yang kami tawarkan adalah kualiti yang sangat baik, dan para graduan kami sangat dihargai dalam industri. Sebagai pelajar hospitaliti di NSIA, anda akan diajar oleh tutor yang mahir dan berdedikasi yang akan mempersiapkan anda untuk memasuki industri perhotelan. Anda akan dapat memanfaatkan pautan industri NSIA, yang akan terbukti tidak ternilai ketika mencari pekerjaan selepas tamat pengajian.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Contact

NSIA, Symonds Street Campus, Auckland CBD

Alamat 100 Symonds Street
1010 Auckland, Auckland, New Zealand
Website http://www.nsia.co.nz/
Telefon +64 9 442 3456

NSIA, Hobson Street Campus, Auckland CBD

Alamat Hobson Street Campus 171 Hobson Street,
1010 Auckland, Auckland, New Zealand
Website http://www.nsia.co.nz/
Telefon +64 9 442 3456