Baca keterangan rasmi

Massey Business School adalah salah satu sekolah perniagaan utama dan terbesar di New Zealand dan menduduki ranking 2% teratas di seluruh dunia. Kami menawarkan pendidikan tinggi yang terkemuka, relevan, fleksibel, yang diketuai oleh penyelidik, yang menyediakan pelajar untuk pekerjaan pertama - dan seterusnya . Sebagai perniagaan, anda boleh mengakses penyelidikan dan perkhidmatan kami yang relevan dan topikal untuk membantu organisasi anda berkembang.

Kami mempunyai asas bangga kecemerlangan akademik dan pentadbiran, mengajar pengajian perniagaan sejak tahun 1972.

Hari ini kami adalah pembekal utama pendidikan tinggi, penyelidikan dan latihan dalam bidang perniagaan dan pengurusan di 2% dari sekolah perniagaan di seluruh dunia. Populariti kami adalah bukti kualiti program kami, pengajaran yang diterajui penyelidikan, mod penghantaran yang fleksibel dan fakulti bertaraf dunia.

Massey Business School Māori

Te Kura Whai Pakihi

Perkataan kura mempunyai banyak makna: asalnya ia bermakna 'pengetahuan purba', 'harta', 'berharga' atau juga boleh bermakna istilah yang lebih moden seperti 'sekolah', pusaka. Dalam nama baru ini, kita mencerminkan idea bahawa kita mempunyai Sekolah (kura) di mana seseorang boleh mengejar (whai) aspek perniagaan (pakihi).

Misi

Kami komited untuk penyelidikan, pengajaran dan penglibatan yang sangat baik dan boleh diakses untuk menyambung dan mengamalkan kepimpinan, menyumbang kepada masa depan yang maju, makmur dan mampan untuk New Zealand dan seterusnya.

Nilai

  • Hormati semua
  • Perkaitan dunia nyata
  • Belajar tanpa sempadan
  • Pemikiran yang diterajui oleh penyelidikan

Pemenang anugerah dan diiktiraf di peringkat antarabangsa

Guru-guru kami diiktiraf secara nasional kerana pencapaian yang tinggi dalam pengajaran dan penjagaan pelajar. Massey Business School juga diiktiraf di peringkat antarabangsa - penanda aras AACSB International (Persatuan ke Sekolah-sekolah Berorientasi Perniagaan) yang merupakan lima peratus daripada kolej perniagaan global. Kami menduduki ranking 150 program teratas di dunia untuk program kewangan dan perakaunan kami, dan 250 teratas untuk program ekonomi, perniagaan dan pengurusan (ranking QS 2017).


Anugerah Pelajar Antarabangsa Massey Business School

Bagi pelajar yang mendaftar dalam program Perniagaan di kampus Palmerston Utara atau Wellington kami. Anugerah ini adalah sehingga $ 15,000 untuk Program Sarjana Muda dan sehingga $ 10,000 untuk Program Pascasarjana.

Ketahui lebih lanjut dan aplikasikan

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Massey Business School

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Massey University (MBA) adalah unik di New Zealand - satu-satunya MBA dengan pengkhususan dan yang tersedia untuk belajar sebagai pilihan s ... [+]

Kelayakan peribadi yang unik

Sarjana Pentadbiran Perniagaan Massey University (MBA) adalah unik di New Zealand - satu-satunya MBA dengan pengkhususan dan yang tersedia untuk belajar sebagai pilihan sepenuh masa atau dalam talian.

Apa itu?

The Massey University Master of Business Administration (MBA) memberikan anda keupayaan unik untuk memilih masa dan di mana anda belajar.

Pilihan setahun sepenuh masa atau jarak jauh

Kami menawarkan pilihan untuk mendapatkan MBA dengan mengkaji sepenuh masa selama setahun atau belajar sepenuhnya mengikut jarak (kajian dalam talian) dalam tempoh yang lebih lama. Ini bermakna tahap ini boleh diselesaikan oleh mereka yang bekerja di New Zealand serantau atau tinggal di luar New Zealand.... [-]

New Zealand Auckland
October 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 year
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, New Zealand
Alamat
Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Auckland, New Zealand
Alamat
Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Wellington, New Zealand