Baca keterangan rasmi

AUT Business School adalah pembekal utama pendidikan perniagaan yang relevan, ketat dan menyediakan graduan dengan baik untuk amalan perniagaan atau untuk kerjaya penyelidikan.

AUT Business School adalah antara kumpulan elit 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang diiktiraf oleh AACSB International-Persatuan untuk Menghadapi Sekolah-sekolah Perniagaan Collegiate.

Visi, misi, dan nilai Sekolah Perniagaan menggariskan arah dan ciri-ciri penentu.

Visi sekolah ialah: Mengubah kehidupan, mengubah perniagaan.

Misi kami ialah:

Lulusan AUT Business School bersedia untuk perubahan dunia. Sekolah Perniagaan terkenal dengan pendidikan yang ketat, relevan dan menarik, penyelidikan yang penting dan bersifat tempatan dan tersambung secara global.

Nilai kami adalah:

1. Pendidikan yang ketat, relevan dan menarik

2. Penyelidikan yang penting

3. Disokong secara tempatan, disambung secara global

Pendekatan kami untuk pengajaran dan pembelajaran adalah di barisan hadapan pendidikan perniagaan. Kami mencabar pelajar untuk membangunkan sebagai pelajar bebas melalui pendekatan kami yang menekankan penglibatan pelajar, interaksi antara satu sama lain dan kakitangan akademik dan melalui penggunaan teknologi yang sesuai. Infrastruktur fizikal ruang pembelajaran dan sistem sokongan kami memperkuat ini.

Pelajar juga berpeluang untuk melakukan pertukaran antarabangsa dengan beberapa sekolah perniagaan terbaik di Eropah, Asia, dan Amerika Utara.

AUT Business School mempunyai lebih daripada 30 kakitangan profesional yang mengetuai kurikulum kami dan yang terlibat dalam penyelidikan yang penting kepada pemegang kepentingan kami. Kami mempunyai kekuatan penyelidikan di semua bidang utama perniagaan tetapi juga mempunyai penyelidikan dan penyelidikan interdisipliner mengenai pedagogi perniagaan. Staf akademik kami adalah guru yang mampu, bersemangat dan penyelidik dengan latar belakang akademik dan / atau amalan profesional.

Pautan yang kuat dengan industri dan badan profesor adalah ciri khas AUT Business School dan ini memastikan kurikulum kami tetap ada dan mencerminkan keperluan perniagaan kontemporer.

Kami memberi tumpuan kepada pembangunan graduan, yang yakin, profesional perniagaan yang mampu dengan kejayaan ini melalui penanda aras antarabangsa penglibatan dan hasil pelajar dan melalui kadar pekerjaan siswazah yang kuat.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

AUT Business School

The AUT MBA ditawarkan di AUT Business School di tengah-tengah bandar Auckland.Program ini direka untuk memberikan anda fleksibiliti maksimum untuk dimuatkan dengan komit ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Kriteria MBA Kemasukan

• Ijazah dalam mana-mana disiplin

• pengalaman profesional yang berkaitan - sebaik-baiknya 5 tahun

Tahap bahasa Inggeris:

• IELTS (akademik) tidak kurang daripada 6.5 keseluruhan dan 6.0 dalam setiap kumpulan.

Struktur

• 18 kertas teras termasuk projek perniagaan digunakan

• 6 kertas elektif

Kertas teras meliputi semua asas-asas perniagaan. Kertas elektif membolehkan anda untuk pakar dan menyesuaikan belajar anda.

Kawasan pakar

• Perniagaan Antarabangsa

• Operasi dan Pengurusan

• Pemasaran

• Pengurusan Sumber Manusia ... [-]

New Zealand Auckland
March 2020
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 18 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Hugh, Finance, Student, AUT, 2014