Baca keterangan rasmi

TENTANG IBSS

Sekolah Perniagaan Antarabangsa Scandinavia dengan ibu pejabat serantau yang terletak di UK dan Denmark. IBSS memberi tumpuan kepada program pembelajaran campuran yang membawa kaedah latihan terbaru kepada kumpulan sasaran kami dan tumpuannya adalah antarabangsa.

IBSS menjalankan latihan di Diploma, BA MBA dan Tahap Doktor. Program kami sering dikembangkan dan dijalankan sebagai darjah dua dengan rakan kongsi tempatan di Eropah, Asia, Afrika dan Timur Tengah. Keinginan IBSS berfungsi untuk mendapatkan kualiti yang tinggi tetapi dengan harga yang baik sambil menyediakan pendidikan antarabangsa dengan darjah fleksibel, berkualiti tinggi dan antarabangsa yang diakreditasi.

Produk utama adalah program ijazah MBSS IBSS yang dibangunkan secara dalaman. Ia telah dibangunkan dengan kerjasama yang erat dengan syarikat-syarikat rakan antarabangsa dan institusi latihan antarabangsa yang lain. Selain itu, IBSS juga bekerjasama dengan penyedia pendidikan lain untuk menyediakan program BBA dan DBA.

Kami mempunyai fakulti luar yang besar dengan fasilitator akademik dari semua bahagian dunia. Kami cuba memastikan persediaan terbaik untuk program antarabangsa.

Persekitaran perniagaan global telah berubah lebih jauh untuk lima tahun yang lalu daripada 50 sebelumnya. Untuk maju dan bersaing, anda memerlukan ijazah yang sesuai dengan kemahiran antarabangsa yang anda perlukan, yang diiktiraf di seluruh dunia, yang boleh anda perolehi rumah daripada luar negara, dan bijak, yang mampu.

Sekolah Perniagaan Antarabangsa Scandinavia (IBSS) menawarkan anda semua ini dalam program berasaskan modul yang sangat maju, dan dengan pilihan sendiri yang anda boleh menyesuaikan dan mengkhususkan pendidikan anda semasa anda maju melalui modul.

IBSS didedikasikan untuk menyampaikan pengetahuan berkualiti tinggi serta keadaan kemahiran seni, yang membolehkan para pelajar hari ini terlibat dalam isu pengurusan perniagaan dengan kepercayaan dan keyakinan diri. Bahan ini adalah teori dan praktikal; fakulti adalah antarabangsa dengan pengalaman khusus industri yang luas; teks dan arahan bilik darjah dihantar dalam bahasa setempat.

Objektif program di IBSS adalah:

 • Untuk membawa pembelajaran campuran berkualiti ke dalam dekad yang akan datang
 • Untuk membawa pendidikan perniagaan berkualiti antarabangsa kepada orang-orang dalam ekonomi sedang pesat membangun di seluruh dunia
 • Untuk menawarkan pendidikan perniagaan berkualiti antarabangsa dengan harga yang berpatutan
 • Untuk membangunkan kemahiran pengurusan dan pembangunan perniagaan yang diterapkan

Visi dan misi

Moto:

Setiap orang berhak kepada program ijazah berkualiti pada tuisyen yang adil.

Misi:

Kami mahu memberi pelajar kami akses kepada pendidikan yang berkualiti.

Visi:

Menjadi pembekal pendidikan global dalam bidang Perniagaan, IT dan Pengurusan.

Set nilai:

Sebagai institusi pendidikan antarabangsa yang profesional, kami ingin menawarkan kerjasama kepada pekerja, pelanggan dan rakan niaga berdasarkan kepada yang berikut:

Pelajar:

 • Perspektif antarabangsa
 • Kesediaan untuk mengembangkan perniagaan mereka sendiri dan di negara mereka

Pekerja:

 • Penglibatan dalam kaedah pembelajaran campuran
 • Pendidikan dengan minda antarabangsa

Universiti dan kolej:

 • Bergerak moden dan maju
 • Terbuka untuk kerjasama penuh

Rakan kongsi:

 • Boleh dipercayai
 • Komitmen jangka panjang
 • Tepat
 • Tahap Akademik Tinggi
 • Menyumbang kepada proses perdamaian dunia melalui pendidikan para pelajar antarabangsa

Kumpulan sasaran:

IBSS memberi tumpuan terutamanya kepada Orang Dewasa dalam pekerjaan. Sasarannya adalah untuk meningkatkan kemahiran mereka di mana-mana peringkat yang mungkin mereka lakukan.

IBSS EGYPT

Sekolah Perniagaan Antarabangsa Scandinavia (IBSS) dengan Head Quarter yang terletak di Denmark. IBSS memberi tumpuan kepada program pembelajaran campuran yang membawa kaedah latihan terbaru kepada kumpulan sasaran kami dan tumpuannya adalah antarabangsa.

IBSS ditubuhkan di Mesir sejak 2010.

IBSS Mesir menyokong para pelajar dengan berfungsi sebagai pusat tuisyen. Semasa latihan dilakukan secara dalam talian melalui platform IBSS, kehadiran tempatan IBSS Mesir membolehkan para pelajar untuk menyertai sokongan tuisyen tempatan.

Keinginan IBSS sedang berusaha untuk mendapatkan kualiti tinggi tetapi pada harga yang baik sambil menyediakan pendidikan antarabangsa dengan darjah yang fleksibel, berkualiti tinggi dan antarabangsa yang diakreditasi.

Produk utama adalah program ijazah sarjana IBSS yang dibangunkan secara in-house. Ia telah dibangunkan dengan kerjasama yang erat dengan syarikat rakan kongsi antarabangsa dan institusi latihan lain.

IBSS mempunyai senarai kontrak korporat dengan syarikat-syarikat terkenal di Mesir, dan selama dua tahun terakhir IBSS telah menamatkan hampir empat ratus pelajar MBA, dan 50 pelajar DBA.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

Program MBA Umum adalah untuk pelajar atau pekerja yang ingin meningkatkan dan mengejar kerjaya mereka. Ia ditubuhkan untuk memindahkan kerjaya semasa ke hadapan dengan p ... [+]

TINGGI SISWAZAH TAHAP

Anda tidak perlu berhenti bekerja untuk mendapatkan MBA anda. Anda meneruskan tugas anda dan mengambil bahagian dalam kelas kami, biasanya satu petang seminggu dan pada hujung minggu, di mana anda akan berinteraksi secara langsung dengan fakulti dan penceramah industri kami. Kursus-kursus juga ditawarkan dalam format eLearning dan boleh dilakukan jarak jauh dengan sesi kumpulan.

Program ini menekankan pentingnya pembangunan anda sebagai pengurus dan termasuk sokongan peribadi dan bimbingan perniagaan. Anda akan bekerja pada projek berasaskan syarikat dalam kumpulan pembelajaran berprestasi tinggi. Program ini sangat sesuai untuk pengurus yang bercita-cita untuk peranan kanan dan ingin mengekalkan laluan kerjaya mereka sambil belajar untuk MBA.... [-]

Mesir Nasr City
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
2 Saied Zakaria st
Nasr City, Cairo Governorate, Mesir