Transcontinental Institution Of Higher Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SIAPAKAH KITA?

Institusi ini dibina oleh sekumpulan pendidik global yang mempunyai pengalaman di seluruh dunia. Selepas menyaksikan perubahan berterusan yang dihadapi dunia perniagaan dan punca utama pendidikan tradisional, kami memutuskan untuk bertindak. Institusi ini dirancang dan diketuai oleh para pendidik yang bersemangat dengan pengalaman dari universiti terkemuka di seluruh dunia seperti Stanford dan Pace University di Amerika Syarikat, University of Liverpool dan London School of Business and Finance di UK, Universiti Perniagaan dan Ekonomi Antarabangsa dan Universiti Beijing di China, Graduate School of Business di Grenoble di Perancis, U21 Global University di Singapura, Universiti Pengajian Profesional di Ghana, Chulalongkorn University di Thailand dan, banyak lagi institusi terkemuka di kawasan masing-masing.

Pembangunan Holistik Individu

INSTITUT PELAJARAN PENDIDIKAN TINGGI

Kami mengintegrasikan perjalanan pendidikan anda dengan pelan pembangunan individu . Ini bermula dari pendahuluan awal pelajar di institusi kami dan terus berkembang melalui setiap modul. Beberapa perkembangan yang sedar termasuk kecerdasan emosi, keyakinan, dan keupayaan inovasi. Sebelum memulakan modul, profesor anda mengintegrasikan keperluan perkembangan peribadi anda ke dalam proses pembelajaran sebelum anda masuk kelas pertama. Anda tidak pernah bermula sebagai individu yang tidak dikenali yang merupakan sebahagian daripada senarai pelajar. Sistem bersepadu holistik individu kami mempercepatkan momentum perkembangan anda semasa anda maju melalui setiap modul.

VS.

UNIVERSITI LAIN

Pembangunan pelajar yang bersepadu tidak hadir di kebanyakan universiti, apalagi pembangunan holistik. Profesor memulakan setiap modul untuk melihat pelajar sebagai "slate kosong" , tidak menyedari sebarang keperluan atau tujuan perkembangan unik setiap pelajar. Perkembangan anda biasanya bermula dari "0" dengan setiap semester.

Artikel dan Penerbitan

Membangunkan Kemahiran Kanan dengan Cekap
Bagaimana Anda Boleh Melebihi Potensi Anda?
Tiga Cara Untuk Mencapai Kesetiaan Pekerja Dan Pastikan Penampil Terbaik Anda Dari Meninggalkan

This school offers programs in:
  • English

Lihat EMBA » Lihat Doktor Falsafah »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:


MBA Eksekutif Terakreditasi - Terjangkau

Online Online & Campus Combined Sambilan 16 - 21  Pendaftaran Terbuka Malta Mosta + 1 lagi

Tidak dapat dilupakan !!! Bukan hanya dengan pengalaman transformasi, tetapi juga dengan segala yang anda pelajari. Tidak seperti pendidikan tradisional di mana anda terlupa sebahagian besar daripada apa yang anda pelajari, temukan pengembaraan pembelajaran yang tidak dapat dilupakan dan holistik yang akan memberi anda kuasa melebihi potensi anda. Kursus MBA eksekutif ini direka untuk pemimpin yang mempunyai hasrat untuk inovasi, keinginan untuk membuat perbezaan yang mendalam, dan pemacu yang berterusan untuk kejayaan (kursus dalam talian dan di lapangan disediakan). [+]

TINJAUAN PROGRAM

Kursus MBA eksekutif direka untuk para pemimpin yang mempunyai hasrat untuk inovasi, keinginan untuk membuat perbezaan yang mendalam, dan pemacu yang berterusan untuk berjaya. Jika anda mempunyai salah satu dari tiga ciri ini, kursus ini akan mendorong anda seperti apa yang pernah anda alami. Di dalam rangka kerja pembangunan eksekutif yang terbukti, reka bentuk kurikulum menawarkan tumpuan strategik yang tiada tandingan untuk pertumbuhan anda sebagai individu bersepadu dari perspektif kecerdasan berganda. Direka oleh pakar terkenal di seluruh dunia dalam pelbagai bidang perniagaan, kursus ini membolehkan anda mengintegrasikan tanggungjawab profesional anda dengan pengalaman pembelajaran yang hebat dengan kejayaan yang boleh diukur dalam banyak bidang yang menarik, seperti kecerdasan emosi dan inovatif.... [-]


Video

Explore the myth of Knowledge=Power