Baca keterangan rasmi

Mengapa Nilai University ?

Kemudahan kelas dunia menyokong persembahan akademik kami. Ini terdiri daripada teater kuliah moden dan bilik darjah moden untuk makmal sains dan kemahiran yang lengkap.

Melengkapi kemudahan pembelajaran kami adalah pelbagai kemudahan sukan dan rekreasi yang komprehensif termasuk gelanggang permainan kompleks dan luaran sukan dalaman. Anda juga mempunyai akses ke golf dan berenang di hartanah kakak kami, Nilai Springs Golf, dan Country Club, yang terletak hanya lima minit melalui perkhidmatan ulang-alik percuma kami.

Lokasi yang ideal

Terletak secara strategik di perbandaran Putra Perdana, kami berjarak 35 minit pemanduan dari Kuala Lumpur dan 20 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur l

Visi kami

Menjadi pusat kecemerlangan pendidikan antarabangsa, didedikasikan untuk memberikan pengalaman pembelajaran kepada pelajar kami yang akan memperkaya kehidupan mereka.

Misi kita

  • Menyediakan pendidikan berkualiti dan program yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.
  • Menawarkan kampus bertaraf universiti yang lengkap dengan kemudahan kediaman dan rekreasi.
  • Menghasilkan graduan yang berpengalaman yang berpengalaman yang berwibawa secara profesional, dan keyakinan diri.

Sumber Pembelajaran bertaraf dunia

Sehingga kini, sumber penting telah dilaburkan untuk menyediakan infrastruktur kampus dan kemudahan pengajaran bertaraf dunia untuk pelbagai sekolah dan pusat kami:

  • Sains Gunaan
  • Perniagaan
  • Kejuruteraan
  • Hospitaliti
  • Pengajian Asasi
  • Pengajian Pascasiswazah118687_photo-1531538512164-e6c51ea63d20.jpgMimi Thian / Unsplash

Setara 2017

Ditubuhkan pada tahun 1997, kami adalah antara penyedia pendidikan tinggi swasta terbesar di Malaysia yang menawarkan pelbagai program yang diluluskan oleh Kementerian Pengajian Tinggi dan diiktiraf oleh universiti terkemuka di seluruh dunia.

Dalam latihan SETARA 2017 yang dijalankan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia, Nilai University memperoleh skor keseluruhan 89% di bawah kriteria Pengajaran dan Pembelajaran. Markah cemerlang ini menunjukkan komitmen kami untuk menyediakan pelajar dengan pengalaman pengajaran dan pembelajaran yang berkualiti. Graduan kami sangat berpengalaman dan dalam Kajian Traceability Employment Graduate Education Kementerian Pengajian Tinggi untuk Tahun 2015, kami menduduki tempat No. 17 di kalangan semua universiti swasta. Sejak itu, angka penggajian siswazah Nilai University terus berada pada trend menaik.

Pengayaan Untuk Kehidupan

Nilai University direka bentuk untuk menyediakan suasana yang ideal untuk mengejar pendidikan tinggi. Suasana yang damai dan kehijauan membantu memusatkan minda dan merangsang akal, yang membolehkan suasana santai yang dapat membantu pelajar memenuhi potensi sebenar mereka.

Nilai Sumber

Nilai Sumber Kumpulan yang merupakan pemaju perbandaran Putra Nilai mempunyai banyak subsidiari termasuk Sekolah Nilai Antarabangsa yang menyampaikan kurikulum Antarabangsa Cambridge, Value Springs Resort Hotel yang bertaraf empat, Value Springs Golf and Country Resort yang mengekalkan golf 27 lubang kursus dan Putra Nilai Sdn Bhd sebuah cabang pembangunan hartanah. Portfolio yang pelbagai ini memberikan pelbagai peluang untuk universiti memanfaatkannya.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Nilai University

Program Pascasiswazah Nilai University di Pentadbiran Perniagaan membolehkan anda mendapat manfaat daripada peluang kerjaya yang terbaik di seluruh dunia. Meningkatkan pe ... [+]

Program Pascasiswazah Nilai University di Pentadbiran Perniagaan membolehkan anda mendapat manfaat daripada peluang kerjaya yang terbaik di seluruh dunia. Meningkatkan pengalaman pembelajaran anda melalui program-program ini dengan memperoleh pengetahuan teoritis holistik serta memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai bidang ini sebagai seorang profesional. Menjadi profesional yang yakin dalam bidang seperti perbankan, kewangan, pemasaran, pengurusan, dan pengurusan sumber manusia. Anda akan mendapat pengalaman bersalaman semasa kursus anda yang akan membantu anda menerapkan kemahiran yang dipelajari melalui program ini dalam situasi kehidupan sebenar. Program-program ini sesuai untuk mereka yang mencari kerjaya yang bermanfaat dalam bidang perniagaan.... [-]

مليسيا Bandar Baru Nilai
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Nilai University Corporate Video (Official)