Baca keterangan rasmi

SELAMAT DATANG KE MUSTANG

Ketahui mengapa MUST adalah salah satu universiti utama di Malaysia. Dari kakitangan kami yang memenangi anugerah kepada pedagogi pengajaran unik kami, MUST benar-benar dilengkapi untuk menjadi universiti pilihan untuk pelajar yang ingin membuat masa depan yang lebih cerah.

PENUBUHAN Malaysia University of Science and Technology

Pada 1995, Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohammad dan delegasi dari Malaysia membuat lawatan kerja ke Institut Teknologi Massachusetts (MIT) dan mengesahkan penubuhan sebuah universiti yang dimodelkan selepas MIT. Perjanjian ditandatangani pada Januari 1997 untuk menubuhkan Malaysia University of Science and Technology (MUST).

Dalam tahun-tahun pembentukannya, MUST sepenuhnya dibantu dan disokong oleh MIT, sebuah universiti terkenal di dunia yang terkenal untuk pendidikan dan penyelidikannya dalam sains dan teknologi maju.

PENGHARGAAN KAEDAH PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN DUNIA DUNIA.

Malaysia University of Science and Technology melancarkan kaedah pengajaran dan pembelajaran kelas dunia yang menggalakkan kreativiti, pemikiran analitik, penyelesaian masalah, inovasi dan pembinaan pasukan. Ini adalah kualiti yang telah terbukti berjaya dalam menghasilkan kepimpinan keusahawanan dalam teknologi dan perniagaan.

MESTI juga memupuk budaya yang didorong oleh penyelidikan dalam semua bidang kepakaran untuk memastikan kedalaman pemahaman dan keyakinan dalam menghadapi masalah praktikal. Model bertaraf dunia telah menjadi dorongan dari budaya MESTI yang bersemangat, inovatif dan sengaja ke persekitaran tempatan kita.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Malaysia University of Science and Technology

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah dengan mod kursus. Ia direka bentuk untuk membentuk profesional yang berbakat yang mampu mengubah hak milik perniagaan ... [+]

Ijazah pengajian perniagaan dan pengurusan yang hebat membolehkan para pelajar untuk membangun dan mendapatkan wawasan yang mendalam mengenai organisasi perniagaan dan menyediakan pengetahuan khusus dalam bidang seperti pasaran, pelanggan, kewangan, operasi, komunikasi, teknologi maklumat dan strategi dan strategi perniagaan.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah dengan mod kursus. Ia direka bentuk untuk membentuk profesional yang berbakat yang mampu mengubah hak milik perniagaan untuk terus bersaing dalam pasaran global yang sentiasa berubah. Anda akan mempunyai peluang untuk memperoleh kemahiran kepimpinan, komunikasi dan kerja berpasukan dan untuk mengembangkan pendekatan baru kepada pengurusan perniagaan. Di MUST, kami menawarkan kursus terintegrasi yang diketuai oleh fakulti dan pengamal antarabangsa yang berpengalaman dalam sebuah persekitaran pembelajaran interaktif dengan penekanan khusus terhadap praktikal dan amalan yang didorong oleh industri.... [-]

مليسيا Petaling Jaya
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 - 6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu