Baca keterangan rasmi

"Perkongsian unik, peluang unik"

Kerjasama terbesar akhirnya di Kuala Lumpur. Universiti Antarabangsa Malaya-Wales ( IUMW ) adalah kerjasama antara University of Malaya dan University of Wales, UK.

IUMW adalah universiti pertama di Asia Tenggara yang akan diterima sebagai ahli Akademi Pengajian Tinggi (HEA) United Kingdom, sebuah badan British yang terkenal untuk belajar dan mengajar dalam pendidikan tinggi.

Dengan memanfaatkan pencapaian cemerlang kedua-dua universiti ini, bersama dengan ahli akademik kami sendiri, IUMW menawarkan pelbagai kursus sarjana dan pascasiswazah kepada pelajar tempatan dan antarabangsa. Kami bercita-cita untuk menjadi universiti berorientasikan penyelidikan yang komprehensif, diiktiraf untuk pengajaran dan pembelajaran inovatif, penyelidikan, perkhidmatan sosial dan pengurusan pendidikan.

Visi

Visi kami adalah untuk menjadi institusi pengajian tinggi antarabangsa yang inovatif dan inovatif yang terkenal dengan graduannya yang relevan dengan tuntutan global dan mewujudkan nilai untuk perniagaan, perdagangan, sains dan teknologi yang terbuka dan kolaboratif.

Misi

Misi misi kami adalah untuk menubuhkan dan mengekalkan institusi pengajian tinggi antarabangsa yang mempunyai ciri khas yang melambangkan kecemerlangan kelas dunia dalam pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan dan inovasi. Graduan kami adalah duta jenama kami yang akan menjadi daya penggerak di pasaran tempatan dan global.

Nilai teras

  • Dalam usaha kami untuk merealisasikan visi dan misi kami, nilai teras ini membimbing kami:
  • Mengguna pakai pembangunan mampan sebagai satu prinsip penganjuran utama untuk kegiatannya
  • Menjadi inovatif dan giat
  • Menjadi relevan untuk kekal di barisan hadapan
  • Menjadi jujur ​​dan boleh dipercayai dalam urusan kami dengan pihak berkepentingan
  • Memberikan kualiti dan kecemerlangan dengan bangga
  • Menghormati orang lain untuk memberi inspirasi kepada mereka untuk memberikan yang terbaik
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

IUMW - International University of Malaya-Wales

Di IUMW , perniagaan utama kami memberikan anda pendidikan berkualiti dan global yang relevan dalam Perniagaan. Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan kami bertujuan untu ... [+]

Di IUMW , perniagaan utama kami memberikan anda pendidikan berkualiti dan global yang relevan dalam Perniagaan. Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan kami bertujuan untuk menghasilkan pemimpin dan pakar perniagaan yang berjaya dengan perspektif global. Ia menggabungkan pendekatan dan metodologi perniagaan yang pelbagai, serta kursus bahasa asing dan kemahiran umum.

Buat keputusan yang bijak dan pelaburan dengan belajar di IUMW untuk masa depan yang cerah dalam Pemasaran, Pengurusan Perniagaan, Pengurusan Organisasi, atau Runcit, antara lain. Program ini juga akan memberi inspirasi kepada graduan untuk menjadi inovatif dan mahir dalam bahasa asing. Pada akhir program, para pelajar akan memperoleh pengetahuan, teknik dan etika untuk menjadi pakar perniagaan yang dilengkapi dengan kemahiran yang disesuaikan dengan persekitaran perniagaan yang kompetitif.... [-]

مليسيا Kuala Lumpur
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

IUMW: Your Global Stepping Stone to the Future

Alamat
International University of Malaya-Wales, Administration Wing, 1st Floor, Block A City Campus, Jalan Tun Ismail
50480 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, مليسيا
Telefon
undefined