Edinburgh Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Inilah pilihan anda, peluang anda
Edinburgh Business School , Universiti Heriot-Watt, telah membantu profesional yang bekerja menjadi pemimpin perniagaan selama lebih dari 25 tahun, menawarkan program pascasiswazah yang berkualiti tinggi dan boleh diakses dalam perniagaan.

Program MBA , Masters , DBA dan PhD dalam talian yang popular kami telah mempercepatkan kerjaya lebih daripada 20,000 graduan, dengan ramai yang mengalami kenaikan gaji mereka, promosi dalam syarikat mereka dan yang lain memulakan perniagaan mereka sendiri.

Mengapa Edinburgh Business School ?

" Edinburgh Business School ditubuhkan untuk melakukan perkara yang terus dilakukan dengan cemerlang - untuk menyediakan akses kepada pendidikan pengurusan kepada orang di seluruh dunia, tidak kira di mana mereka berada, jam yang mereka kerjakan atau keadaan keluarga mereka." Profesor Heather McGregor, Dekan Eksekutif

Anda belajar lebih baik apabila anda berada dalam kawalan
Kami memberi anda kebebasan untuk menyesuaikan diri dengan pengajaran anda agar sesuai dengan gaya hidup peribadi dan profesional anda yang sibuk; anda boleh memilih bagaimana, bila dan di mana anda ingin belajar. Anda boleh belajar dalam talian , dengan kadar anda sendiri dan dalam masa anda sendiri; di salah satu daripada tiga kampus kami di Edinburgh , Dubai atau Malaysia ; atau, dengan salah satu daripada Rakan Pembelajaran kami yang dipercayai.


Kualiti dijamin
Edinburgh Business School adalah sebahagian daripada Universiti Heriot-Watt, oleh itu kami beroperasi dalam susunan Universiti secara menyeluruh untuk jaminan kualiti dan usaha dan komitmen yang berterusan dalam mengekalkan kualiti dalam semua bidang penyelidikan dan pengajaran kami.

"Majikan melihat nilai dalam MBA Edinburgh Business School ..." Gail Edwards, Sarjana MBA

Pembangunan profesional dan pertumbuhan
Kelayakan dari Edinburgh Business School adalah pelaburan di masa depan anda, prospek kerjaya masa depan anda, pendapatan masa depan anda.

"Saya mendaftar untuk MBA kerana saya mahukan pilihan dalam kehidupan dan itulah yang diberikan kepada anda" Bosman du Plessis, Graduate MBA

Dalam kajian bebas, ia melaporkan sebanyak 75 alumni yang selama atau dalam masa 6 bulan selepas tamat pengajian 65% telah mengalami kenaikan gaji mereka, 25% telah memulakan perniagaan mereka sendiri dan 52% telah memenangi promosi ( Carrington Crisp, Mei 2017).

Kami adalah global, kami tempatan
Dengan fakulti antarabangsa profesional yang sangat dihormati dan berpengalaman, beribu-ribu pelajar yang berpikiran sama dan alumni yang berjaya, kehadiran tempatan di lima benua dunia, dan tiga kampus di Edinburgh , Dubai dan Malaysia , kami benar-benar adalah keluarga perniagaan global profesional.

Dapatkan langsung ke Edinburgh Business School mengenai program kami.

Adakah anda bersedia untuk menyertai rangkaian global kami?

Semua program dalam talian kami adalah modular dan setiap kursus boleh diselesaikan setiap kali anda memilih. Kami menawarkan enam program:

Pelajar juga boleh memilih untuk belajar untuk MBA sepenuh masa di kampus universiti kami di Edinburgh dan Dubai; atau, sambilan di Dubai dan Malaysia.

Perlu maklumat lanjut?

Bertanya sekarang; kami ingin mendengar daripada anda.

Yuran dan Biasiswa

Anda boleh menggunakan kalkulator yuran kami yang akan memberi anda petunjuk kos keseluruhan program pilihan anda.

Beasiswa boleh didapati untuk program-program terpilih dengan kami, anda boleh mengetahui maklumat lebih lanjut mengenai ini di laman web kami.

Hubungi Kami

Kampus Dubai
Edinburgh Business School
Universiti Heriot-Watt Dubai
PO Box 294345
Bandar Akademik Antarabangsa Dubai
Emiriah Arab Bersatu]

Bahagian dan MBA sepenuh masa
971 (4) 435 8770
DubaiMBA@ebs.hw.ac.uk

Kampus Edinburgh
Edinburgh Business School
Universiti Heriot-Watt
Edinburgh
EH14 4AS
44 (0) 131 451 3090
oncampusmba@ebs.hw.ac.uk

Kampus Malaysia
Edinburgh Business School
Universiti Heriot-Watt Malaysia
No 1 Jalan Venna p5 / 2
Precinct 5,
62200 Putrajaya
Malaysia
MBA sambilan

603-8894 3888
MalaysiaMBA@ebs.hw.ac.uk

Atau, hubungi salah satu pejabat serantau kami berhampiran anda.

This school offers programs in:
  • English

Lihat 1-year MBAs » Lihat Online MBA Sambilan » Lihat Online MBA » Lihat Online MSc » Lihat DBA » Lihat MSc »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

Program MBA, Edinburgh

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 United Kingdom Edinburgh Emiriah Arab Bersatu Dubai + 3 lagi

Program MBA kami boleh dipelajari sepenuh masa, lebih setahun, atau sambilan, selama dua tahun. Program intelektual yang ketat ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menubuhkan perniagaan anda sendiri atau menjadi semangat keusahawanan dalam organisasi anda. Program ini memberikan anda fleksibiliti untuk memilih di mana anda ingin mendasarkan pengajian anda, di Edinburgh atau Dubai. Dengan peluang pertukaran termasuk sebagai sebahagian daripada program ini, dan tanpa mengira asas pilihan anda, anda akan meluangkan sedikit masa di kampus lain sebagai sebahagian daripada kohort global profesional yang berfikiran sama. [+]

Program MBA

Edinburgh Business School

Edinburgh Business School adalah Edinburgh Business School Siswazah dari Universiti Heriot-Watt.

Edinburgh Business School telah membantu profesional yang bekerja menjadi pemimpin perniagaan selama lebih dari 25 tahun, menawarkan program pascasiswazah yang berkualiti tinggi dan boleh diakses dalam perniagaan. Program MBA , Masters , DBA dan Ph.D dalam talian yang popular kami telah mempercepatkan kerjaya lebih daripada 20,000 graduan. Pelajar kami telah melihat kenaikan gaji, mendapat kenaikan pangkat dalam syarikat mereka dan ramai yang memulakan perniagaan mereka sendiri.

Adakah anda bersedia menyertai rangkaian pemimpin perniagaan global kami?... [-]

Contact

Edinburgh Business School

Alamat Edinburgh Campus, Edinburgh Business School, Heriot-Watt University
EH14 4AS Edinburgh, Scotland, United Kingdom
Website http://www.ebsglobal.net/
Telefon +44 131 451 3090

Alamat Dubai Campus, Edinburgh Business School, Heriot-Watt University, Dubai International Academic City
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Telefon undefined

Alamat Malaysia Campus Edinburgh Business School, Heriot-Watt University Malaysia, No 1 Jalan Venna p5/2, Precinct 5
62200 Putrajaya, Putrajaya, مليسيا
Telefon undefined