Baca keterangan rasmi

Universiti Perniagaan Strathclyde di Malaysia

Status akreditasi tiga peringkat Strathclyde Business School dan peringkat antarabangsa meletakkannya di sekolah eselon global. Penghargaan kami baru-baru ini termasuk:

  • Triple yang diiktiraf oleh AMBA / EQUIS dan AACSB
  • Kedudukan debut global Economist MBA Eksekutif (Julai 2013). MBA Sekolah Perniagaan Strathclyde disenaraikan di sekolah perniagaan UK yang teratas 5 dan di peringkat 10 di Eropah. Keseluruhan Strathclyde diletakkan di tangga ke-28 daripada 62 sekolah perniagaan antarabangsa.
  • Ke-11 di UK, ke-25 di Eropah dan ke-87 di dunia (FT Global MBA Ranking Jan 2013)
  • Ke-8 di UK, ke-16 di Eropah dan ke-54 di dunia (Economist MBA yang mana Oct 2012)
  • 10 teratas di UK, 35 teratas di Eropah (Peringkat Sekolah Perniagaan Eropah, Financial Times, Nov 2010 dan 2011 dan 2012)
  • The Financial Times Master of Management peringkat -Strathclyde's MBM program telah menduduki tempat ke-33. Dari hanya 12 buah sekolah di UK, kami ditempatkan di tempat ke-4, dan juga diletakkan dalam bidang 3rdin perkembangan karir. (Kedudukan FT MiM Sept 2013)
  • No.6 di dunia dalam Strategi Korporat (FT Global MBA Survey 2013)

MBA Strathclyde di Malaysia

MBA Strathclyde di Malaysia yang diuruskan oleh CDC Management Development (M) Sdn Bhd mempunyai gaya penyampaian fleksibel yang menggabungkan elemen pembelajaran separuh masa dan terbuka dalam 180 format kredit. Pelajar boleh tinggal dalam pekerjaan mereka dan mengambil keseluruhan kursus mereka dalam masa dua tahun sahaja. Ini menjadikan program kami alternatif yang berdaya maju untuk anda, individu, dan syarikat anda.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA Sambilan

CDC Management Institute

The Strathclyde MBA di Malaysia, yang diuruskan oleh CDC Management Development (M) Sdn Bhd mempunyai gaya fleksibel penghantaran menggabungkan sambilan dan unsur-unsur p ... [+]

Strathclyde MBA di Malaysia

The Strathclyde MBA di Malaysia, yang diuruskan oleh CDC Management Development (M) Sdn Bhd mempunyai gaya fleksibel penghantaran menggabungkan sambilan dan unsur-unsur pembelajaran terbuka dalam format 180 kredit. Pelajar boleh tinggal dalam pekerjaan mereka dan mengambil seluruh pengajian mereka dalam masa dua tahun. Ini menjadikan program kami alternatif kedua untuk anda, individu, dan untuk syarikat anda.

Perkongsian

University of Business School Strathclyde menyediakan semua bahan-bahan teras untuk program ini dan menjalankan semua seminar dengan pasukan terpilih profesor terkemuka dari kakitangan mereka di UK. Ahli-ahli kakitangan UK juga bertanggungjawab untuk pertanyaan bidang dan sokongan. Semua prosedur kemasukan dan penilaian adalah tanggungjawab para Strathclyde dan peserta yang berjaya akan dianugerahkan University of Strathclyde Sarjana Pentadbiran Perniagaan.... [-]

مليسيا Shah Alam
Januari 2020
English
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu