Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Sacred Heart University Luksemburg Jack Welch College of Business

Kolej Perniagaan Jack Welch Sacred Heart telah di Luxembourg selama lebih dari dua dekad yang menawarkan program peringkat siswazah yang disesuaikan dengan keperluan individu yang bekerja. MBA, akreditasi AACSB, diakui oleh Kementerian Pengajian Tinggi Luxembourg dan dihormati oleh masyarakat perniagaan dan kewangan.

Sejak 2012, kami menawarkan MBA sepenuh masa dengan latihan yang direka untuk graduan muda dari luar negara dan dari Luxembourg. Kami mempunyai pelajar dari lebih dari empat puluh negara yang berlainan dan fakulti dan staf kami yang berkelayakan kami memberikan program kami benar-benar antarabangsa yang tidak banyak ditawarkan oleh sekolah perniagaan yang lain.

Cawangan Sekolah Perniagaan Amerika

Universiti Sacred Heart di Fairfield, CT (Amerika Syarikat), mula menawarkan pendidikan perniagaan pada tahun 1965, hanya dua tahun selepas penubuhannya. Kolej Perniagaan Universiti kemudiannya dinamakan sempena bekas Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif General Electric Company, John F. Welch yang terus memberikan sokongan berharga. Cabang Luxembourg College of Business ditubuhkan pada tahun 1991.

Berhubung rapat dengan komuniti perniagaan Luxembourg

Di sekolah perniagaan ini, kami bekerja rapat dengan komuniti korporat. Ini tidak hanya tercermin dalam kakitangan pengajar kami yang telah mencapai cendekiawan dan eksekutif perniagaan yang berpengalaman yang datang dari kampus utama Amerika Syarikat dan dari Luxembourg tetapi juga di Lembaga Bupati aktif kami yang terdiri daripada CEO dari beberapa syarikat utama di Luxembourg.

Terletak di Chamber of Commerce Luxembourg-Kirchberg kemudahan kami adalah dinamik dan menyediakan banyak alat pembelajaran dan penyelidikan dalam talian. Kami juga mempunyai perpustakaan untuk pelajar digunakan sebagai tempat yang tenang untuk belajar atau pasukan projek untuk bertemu untuk kursus.

Akreditasi AACSB dan Dekri Grand Ducal

Pada bulan Januari 2007, College of Business Jack Welch memperoleh akreditasinya oleh AACSB International - Persatuan untuk Menghadapi Sekolah Perniagaan Collegiate. Ia menyertai kumpulan elit yang kurang daripada 5 peratus sekolah perniagaan di seluruh dunia. AACSB International dianggap sebagai badan akreditasi global utama bagi sekolah-sekolah yang menawarkan ijazah sarjana, sarjana dan kedoktoran dalam perniagaan dan perakaunan.

Pada bulan Ogos 2007, Sacred Heart University menerima Dekri Grand Ducal yang memberikan pengiktirafan diploma kami di Luxembourg.

The Princeton Review termasuk Sacred Heart University dalam panduannya "Best 379 Colleges - 2015 Edition" dan "Best 295 Business Schools - 2015 Edition".

This school offers programs in:
  • English

Lihat MBA Sambilan » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

MBA dengan Internship

Campus Sepenuh masa 16  August 2019 Luxembourg Luxembourg City

MBA dengan Internship direka untuk graduan muda dengan atau tanpa pengalaman kerja dari luar negara atau dari Luxembourg. Program ini memudahkan kemasukan pelajar ke dalam kehidupan profesional serta memudahkan profesional muda untuk menukar kerjaya. [+]

Dapatkan MBA anda di dua benua dan selesaikan latihan kelas atas di Luxembourg

MBA dengan program magang yang direka untuk siswazah muda dengan atau tanpa pengalaman kerja dari luar negara atau dari Luxembourg. Program ini memudahkan kemasukan pelajar ke dalam kehidupan profesional serta memudahkan profesional muda untuk menukar kerjaya.

Program ini bermula pada pertengahan bulan Ogos dan siap dalam 16 bulan. Bagi pelajar yang belum mengambil kursus dalam bidang ekonomi, statistik atau pengurusan, kursus persediaan yang intensif ditawarkan pada bulan Julai dan Ogos.

Apa yang membezakan kita daripada program lain?

MBA Amerika, semua kursus yang diajar dalam bahasa InggerisFakulti: dari kampus utama di Fairfield, CT, dan pengamal dengan kelayakan teoritis yang kuat dari Luxembourg6-9 bulan latihan berbayar yang disokong oleh latihan individu. Alternatif: projek pilihan peribadi yang luas, contohnya membuat syarikat anda sendiri.Badan pelajar antarabangsa yang datang dari lebih 40 buah negaraAkses ke perpustakaan dan pangkalan data dalam talian SHU luasPilihan untuk menambah kursus di AS di kampus utama Sacred Heart di Fairfield, CTPelajar bukan-EU / EEA yang menamatkan pengajian dengan MBA boleh mendapatkan permit kerja di Luxembourg dalam keadaan tertentu.... [-]

MBA Sambilan

MBA sambilan

Campus Sambilan 1 - 6  Pendaftaran Terbuka Luxembourg Luxembourg City

Program MBA Paruh waktu dirancang untuk pekerja profesional yang berpusat di Luxembourg yang bercita-cita untuk memiliki kedudukan kepimpinan dalam ekonomi global esok. Persekitaran perniagaan yang berubah memerlukan program bersepadu yang dicirikan oleh pendekatan pelbagai disiplin. [+]

Dapatkan MBA anda semasa bekerja

Program MBA Paruh Waktu direka untuk profesional yang berpangkalan di Luxembourg yang bercita-cita untuk mempunyai kedudukan kepimpinan dalam ekonomi global esok. Persekitaran perniagaan yang berubah memerlukan program bersepadu yang dicirikan oleh pendekatan pelbagai disiplin. Setelah diterima, memasuki pelajar akan dinilai untuk mengukur kemahiran pengurusan, kemahiran komunikasi, dan pengetahuan kandungan untuk membantu menentukan kurikulum individu mereka. Kursus teras bersepadu akan terdiri daripada beberapa kelas intensif yang dirancang untuk membangunkan kemahiran bersilang. Kewangan, pemasaran, operasi, dan perakaunan akan diajar secara serentak dalam pendekatan "proses perniagaan".... [-]


Contact

Sacred Heart University

Alamat Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg City, Luxembourg District, Luxembourg
Website http://www.shu.lu/Programs/
Telefon +352 2276 131