Luxembourg School Of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Luxembourg School Of Business

Misi Luxembourg School Of Business adalah untuk menyediakan persekitaran pembelajaran inspirasi dan multikultural untuk pemimpin perniagaan dari syarikat antarabangsa yang beroperasi di Luxembourg serta seluruh Eropah dan dunia.

Dalam mencapai matlamat pendidikan dan akademik, Sekolah menggunakan kaedah pengajaran dan penyelidikan kontemporari, mempromosikan kepelbagaian budaya dan intelektual.

Rakan kongsi sekolah dengan komuniti perniagaan antarabangsa dan menyediakan pemimpin perniagaan untuk berjaya dalam dunia perniagaan global yang rumit.

Portfolio Ijazah Sarjana

  • Program MBA akhir pekan
This school offers programs in:
  • English

Lihat MBA Sambilan »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA Sambilan

LSB -Hujung minggu MBA

Campus Sambilan 24  September 2019 Luxembourg Luxembourg City

Program MBA Weekend di Luxembourg School of Business direka untuk memenuhi keperluan profesional dengan jadual ketat dan kesediaan untuk belajar dan dalam kerjaya mereka. Tempoh program ini adalah 24 bulan. Kelas diadakan setiap hujung minggu kedua (malam Jumaat dan Sabtu). [+]

Program MBA Weekend di Luxembourg School of Business direka untuk memenuhi keperluan profesional dengan jadual ketat dan kesediaan untuk belajar dan dalam kerjaya mereka.

Tempoh program ini adalah 24 bulan. Kelas diadakan setiap hujung minggu kedua (malam Jumaat dan Sabtu).

The LSB -Hujung minggu MBA memberikan anda hubungan secara langsung dengan fakulti antarabangsa bahagian dari beberapa sekolah perniagaan terbaik di dunia untuk mendapatkan.

profesor kami adalah universiti bertaraf dunia dan kadang-kadang pengurus syarikat-syarikat global. Sesetengah daripada mereka adalah eksekutif peringkat tertinggi dalam syarikat-syarikat antarabangsa, manakala ahli-ahli sains yang lain, yang mempunyai pengalaman industri yang ketara dalam pelbagai industri.... [-]


Contact
Alamat lokasi
19, Rue Eugène Ruppert
Luxembourg City, Luxembourg District, L-2453 LU
Media sosial