Vytautas Magnus University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

VMU

Disenaraikan antara TOP 800 universiti terbaik di dunia (QS World University Rankings) dan berikut dalam tradisi leluhur berusia 94 tahun Universiti Lithuania, Vytautas Magnus University merupakan institusi pendidikan sahaja lebih tinggi di negara ini dan salah satu daripada beberapa di rantau yang pendidikan seni liberal yang luas yang disampaikan.

Prinsip Artes Liberales dipupuk oleh pihak universiti membolehkan pelajar menukar secara bebas dan mengatur jadual mereka, minor dalam satu bidang dan utama di tempat lain, perjalanan ke luar negara di bursa antarabangsa dan bersedia untuk mereka perjalanan dengan mengambil sebahagian daripada ada 30 kursus bahasa asing yang tidak pernah mengganggu dengan mata pelajaran khusus.

VMU menawarkan tahap 15 Master bersama-sama dengan 9 program ijazah Sarjana Muda, yang sepenuhnya diajar dalam bahasa Inggeris. Setiap universiti semester mengumpulkan masyarakat antarabangsa yang berwarna-warni, yang menyatukan wakil-wakil dari lebih 50 buah negara di seluruh dunia.

Universiti Vytautas Magnus

Permohonan pada masa ini ditutup. kemasukan baru bagi program Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana dalam bahasa Inggeris akan dilancarkan pada awal bulan April, 2017.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BAs » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Sarjana »

Video

Vytautas Magnus University. Internationl students

Faculty of Natural Sciences @VMU in a sight by Nigerian students

Faculty of Natural Sciences @VMU in a sight by Indian students

VMU in the Rhythm of 25 Hours

Contact

Vytautas Magnus University

Alamat Vytautas Magnus University K. Donelaicio g. 58
LT-44248 Kaunas, Kaunas County, Lithuania
Website http://www.vdu.lt/en/
Telefon +370 37 327 978