Baca keterangan rasmi

Misi kami

The Edwards Sekolah Perniagaan membangunkan profesional perniagaan untuk membina negara.

The Edwards Sekolah Perniagaan mewujudkan peluang pembelajaran yang dinamik dan pemikiran kritikal. Kami adalah berasaskan nilai-nilai kita ketulenan dan integriti. Kami mengamalkan model guru-ulama, dan menyampaikan misi kami melalui fakulti yang mempunyai kepakaran akademik dan profesional yang kukuh. Budaya kita meraikan kepelbagaian dan merangkumi pluralisme. Kami terlibat pemegang kepentingan kami untuk membina nilai dalam komuniti mereka.

Mengenai Edwards Sekolah Perniagaan

Walaupun selama ini nama program perniagaan telah menukar tidak berubah ialah komitmen kepada pengalaman pendidikan yang cemerlang untuk pelajar. Lebih masa lalu hampir 100 tahun seperti yang kita telah berkembang daripada sebuah program kecil yang dihubungkan kepada masyarakat perakaunan profesional kepada Business School menyeluruh kami mendengar kepada anda! Anda memberitahu kami bahawa pendidikan perniagaan mesti mempunyai akar berfungsi mendalam dalam bidang teras perakaunan dan kewangan, pemasaran dan pengurusan, sumber manusia dan strategi. Tetapi anda juga memberitahu kami bahawa akar berfungsi mendalam perlu dipertingkatkan dengan kemahiran membuat keputusan bersepadu. Akhir sekali, anda memberitahu kami untuk ingat bahawa membuat keputusan yang berkesan memerlukan kompetensi profesional utama komunikasi dan kepimpinan dalam rangka kerja etika dan tanggungjawab sosial. Anda akan mencari ciri-ciri ini tertanam dalam semua program kami.

A Glance di Edwards School of Business hari ini:

  • Lebih daripada $ 20 juta bajet operasi tahunan
  • Lebih 121 fakulti dan kakitangan
  • Lebih 2200 pelajar
  • Lima program ijazah (Sarjana Muda Perdagangan, Sarjana Pentadbiran Perniagaan, Sarjana Perakaunan Profesional, Sarjana Sains dalam Kewangan, Master Sains dalam Pemasaran)
  • Dua program sijil (Sijil Pentadbiran Perniagaan, Orang Asli Sijil Pentadbiran Perniagaan)
  • Lebih 23,500 Alumni
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Format yang intensif dan terintegrasi MBA Edwards akan membangunkan keupayaan pengurusan anda dengan cara yang digunakan dan berguna. Lebih daripada itu, anda akan mempel ... [+]

Mengenai

Format yang intensif dan terintegrasi MBA Edwards akan membangunkan keupayaan pengurusan anda dengan cara yang digunakan dan berguna. Lebih daripada itu, anda akan mempelajari kemahiran pengurusan orang seperti bagaimana mengurus, bagaimana untuk berkomunikasi dengan berkesan, dan bagaimana untuk memimpin.

Aspek unik dari program MBA yang inovatif ini adalah pembelajaran dan integrasi konsep perniagaan. Setiap kursus ditawarkan secara berturutan dalam format modular. Kursus dijadualkan dalam tempoh tiga minggu mewujudkan persekitaran pembelajaran yang intensif yang merendam pelajar di kawasan subjek sambil membenarkan fleksibiliti dalam merancang pendidikan MBA anda. Selain itu, pelajar kami mempelajari bagaimana konsep perniagaan disepadukan dalam keputusan perniagaan melalui gabungan kursus, latihan, kajian kes dan projek yang digunakan untuk menggabungkan setiap kawasan perniagaan yang berfungsi.... [-]

Kanada Saskatoon
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Saskatoon, Saskatchewan, S7N 5A7 CA
Alamat lokasi
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

Saskatoon, Saskatchewan, SK S7K 1L9 CA