Read the Official Description

University Kanada Barat (UCW) merupakan universiti bebas kontemporari Kanada. Ditubuhkan pada tahun 2004, UCW menawarkan program-program di kampus Vancouver dan Online. Program termasuk Sarjana Pentadbiran Perniagaan, Sarjana Muda Perdagangan, dan Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam bidang Media dan Komunikasi.

Visi kami sebagai universiti bebas kontemporari Kanada bermakna bahawa kita boleh diakses dan global dihormati. Kami mengubah pelajar menjadi pelajar kepimpinan sedia untuk masyarakat di seluruh dunia.

Misi kami adalah untuk memberikan perkhidmatan yang luar biasa dan sokongan kepada pelajar. Kami memupuk persekitaran pembelajaran yang pelbagai dan mencabar memberi tumpuan kepada aplikasi praktikal pengetahuan dan membina kecekapan untuk biasiswa, kepimpinan, dan kerakyatan yang bertanggungjawab dalam konteks global. Kami berbangga dengan alumni kita yang bersedia untuk menerima kepimpinan dan masyarakat kemungkinan yang menanti mereka.

UCW diiktiraf oleh dan beroperasi di bawah kuasa British Columbia Kementerian Pengajian Lanjutan dan Pembangunan Pasaran Buruh atas syor Lembaga Penilaian Kualiti Ijazah. program Universiti ditawarkan di bawah keizinan bertulis Menteri Pendidikan Lanjutan, Kerajaan British Columbia, Kanada telah melalui proses penilaian kualiti dan yang untuk memenuhi kriteria yang ditetapkan oleh menteri.

Programs taught in:
English
English (Canada)

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

University Canada West (UCW)

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dari UCW akan mempersiapkan anda untuk kepimpinan di peringkat global. Program ini diakreditasi oleh ACBSP. Anda akan mengamb ... [+]

MBA

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dari UCW akan mempersiapkan anda untuk kepimpinan di peringkat global. Program ini diakreditasi oleh ACBSP. Anda akan mengambil situasi yang paling mencabar dalam langkah anda, menerapkan penyelesaian pragmatik kepada masalah yang anda hadapi dan akhirnya mendorong kejayaan sesebuah organisasi dengan pengambilan keputusan anda yang berpengetahuan.

Program ini telah diperluaskan untuk membolehkan anda memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang lebih spesifik dengan memilih kursus pilihan 3 anda dari salah satu bidang subjek berikut: Kepimpinan, Pemasaran atau Kewangan. Program ini berakhir dengan satu projek penyelidikan utama yang direka untuk mempamerkan kemahiran anda yang baru dipelajari dalam suasana dunia sebenar.... [-]

Kanada Vancouver
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Location address
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, CA