University Canada West (UCW)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

114360_114323_membership-high.jpgAdakah Anda Mahu Membangunkan Kepimpinan Individu Anda?

University Canada West (UCW) adalah sebuah universiti yang mempunyai visi yang jelas-untuk menjadi Universiti yang terkemuka dan dihormati di Kanada dan di luar negeri, yang dikenali sebagai inovasi dan keberkesanan dalam menyediakan pelajar motivasi untuk kerjaya peringkat profesional dan kepimpinan masyarakat. UCW mengubah pelajar menjadi graduan yang bersedia kepimpinan untuk komuniti di seluruh dunia.

Apa yang Membuat Kita Berbeza?

 • Program MBA yang diiktiraf ACBSP dan program Sarjana Muda Perdagangan.
 • Fakulti dengan pengalaman pertama dalam perniagaan.
 • Persekitaran pembelajaran UCW adalah dinamik dan praktikal. Saiz kelas dihadkan untuk memberi tumpuan lebih kepada keperluan individu.
 • Kajian di tengah-tengah komuniti perniagaan Vancouver yang meriah.
 • UCW kampus pusat bandar menyediakan anda dengan akses yang tidak tertandingi kepada rangkaian majikan yang berpotensi.
 • Kami mempunyai pelajar dari 40 buah negara yang memberikan anda peluang yang luas untuk pemindahan rangkaian dan pengetahuan.

Jadi Adakah Anda Sedia Bantu Kerjaya Anda Ke Tingkat Seterusnya?

Faktor Vancouver

"Vancouver adalah Manhattan dengan gunung." - The New York Times.

Apabila anda belajar dengan UCW, anda akan mengetahui mengapa bandar yang indah ini dipilih sebagai bandar terbaik ke-3 yang terpilih oleh The Economist *.

Vancouver adalah sebuah bandar yang terdiri daripada orang-orang pintar dan berkemahiran tinggi dari seluruh dunia dan gaya hidup kosmopolitan yang menanti anda di sini. Bandar Vancouver menawarkan pelbagai peluang belajar dan kerja dan anda akan dikelilingi oleh kecantikan semulajadi yang indah. Ini benar-benar menjadi tempat utama.

Dengan sejarah yang kaya merentasi sektor yang berbeza, Vancouver telah menandakan ekonomi dunia dan terus memberikan impak besar kepada industri tradisional dan yang lebih baru.

Datang di Papan Untuk:

 • Pembelajaran berorientasikan perniagaan, belajar-intensif
 • Kemudahan pembelajaran bertaraf dunia di pusat bandar Vancouver
 • Pendidikan fakulti dan pakar yang memfokus kerjaya
 • Perkhidmatan cemerlang dan sokongan dari fakulti dan kakitangan
 • Peluang untuk mempercepatkan pendidikan anda dan menyelesaikan program dengan lebih cepat

114362_114320_MBA728X291.jpg

Kampus kami:

University Canada West (UCW) mudah diakses di pusat bandar Vancouver di 626 West Pender St. UCW terletak di daerah perniagaan Vancouver. Banyak syarikat terbesar di dunia mempunyai pejabat dalam jarak berjalan kaki dari kampus pusat bandar kami.

Klik di sini untuk melakukan lawatan maya ke kampus butik UCW.

Pelajar kami Adalah Duta Jenama Kami

University Canada West (UCW) adalah universiti dengan visi yang jelas - untuk meletakkan pelajar-pelajarnya di tengah-tengah segala-galanya. Dari saat pertama, anda melangkah ke kampus untuk tamat pengajian anda, setiap pengalaman University Canada West menawarkan disesuaikan untuk memberi anda permulaan yang terbaik dalam kerjaya anda.

Perkhidmatan Pelajar:

Pelajar baru akan mengenali jabatan Perkhidmatan Pelajar dengan cepat semasa Orientasi, di mana pasukan memberikan pelajar gambaran keseluruhan kampus universiti, portal myUCW, perkhidmatan perpustakaan dan membantu pemilihan dan pendaftaran kursus.

Serta sokongan rakan dan fakulti, melalui Perkhidmatan Pelajar, pelajar boleh mengakses:

 • Penulisan dan Numeracy Coaches
 • Penasihat Akademik
 • Sesi Maklumat Kampus
 • Bengkel dan Seminar
 • Kehidupan Pelajar dan Jawatankuasa Pelajar Peristiwa, seperti: parti percutian, akhir sosial, malam filem, dan banyak lagi.

Untuk memastikan bahawa pengalaman anda di University Canada West adalah menyeronokkan, sekiranya anda menghadapi sebarang cabaran, adakah dinasihatkan supaya penyelesaian sering kali hanya satu klik atau panggilan.

114361_114324_BAinBusinessComms728X291.jpg114363_114322_BAinBusinessComms728X291-2.jpg

Perkhidmatan Kerjaya

Jabatan Perkhidmatan Kerjaya University Canada West telah diwujudkan untuk memudahkan perkongsian dengan semua pelajar dan alumninya ketika mereka beralih dari pendidikan tinggi ke persekitaran tenaga kerja dan seterusnya. Melalui perkongsian ini, Perkhidmatan Kerjaya akan merapatkan jurang keperluan majikan dan peluang pekerjaan untuk pelajar dan alumni kami.

Perkhidmatan Kerjaya bekerja dengan pelajar dan alumni yang terletak di Vancouver dan di seluruh Kanada untuk menyediakan maklumat persediaan kerjaya dan pekerjaan menerusi bantuan perkhidmatan karier dalam talian. Pelajar dan alumni boleh mengakses program melalui internet apabila mereka mahu dan boleh menghasilkan banyak dokumen kerjaya yang berkaitan dengan jawatan yang mereka memohon untuk semua dari satu lokasi berpusat.

Apabila pelajar memperoleh kemahiran dan alumni yang berkemahiran berkembang dalam karier mereka, University Canada West didedikasikan untuk menghubungkan mereka dengan perniagaan di seluruh Kanada untuk peluang pekerjaan dan kemajuan. Di mana pendidikan dan latihan kemahiran mudah alih adalah "mesti ada" dalam pasaran kerja kompetitif hari ini.

Perkhidmatan Kanada Western Career Services termasuk tetapi tidak terhad kepada, bantuan dengan:

 • Resume;
 • Surat pelindung;
 • Kemahiran menemu bual;
 • Teknik carian pekerjaan;
 • Peluang rangkaian; dan
 • Latihan kerjaya

Lokasi

Vancouver

Alamat
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, Kanada