University Canada West (UCW)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University Kanada Barat (UCW) merupakan universiti bebas kontemporari Kanada. Ditubuhkan pada tahun 2004, UCW menawarkan program-program di kampus Vancouver dan Online. Program termasuk Sarjana Pentadbiran Perniagaan, Sarjana Muda Perdagangan, dan Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam bidang Media dan Komunikasi.

Visi kami sebagai universiti bebas kontemporari Kanada bermakna bahawa kita boleh diakses dan global dihormati. Kami mengubah pelajar menjadi pelajar kepimpinan sedia untuk masyarakat di seluruh dunia.

Misi kami adalah untuk memberikan perkhidmatan yang luar biasa dan sokongan kepada pelajar. Kami memupuk persekitaran pembelajaran yang pelbagai dan mencabar memberi tumpuan kepada aplikasi praktikal pengetahuan dan membina kecekapan untuk biasiswa, kepimpinan, dan kerakyatan yang bertanggungjawab dalam konteks global. Kami berbangga dengan alumni kita yang bersedia untuk menerima kepimpinan dan masyarakat kemungkinan yang menanti mereka.

UCW diiktiraf oleh dan beroperasi di bawah kuasa British Columbia Kementerian Pengajian Lanjutan dan Pembangunan Pasaran Buruh atas syor Lembaga Penilaian Kualiti Ijazah. program Universiti ditawarkan di bawah keizinan bertulis Menteri Pendidikan Lanjutan, Kerajaan British Columbia, Kanada telah melalui proses penilaian kualiti dan yang untuk memenuhi kriteria yang ditetapkan oleh menteri.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MBA » Lihat Associate of Arts » Lihat BAs » Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

MBA

Online Campus Sepenuh masa October 2018 Kanada Canada Online Vancouver + 2 lagi

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dari UCW akan mempersiapkan anda untuk kepimpinan di peringkat global. Program ini diakreditasi oleh ACBSP. Anda akan mengambil situasi yang paling mencabar dalam langkah anda, menerapkan penyelesaian pragmatik kepada masalah yang anda hadapi dan akhirnya mendorong kejayaan sesebuah organisasi dengan pengambilan keputusan anda yang berpengetahuan. [+]

MBA

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dari UCW akan mempersiapkan anda untuk kepimpinan di peringkat global. Program ini diakreditasi oleh ACBSP. Anda akan mengambil situasi yang paling mencabar dalam langkah anda, menerapkan penyelesaian pragmatik kepada masalah yang anda hadapi dan akhirnya mendorong kejayaan sesebuah organisasi dengan pengambilan keputusan anda yang berpengetahuan.

Graduan program MBA akan dapat:

bertindak balas secara strategik kepada cabaran dan peluang perniagaan.menilai implikasi etika aktiviti perniagaan.membangunkan, melaksanakan dan menilai penyelesaian kepada masalah perniagaan.merumuskan keputusan perniagaan dan analisis sistematik yang mencerminkan pemikiran kritis.menunjukkan kemahiran yang berkesan untuk bekerjasama dengan pelbagai kumpulan.memimpin pasukan menerusi penyelesaian masalah dan berjaya menyelesaikan projek dan tugas.mengintegrasikan nilai-nilai peribadi dan perspektif ke penyelesaian masalah dan mengambil tanggungjawab untuk keputusan.berkomunikasi idea secara persuasif (bertulis dan lisan) sebagai hasil analisis menyeluruh maklumat.mengumpulkan, menganalisis dan mensintesis maklumat untuk konteks perniagaan.Keperluan KursusIjazah Sarjana Muda dari universiti yang diiktiraf, dengan IPK kumulatif 3.00 daripada skala 4.33 (atau setaraf) atau lebih baik danMempunyai salah satu daripada yang berikut:Skor boleh diterima pada Peperiksaan Kemasukan Pengurusan Siswazah (GMAT) atau Peperiksaan Rekod Siswazah (GRE) yang telah ditulis dalam tempoh lima tahun yang lalu.Satu pelantikan profesional Kanada yang sesuai atau sebutan antarabangsa setaraf (contohnya CPA, CA, CGA, CMA, CHRP atau P.Eng).Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) atau Perdagangan (BComm) atau setaraf.Sekurang-kurangnya dua (2) tahun pengalaman profesional atau pengurusan didokumentasikan.... [-]

Contact
Alamat lokasi
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, CA