Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited

Peter B. Gustavson Sekolah Perniagaan

Ditubuhkan pada tahun 1990, Gustavson Sekolah Perniagaan adalah terkenal dengan pendekatan yang unik pendidikan, pengajaran diilhamkan dan kecemerlangan dalam penyelidikan. Sebagai seorang pemimpin di kalangan 12,000 sekolah perniagaan di dunia, kami adalah salah satu hanya 97 untuk mencapai akreditasi dengan kedua-dua AACSB International (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan) dan Yayasan Eropah bagi Pengurusan Pembangunan melalui Sistem Peningkatan Kualiti Eropah (EQUIS).

Kami menawarkan ijazah dalam:

· Ijazah Sarjana Muda Perdagangan (BCom)

· Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

· Sarjana Perniagaan Global (MGB)

· PhD dalam Pengurusan dan Pertubuhan Antarabangsa

Kami menawarkan pengajian musim panas jangka pendek Keusahawanan, Pengurusan Perkhidmatan, Perniagaan Antarabangsa dan Komunikasi Perniagaan.

Dalam menyampaikan program-program ini, kami komited untuk membangunkan pemimpin perniagaan global. antarabangsa, integratif, pendekatan inovatif dan sosial mapan memastikan pelajar-pelajar kita belajar untuk berfikir secara berbeza dalam pasaran global yang pesat berubah hari ini.

The University of Victoria

Konsisten disenaraikan sebagai salah sebuah universiti penyelidikan terkemuka Kanada oleh kajian luar dan UVic pelajar sama-sama, kita juga berada dalam golongan 200 terbaik di dunia oleh kajian Times Higher Education tahunan. The University of Victoria menunjukkan kedalaman yang luar biasa kecemerlangan merentas pelbagai kemudahan yang ada program-program akademik di peringkat prasiswazah dan siswazah. Universiti telah memperoleh reputasi untuk komitmennya kepada penyelidikan, biasiswa dan koperasi pendidikan, dan diiktiraf secara meluas untuk program yang inovatif dan responsif, inisiatif antara disiplin dan antarabangsa, dan komuniti pembelajaran yang pelbagai dan mesra. Dengan lebih 19,000 pelajar dari Kanada dan di seluruh dunia dan hampir 5000 fakulti dan kakitangan, Universiti Victoria telah mewujudkan budaya kepimpinan yang sangat keserakanan dengan ketara esprit de corps di seluruh kampus.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Anda boleh melengkapkan ijazah MBA anda dalam tempoh 17-21 bulan dalam program MBA Siang atau dalam 29-33 bulan dalam program Petang MBA. ... [+]

Adventure MBA anda Menanti

Program UVic MBA menyediakan integratif, persekitaran yang sengit, antarabangsa dan pengalaman pembelajaran. Walaupun ijazah sarjana muda anda tidak berada dalam perniagaan, MBA anda lebih dekat dan lebih murah daripada yang anda sangka.

Lokasi kami di Victoria, BC, walaupun menawarkan peluang untuk menjadi petualang, kerana ia bukan sahaja memberi anda peluang untuk berhubung dengan kepelbagaian manusia, tetapi kepada juga minum dalam keindahan menakjubkan landskap semula jadi kita 365 hari dalam tahun anda.

Sertai kami dan dapatkan MBA anda dalam 17 bulan siang pengajian atau 24 bulan dari tarikh hujung minggu pengajian. Sambil mengakui hanya 45 Siang MBA dan 20 pelajar Weekend MBA setiap tahun, anda akan menikmati pengalaman pembelajaran yang intim dengan akses yang besar kepada sumber seperti program Mentor Eksekutif kami, peluang rangkaian, kerjaya dan sumber pembangunan profesional dan pilihan co-op (dibayar amali).... [-]

Kanada Victoria
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
17 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Direka untuk menangani cabaran ini, UVic Weekend MBA adalah satu pengalaman pendidikan seperti yang lain. ... [+]

Direka untuk menangani cabaran ini, UVic Weekend MBA adalah satu pengalaman pendidikan seperti yang lain. Di sini, anda akan mempelajari kemahiran kritikal yang pengurus perlu menangani dunia yang kompleks, dalam format hujung minggu yang membolehkan anda untuk terus bekerja sambil mengambil program ini.

The UVic Weekend MBA membuka dengan modul pengenalan selama seminggu di mana anda akan bekerja rapat dengan kumpulan anda, merenung gaya kepimpinan anda sendiri dan mula bergelut dengan kerumitan keputusan perniagaan di SM dan dunia. Oleh kerana program itu bermula, anda akan diperkenalkan kepada fungsi teras perniagaan melalui kursus-kursus asas, belajar bagaimana ini terpakai dalam persekitaran yang berbeza dalam kursus-kursus konteks, dan berfikir di luar batas-batas dalam kursus-kursus integratif.... [-]

Kanada Victoria
Permintaan Maklumat
English (Canada)
Sambilan
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Studying Business at the University of Victoria

About Gustavson School of Business