Baca keterangan rasmi

Universiti Alberta ditubuhkan 1908. Sepanjang abad yang lalu, UofA telah mengukuhkan kedudukannya sebagai intensif Universiti penyelidikan terkemuka, salah satu universiti terkemuka di Kanada dan di kalangan 100 universiti terkemuka di seluruh dunia!

Alberta Sekolah Perniagaan di UofA adalah salah satu sekolah perniagaan terkemuka di Kanada, yang menawarkan Ijazah Sarjana Muda Perdagangan, Master, PhD dan program Pendidikan Eksekutif.

Alberta MBA adalah program sepenuh masa 20 bulan. Dengan saiz kelas kecil, Alberta MBA memperuntukkan pengalaman peribadi dan berkualiti tinggi yang dipertingkatkan oleh fakulti program ini, ramai daripada mereka pemenang pengajaran dan anugerah kecemerlangan yang lain.

Kerjasama Dengan 80 pelajar sepenuh masa menyertai Alberta MBA setiap tahun, anda mampu untuk membina hubungan yang kuat antara satu sama rakan sekelas anda. Pendekatan berasaskan pasukan untuk pembelajaran membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran berpasukan dan kepimpinan anda sementara mendapatkan untuk belajar dengan rakan-rakan daripada pelbagai latar belakang.

Fleksibel Alberta MBA memerlukan semua pelajar untuk melengkapkan perniagaan kursus asas utama dan campuran kursus elektif. Dengan 9 kursus elektif, anda mampu untuk menyesuaikan ijazah anda dengan campuran kursus yang memenuhi minat anda sendiri atau melengkapkan satu pengkhususan rasmi kami.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

University of Alberta: Alberta School of Business

Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan merupakan satu pencapaian yang penting dan kelayakan berharga bagi sesiapa yang mencari untuk memajukan kerjaya mereka dengan member ... [+]

Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan merupakan satu pencapaian yang penting dan kelayakan berharga bagi sesiapa yang mencari untuk memajukan kerjaya mereka dengan memberi tumpuan kepada isu-isu perniagaan. Program Alberta MBA membolehkan anda fleksibiliti untuk menuntut ilmu dalam pelbagai topik - dari Kewangan Pemasaran, Perniagaan Antarabangsa untuk Pengurusan Sumber Alam dalam pengkhususan, program ijazah bersama atau sebagai program am.

Program yang

Alberta MBA adalah program sepenuh masa 16-20 bulan. Program ini adalah memang tidak disangkalkan lagi mencabar, inspirasi, fokus, berkesan dan "dunia sebenar". Melalui gabungan kuliah, kes, dan gunaan pembelajaran, graduan Alberta MBA dilengkapi dengan pengetahuan semasa dan pragmatik dan dicari kemahiran. ... [-]

Kanada Edmonton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Alberta School of Business