TUM School of Management Executive Programs

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Eksekutif Pusat Pendidikan:

Yang Pusat Pendidikan Eksekutif (EEC) daripada TUM Pengajian Pengurusan menggabungkan aktiviti-aktiviti pendidikan lanjutan di fakulti dan memastikan pemindahan pengetahuan dan dialog antara Universiti dan dunia perniagaan sebagai bidang penting aktiviti. Inisiatif pendidikan eksekutif kami tertumpu kepada topik utama pengajaran dan penyelidikan di sekolah, memastikan hasil penyelidikan terkini dalam bidang teras akan mencari jalan mereka terus ke dalam pendidikan eksekutif berasaskan bukti itu. Perhatian khusus sentiasa diberi kepada aspek-aspek praktikal dan aplikasi potensi penemuan yang kerap disahkan oleh berprofil tinggi Eksekutif Pendidikan Lembaga Pengarah.

Dengan penuh semangat untuk pengurusan dan teknologi yang berorientasikan masa depan, EEC menawarkan program pendidikan lanjutan menyeluruh: Dalam kita Program Pendidikan Eksekutif, Berasaskan bukti pengetahuan pengurusan memenuhi kepakaran industri. Tujuannya adalah untuk menggalakkan pengurus kanan 'dan pakar-pakar teknikal' pengetahuan, kemahiran, dan pembangunan peribadi ke arah menjadi pemimpin dan pakar-pakar yang efektif dan bertanggungjawab. Berpangkalan di Munich, EEC mengekalkan satu rangkaian di seluruh organisasi terkemuka, menjadikan program menarik bagi eksekutif tertinggi dari semua di seluruh dunia.

Program Pusat Pendidikan Eksekutif:

MBA Eksekutif MBA Eksekutif Inovasi & Perniagaan Creation MBA Eksekutif Perniagaan & IT Program disesuaikan Program Sijil & Executive Latihan Pembelajaran intensif & E-Learning / Pembelajaran Blended

Lokasi

Munich

Alamat
Technical University of Munich
TUM School of Management
Arcisstraße 21

80333 Munich, Bavaria, Jerman

Munich

Alamat
Technische Universität München
Arcisstraße 21

D-80333 Munich, Bavaria, Jerman

Munich

Alamat
TUM Campus Heilbronn at the Bildungscampus Heilbronn
Am Bildungscampus 3
74076 Heilbronn

74076 Munich, Bavaria, Jerman