Renewables Academy AG (RENAC)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Renewables Academy (RENAC) AG , yang berpusat di Berlin, Jerman, adalah salah satu penyedia antarabangsa terkemuka untuk perkhidmatan latihan dan peningkatan kapasiti mengenai tenaga boleh diperbaharui dan kecekapan tenaga. Sejak penubuhan kami pada bulan Januari 2008, lebih daripada 19,000 peserta dari lebih 160 negara di seluruh dunia telah memanfaatkan kepakaran kami dalam teknologi, pembiayaan, pengurusan dan pengembangan pasaran tenaga hijau.

Perkhidmatan kami termasuk:

  • Ijazah Sarjana
  • Kursus latihan bersemuka dan dalam talian
  • Latihan buatan
  • Perkhidmatan bangunan kapasiti: Penilaian Keperluan Kapasiti, bahan latihan, Train-the-Trainer, pusat latihan turnkey, jaminan kualiti
  • Perundingan: Pakar untuk misi antarabangsa dan organisasi delegasi

Sarjana

Dengan kerjasama dengan Beuth University for Applied Science Berlin , RENAC menjalankan Program Ijazah Pembelajaran Jarak Jauh sejak 2011: MBA Renewables .

Beuth University of Applied Science Berlin adalah sebuah universiti milik negara yang menawarkan lebih daripada 70 program ijazah yang terakreditasi dalam kejuruteraan, sains dan pentadbiran perniagaan. Ia mempunyai lebih daripada 30 tahun pengalaman diiktiraf dalam menjalankan program Pembelajaran Jarak Jauh.

Lokasi

Berlin

Alamat
Renewables Academy AG
Schönhauser Allee 10-11

10119 Berlin, Berlin, Jerman

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program