Baca keterangan rasmi

The Renewables Academy AG (RENAC) , yang berpusat di Berlin, Jerman, merupakan salah satu pembekal antarabangsa terkemuka bagi latihan dan perkhidmatan pembinaan kapasiti ke atas tenaga boleh diperbaharui dan kecekapan tenaga. Sejak penubuhan kami pada bulan Januari 2008, lebih daripada 4,500 peserta dari lebih 135 negara di seluruh dunia telah mendapat manfaat daripada kepakaran kami dalam teknologi, pembiayaan, pengurusan dan pembangunan pasaran tenaga hijau.

Perkhidmatan kami termasuk:

  • Ijazah Sarjana
  • Latihan bersemuka dan terbuka dalam talian
  • Latihan buatan
  • Perkhidmatan bangunan kapasiti: Penilaian Keperluan Kapasiti, bahan latihan, Train-the-Trainer, pusat latihan turnkey, jaminan kualiti
  • Perundingan: Pakar untuk misi antarabangsa dan organisasi delegasi

Sarjana

Dengan kerjasama Beuth University untuk Sains Gunaan Berlin, RENAC menjalankan Program Gelar Pembelajaran Jarak Jauh: MBA Renewables .

Beuth University of Applied Science Berlin adalah sebuah universiti milik negara yang menawarkan lebih daripada 70 program ijazah yang terakreditasi dalam kejuruteraan, sains dan pentadbiran perniagaan. Ia mempunyai lebih daripada 30 tahun pengalaman diiktiraf dalam menjalankan program Pembelajaran Jarak Jauh.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Renewables Academy AG (RENAC)

Ijazah sarjana dalam talian MBA yang Boleh Diperbaharui menyediakan Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan tumpuan kepada tenaga boleh diperbaharui dan kecekapan tenaga. ... [+]

The Beuth University of Applied Sciences Berlin dan the Renewables Academy (RENAC) bersama-sama menawarkan program pembelajaran jarak jauh pertama dengan peluang mendapatkan ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan yang memberi tumpuan kepada tenaga boleh diperbaharui dan kecekapan tenaga - MBA yang Boleh Diperbaharui.

Program ini menggabungkan pengetahuan ekonomi, teknikal, undang-undang, politik dan organisasi yang disesuaikan dengan industri tenaga dan tenaga yang boleh diperbaharui. Terima kasih kepada pendekatan holistik, pelajar mendapat gambaran keseluruhan dan memahami:

pelbagai teknologi RE dan aplikasi dan kelebihannyadasar tenaga antarabangsamekanisme sokongan untuk teknologi tenaga hijaubagaimana menggunakan teknologi ini dengan menguntungkan dalam industri... [-]
Jerman Berlin
Oktober 2020
English
Sambilan
5 semester
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Renewables Academy AG
Schönhauser Allee 10-11

Berlin, Berlin, 10119 DE