Renewables Academy AG (RENAC)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Renewables Academy AG (RENAC) , yang berpusat di Berlin, Jerman, merupakan salah satu pembekal antarabangsa terkemuka bagi latihan dan perkhidmatan pembinaan kapasiti ke atas tenaga boleh diperbaharui dan kecekapan tenaga. Sejak penubuhan kami pada bulan Januari 2008, lebih daripada 4,500 peserta dari lebih 135 negara di seluruh dunia telah mendapat manfaat daripada kepakaran kami dalam teknologi, pembiayaan, pengurusan dan pembangunan pasaran tenaga hijau.

Perkhidmatan kami termasuk:

  • Ijazah Sarjana
  • Latihan bersemuka dan terbuka dalam talian
  • Latihan buatan
  • Perkhidmatan bangunan kapasiti: Penilaian Keperluan Kapasiti, bahan latihan, Train-the-Trainer, pusat latihan turnkey, jaminan kualiti
  • Perundingan: Pakar untuk misi antarabangsa dan organisasi delegasi

Sarjana

Dengan kerjasama Beuth University untuk Sains Gunaan Berlin, RENAC menjalankan Program Gelar Pembelajaran Jarak Jauh: MBA Renewables .

Beuth University of Applied Science Berlin adalah sebuah universiti milik negara yang menawarkan lebih daripada 70 program ijazah yang terakreditasi dalam kejuruteraan, sains dan pentadbiran perniagaan. Ia mempunyai lebih daripada 30 tahun pengalaman diiktiraf dalam menjalankan program Pembelajaran Jarak Jauh.

Lokasi

Berlin

Alamat
Renewables Academy AG
Schönhauser Allee 10-11

10119 Berlin, Berlin, Jerman

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program