Baca keterangan rasmi

Mengenai Henley

Henley Business school Germany menyokong orang dalam membentuk abad ke-21 dengan orang lain.

Abad 21 menawarkan pelbagai peluang dan banyak orang mengamati mereka dengan campuran semangat dan keraguan. Adakah mereka bertanya kepada diri sendiri? Apa yang saya boleh lakukan? Apakah peluang yang saya ambil? Yang tidak? Dan apakah asas untuk keputusan saya?

Ramai orang tidak dapat menjawab soalan-soalan ini. Mereka tidak belajar ini di sekolah atau universiti.

Kami di Henley menyokong orang-orang ini dalam menjawab soalan-soalan ini dengan beberapa cara:

  • Kami menyokong pengurus dan pemimpin dalam membentuk masa depan dengan menggabungkan kepakaran teknikal mereka, pengetahuan perniagaan Henley dan tumpuan kami terhadap elemen manusia. Kami melakukan ini dalam MBA Eksekutif kami - Global.
  • Kami membangunkan kemahiran reflektif dan interpersonal pengurus, pakar HR dan jurulatih berpengalaman untuk digunakan dalam pembinaan dan cara-cara hubungan hubungan yang lain di Sijil Profesional kami di Coaching di Munich dan Cologne.
  • Kami menyokong pembelajaran langsung mengenai pekerjaan dengan menggunakan pendekatan pembelajaran reflektif kami dalam Program Henley Business Insights.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

Henley Business school Germany

Triple yang diiktiraf oleh AMBA, EQUIS dan AACSB, dan antara MBA yang paling terkenal di dunia, Henley Executive MBA - Global direka untuk membantu anda mencapai hasil te ... [+]

Henley Executive MBA - Global Secara ringkasnyaMulakan: Oktober dan MacTempoh: 21 bulan (dengan pilihan sambungan 9 bulan)Bengkel: 61 hari, kebanyakannya hari Khamis hingga AhadLokasi lokakarya:32 hari bengkel di Munich dengan kumpulan serantau anda yang terdiri daripada 15 pengurus berpengalaman29 hari bengkel di UK, Denmark, Afrika Selatan dan China / Amerika Syarikat dengan kumpulan Eropah anda yang terdiri daripada 60 pengurus berpengalamane-Resources: pangkalan data dalam talian e-pembelajaranECTS: 90Bahasa InggerisFakulti: UK InternationalTutor: Profesor bidang subjek sokongan Tutor PeribadiYuran: 46.500 €, Early Bird untuk tawaran yang diterima dua bulan sebelum program bermula: 39.000 € - selalu tidak termasuk kos perjalanan.Jadilah Pemimpin Anda Ingin... [-]
Jerman Munich
Oktober 2019
English
Sambilan
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Vision of Henley | Managing Director Felix Müller of Henley Business School Germany

Alamat
Maximilianstraße 40
80539 Munich, Bavaria, Jerman