Frankfurt School of Finance & Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Frankfurt School of Finance

Kami menawarkan kursus ijazah kelas dan pilihan pendidikan berterusan dalam tujuh bahagian program yang berlainan. Kami mengekalkan empat pusat penyelidikan pakar dan menjalankan pelbagai projek perundingan antarabangsa. Semua aktiviti pendidikan, penyelidikan dan perundingan difokuskan pada kewangan dan pengurusan. Dengan kewangan, kami bermaksud aktiviti kewangan bersifat fungsional di semua syarikat yang berurusan dengan pengurusan kewangan. Dan oleh pengurusan, kami bermaksud kepimpinan korporat klasik, di mana para pengurus mengerahkan pekerja dan sumber daya sedemikian rupa sehingga matlamat syarikat dipenuhi sebagai biaya yang mungkin sebanyak mungkin.

Frankfurt School of Finance

Program Antarabangsa

Eksekutif hari ini menghadapi cabaran utama dalam pasaran yang sangat pelbagai dan dinamik, persaingan global yang semakin meningkat dan semakin ramai pelanggan dan pembekal yang berdikari.

Dalam persekitaran perniagaan yang kompleks, organisasi yang bertahan adalah yang mempunyai strategi yang baik dan pengurus yang mahir. Program Pendidikan Eksekutif boleh membantu para eksekutif mengasah kemahiran kepimpinan dan pengurusan mereka, memberi mereka peluang untuk belajar dari amalan terbaik, dan menubuhkan rangkaian rakan sebaya dengan beberapa pemimpin dan syarikat yang paling berjaya dari seluruh dunia.

Frankfurt School Kewangan Frankfurt School

Portfolio kami

Program pendidikan kami termasuk mengajar di bilik darjah dengan fakulti yang sangat berkelayakan dan berpengalaman, belajar sendiri, latihan berasaskan web, dan tunjuk ajar, serta peperiksaan dan pensijilan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Frankfurt School menawarkan pelbagai bidang pelajaran dalam perbankan

Kami menyampaikan pendidikan eksekutif di semua peringkat, dari junior kepada eksekutif kanan, termasuk pendidikan eksekutif di peringkat lembaga, dalam pelbagai syarikat atau institusi dari kewangan dan industri lain.

Terutama dalam bidang program pendidikan eksekutif yang disesuaikan, Frankfurt School menawarkan pelbagai perkhidmatan:

 • analisis keperluan latihan
 • reka bentuk program pendidikan tersuai
 • disesuaikan pengeluaran bahan-bahan seminar dan buku-buku pengajian
 • platform e-pembelajaran dan pentadbiran program latihan berasaskan web bagi pihak pelanggan kami

Program Sarjana

Apabila anda telah meletakkan asas kerjaya yang berjaya dengan ijazah Sarjana Muda, langkah seterusnya adalah untuk mengembangkan pengetahuan anda dan membina kemahiran anda. Di Frankfurt School of Finance

Para pelajar yang berminat dan intensif, sangat bermotivasi yang berminat untuk mempelajari aspek-aspek utama kewangan dan perbankan dalam tempoh masa yang terpendam harus dilaksanakan.

Sorotan

 • Kuliah dan tutorial yang diketuai pakar industri
 • Kumpulan perbincangan kecil
 • Lawatan institusi kewangan
 • Interaksi antara pelajar dari seluruh dunia
 • Aktiviti membina pasukan, sosial, dan sukan
 • Lawatan budaya ke Heidelberg (termasuk lawatan ke istana mereka yang terkenal)
 • Meneroka makanan, minuman dan budaya Jerman (termasuk lawatan bandar berpandu)

Lokasi

Frankfurt

Frankfurt School of Finance & Management

Alamat
Frankfurt School of Finance & Management
Adickesallee 32-34

60322 Frankfurt, Hesse, Jerman
Telefon
+49 69 1540080

Akreditasi