Berlin School of Economics & Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan kira-kira 11,000 pelajar, Sekolah Ekonomi dan Undang-undang Berlin merupakan salah satu pusat latihan akademik terbesar untuk pengurus junior di Jerman. Ia mengagumkan dengan perkaitan praktikal yang kuat, piawaian berkualiti tinggi dan orientasi antarabangsa yang kuat.

Sekolah Profesional Berlin - institut pendidikan lanjut HWR Berlin - menambah portfolio universiti dengan kursus pendidikan berterusan pengurusan antarabangsa dan praktikal.


Lebih 25 tahun pengalaman dalam pendidikan pengurusan

Kembali pada tahun 1992, Sekolah Ekonomi dan Undang-undang Berlin, bersama universiti rakan kongsi British, mula melatih eksekutif di peringkat antarabangsa. Beliau adalah salah seorang pembekal MBA pertama di Jerman. Sebagai tambahan kepada MBA Berlin yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, Berlin Professional School hari ini juga menawarkan program sarjana bahasa Jerman dan bahasa Inggeris yang lain. Dengan tawarannya, ia ditujukan kepada pakar dan eksekutif dari perniagaan dan pentadbiran.

97991_97893_HWRBerlinCampus.jpg


Pelbagai tawaran dan sokongan individu

Dengan pelbagai kandungan dan format pembelajarannya, Sekolah Profesional Berlin memenuhi keperluan individu pelajar yang berpengalaman dan bekerja. Setiap program mempunyai pasukan kajian sendiri, yang secara peribadi menjaga pelajar, menasihati dan menasihati mereka secara profesional dan organisasional. Dengan aktiviti yang luas dalam bidang "Kerjaya


Rangkaian antarabangsa

Lebih daripada 3,000 graduan dari lebih dari 70 buah negara telah berjaya menamatkan pengajian mereka di Sekolah Profesional Berlin. Lawatan belajar bersepadu ke universiti rakan universiti antarabangsa di Eropah, Amerika dan Asia memungkinkan pengalaman antarabangsa dari Sekolah Profesional Berlin di luar kampus.


Dekat dengan amalan ini

Pada masa yang sama, semua program menyediakan peluang yang cukup untuk bertukar dengan para pengamal. Jaringan rakan kongsi terkenal dari industri dan sains secara geografi dan industri. Sama ada lawatan syarikat, lawatan, kuliah tetamu atau kerja projek antara muka untuk amalan profesional adalah pelbagai.

Lokasi

Berlin

Berlin School of Economics and Law IMB Institute of Management Berlin

Alamat
Berlin School of Economics & Law
Badensche Strasse 52

10825 Berlin, Berlin, Jerman
Telefon
+49 30 308771262

Akreditasi