Baca keterangan rasmi

Sisi Pelancongan Lain

UET - Universiti Eropah untuk Pelancongan ditubuhkan pada tahun 1993 dengan tujuan melatih para profesional dalam sektor pelancongan.

Sektor Pelancongan, yang lebih cenderung kepada perubahan secara tiba-tiba daripada sektor lain, sangat memerlukan profesional yang sangat khusus yang digunakan untuk menangani dalam konteks antarabangsa.

117161_36872034_1907980502594386_8389518494412046336_o.jpg

Visi

UET Italia adalah pemimpin yang menawarkan model peranan global yang dibuat di Itali yang menetapkan sempadan baru dalam pendidikan dan pendidikan pelancongan dan perhotelan.

Misi

UET menyediakan pengalaman pembelajaran, kemahiran dan kecekapan yang unik untuk pelajar dan organisasi di seluruh dunia. Berunding dengan industri, kami membangunkan pendidikan dan latihan Pathways dan program yang responsif kepada sifat dinamik industri pelancongan dan hospitaliti dan mewujudkan peluang pekerjaan dan kerjaya memenuhi pelajar aspirasi, gaya hidup dan kualiti hidup. Dengan kerjasama industri dan kerajaan, kami menawarkan peluang latihan yang luar biasa, projek capstone, peluang rangkaian dan pembelajaran global dan pengalaman profesional untuk pelajar dan rakan kongsi kami. Kami memupuk budaya inovasi yang menggalakkan pengambilan risiko, keusahawanan dan fleksibiliti di kalangan kakitangan dan pelajar kami. Kami berkomitmen untuk merekrut dan membangunkan pasukan yang pelbagai yang menggalakkan, mencerminkan, dan menyokong pelajar dan rakan kongsi yang pelbagai.

Nilai

UET berkomited kepada:

  • Standard kecemerlangan dan akauntabiliti tertinggi
  • Pengalaman dan kebolehpasaran pelajar
  • Merangkul trend global
  • Membina inovasi dan pemikiran kreatif
  • Kerja berpasukan, perkongsian dan sinergi
  • Ketelusan dan kejujuran
  • Keadilan, kesaksamaan dan merawat satu sama lain dengan penuh hormat
  • Persekitaran yang merangsang, sengit, sangat profesional dan reseptif117211_fotoTPSTI_Amadeus.jpg


Tema Utama untuk Peningkatan

Komuniti: Kami akan mempertahankan, menyokong dan mewujudkan pelbagai komuniti di mana pelajar kami dapat belajar dan berkembang.

Keterlibatan: Kami akan memastikan para pelajar kami terlibat dengan pengajian mereka dan dengan banyak peluang yang tersedia di dalam dan di luar UET di mana mereka boleh membangunkan atribut dan kebolehpasaran.

Sokongan: Kami akan menawarkan anda sokongan yang tepat pada masanya dan membantu, pro-aktif dan bertindak balas agar mereka dapat memenuhi potensi anda.

Maklum balas: Kami akan memberikan maklum balas yang cepat dan berguna kepada anda

Pengiktirafan: Kami akan menyokong dan mengiktiraf amalan pengajaran yang baik

Peratusan Tinggi Penempatan Kerja untuk Kursus dan Ijazah Sarjana Pelancongan

Dengan kursus dan Ijazah Sarjana, pelajar mempunyai peluang yang sebenar untuk bekerja pada akhir program pengajian dan latihan mereka. UET melaporkan penempatan pekerjaan pasca-tinggi yang sangat tinggi, yang bergantung kepada sektor, adalah antara 75% dan 82%. Peletakan pekerjaan pelajar kami berlaku di Itali dan di luar negara.117215_UETweb-277.jpg

Pentauliahan

UET diberi kuasa oleh Kementerian Pendidikan menurut Keputusan Presiden 389/1994 OM 13.01.99. Ia juga disahkan selaras dengan UNI ENI ISO 9001: 2008.

UET telah membuat perjanjian dengan universiti-universiti nasional dan antarabangsa untuk kerjasama saintifik dan pendidikan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Global MBA

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau MBA (Hospitality dan Pelancongan Global) adalah baik untuk: graduan yang ingin melanjutkan pengajian mereka, yang ingin menjadi usahaw ... [+]

Program ini akan merayu kepada anda jika anda adalah:

Pendaki kerjaya yang kini bekerja dalam industri pelancongan dan perhotelan,Penukaran kerjaya yang ingin meneruskan kerjaya dalam pengurusan pelancongan dan hospitaliti antarabangsa, atauSiswazah ingin melanjutkan pengajian anda

Anda akan mempunyai pengalaman pendidikan yang mengintegrasikan penyelidikan, teori akademik dan amalan perniagaan dunia sebenar. Program ini akan memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi permintaan para profesional pengurusan dalam industri pelancongan dan perhotelan antarabangsa. Setelah menyelesaikan ijazah ini, diharapkan anda dapat meneruskan karier di berbagai bidang termasuk: sektor perhotelan dan pariwisata, organisasi pengurusan destinasi; pendidikan sektor pengajian tinggi dalam bidang pelancongan dan perhotelan, perundingan (penyelidikan) bekerja di pelancongan dan perhotelan, atau menjadi usahawan.... [-]

Itali Milan
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Students Reflect on their UET experience.

UET Милане - Приезжайте сюда!