Swiss School of Management, Rome Italy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Pengurusan Swiss, Rom, Itali

The Magic terjadi di Rom!

Sekolah Pengurusan Swiss adalah institut pengajian tinggi swasta yang terakreditasi yang terletak di kampus Universiti Washington di pusat bandar bersejarah di Rom. Kami mempunyai badan pelajar yang pelbagai yang datang dari seluruh dunia, mempelajari Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Sarjana Muda Program Pentadbiran Perniagaan yang diiktiraf.

Pentauliahan:

SSM adalah sekolah UNESCO / Persatuan Antarabangsa Universiti yang diluluskan

SSM diiktiraf oleh IACBE USA.

SSM adalah institusi pengajian tinggi yang disahkan berkualiti, disahkan oleh EduQua

SSM adalah institusi yang diiktiraf oleh Jabatan Hal Ehwal Veteran AS

Di Sekolah Pengurusan Swiss, matlamat kami adalah untuk merangsang kehausan anda untuk pengetahuan, membina keyakinan anda dan memberi anda kelas inovatif dan bahan yang tepat pada masanya.Kami menawarkan pelbagai kursus dan program akademik dan profesional. Kerjaya yang berjaya menuntut asas perniagaan yang mantap. Itulah sebabnya kita bukan sahaja berkesan mengajar asas-asas perniagaan, tetapi langkah seterusnya untuk memastikan perkembangan kepimpinan anda.

Tumpuan kami adalah untuk memberi pelajar pengalaman sebenar dalam kelas. Di SSM, anda akan mensimulasikan cabaran sebenar yang dihadapi oleh pemimpin perniagaan kerana anda diminta untuk menganalisis data, membangunkan alternatif, membuat dan mempertahankan cadangan dan pelaksanaan anda. Kami berjaya dalam matlamat ini dengan bukan hanya menggunakan kajian kes tetapi juga mempunyai ahli-ahli fakulti antarabangsa yang luar biasa, yang memperkaya kursus kami dengan pengalaman hidup sebenar yang mempersiapkan anda untuk perniagaan dunia nyata yang lebih baik daripada apa-apa program berasaskan kuliah yang pernah dapat.

Kami meninjau lawatan syarikat, pensyarah tetamu, dan pembicara dari industri atau bidang pengajian sepanjang penawaran kursus kami. Selain itu, setiap kursus termasuk interlinking komponen kepimpinan, etika dan keusahawanan yang akan membolehkan calon untuk mengubah konsep menjadi keputusan, pengetahuan ke dalam tindakan, dan idea-idea yang berubah memberikan peluang untuk menerapkan apa yang telah anda pelajari di dalam kelas untuk kehidupan sebenar. Di setiap kelas, kami akan membuka fikiran anda tentang bagaimana dunia perniagaan benar-benar berfungsi, kami akan menyumbang kepada penampilan dan tingkah laku profesional anda.

Kurikulum komprehensif kami disokong dengan menekankan kemahiran praktikal seperti persembahan dan ucapan awam, sensitiviti budaya dan kerja berpasukan. Selepas tamat pengajian dengan ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, pelajar kami; memerintahkan skop luas konsep pengurusan antarabangsa, berfikir secara strategik, memahami seni motivasi dan mempunyai keupayaan untuk menjalankan analisis perniagaan bebas dan penyelesaian rangka untuk masalah perniagaan yang rumit.

Kami mengalu-alukan anda untuk melihat laman web kami http: /ssm.swiss, kerana kami yakin anda akan dapati bahawa ijazah SSM akan memberi anda peluang pendidikan yang unik dan berharga untuk membantu anda mencapai aspirasi kerjaya anda yang tertinggi.

Lokasi

Rom

Swiss School of Management, Rome

Alamat
Swiss School of Management
c/o University of Washington Rome Center
Piazza del Biscione 95

00186 Rom, Lazio, Itali
Telefon
+39 338 778 44 37

Akreditasi