Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Marconi University adalah sebuah universiti bertaraf dunia yang terlibat dalam penyelidikan dan inovasi antarabangsa yang penting. Universiti ini melangkaui tatacara pembelajaran akademik tradisional, mempromosikan penggunaan kaedah pembelajaran inovatif dengan menggabungkan penyelesaian teknologi canggih dengan aktiviti tradisional seperti ceramah, bengkel, dan seminar.

Penyelidikan Marconi merangkumi bidang Ekonomi dan Kesenian kepada Sains Gunaan dan Teknologi, selaras dengan perubahan dan kemajuan masyarakat. Pendekatan kami adalah berdasarkan perkembangan pengetahuan, kemahiran dan kecekapan antara disiplin, dengan penekanan khusus terhadap perspektif global. Komitmen terhadap kecemerlangan dan kualiti memberi inspirasi kepada program-program kami, yang bertujuan untuk mempersiapkan para pelajar menghadapi perubahan global dan untuk berjaya menerapkan pengetahuan akademik mereka ke dalam situasi kehidupan sebenar.

Universiti berusaha untuk membawa nilai-nilai dan misi untuk memenuhi keperluan pelajar antarabangsa dan domestik, menawarkan mereka pelbagai peluang belajar di peringkat sarjana dan pascasiswazah, penjadualan fleksibel, pendaftaran berterusan, kelas dalam talian, makmal maya, dan simulasi.

Pada masa ini, masyarakat kami yang pelbagai mempunyai lebih daripada 16,000 pelajar yang mendaftar dalam program siswazah dan pascasiswazah, 300 ahli fakulti dan pasukan penasihat akademik yang dibuat lebih daripada 200 pakar. Makmal yang dilengkapi dengan baik menyokong aktiviti penyelidikan kami, seperti Marconi Studios, pejabat produksi kami untuk Seni Cinematic dan Digital Media, di mana para pelajar boleh menggunakan pengetahuan mereka dan mendapatkan pengalaman latihan praktikal.

Misi

Misi Marconi adalah untuk memberi program ijazah yang berkualiti tinggi dan inovatif dan berpatutan kepada pelajar domestik dan antarabangsa, menggunakan teknologi terkini dan menanggapi keperluan pelajar dalam mengejar integriti akademik, peribadi dan profesional.

Apabila anda mengikuti ijazah dengan Universiti Marconi, bukan sahaja anda mempunyai akses kepada teknologi pembelajaran dalam talian terkini, tetapi untuk pengajaran, kemudahan dan sokongan standard universiti.

Perkongsian aktif kami dengan institusi tempatan, kebangsaan dan antarabangsa menyumbang kepada matlamat yang mampan untuk meletakkan dan memajukan pelajar dalam tenaga kerja.

Matlamat

  • Untuk menawarkan program ijazah profesional yang berkualiti tinggi.
  • Membina komuniti dan memperkayakan kehidupan pelajar dengan mempromosikan pertumbuhan pendidikan dan profesional
  • Untuk menggalakkan pembelajaran berpusatkan pelajar di semua peringkat, disokong oleh sumber teknologi dan diketuai oleh fakulti dan kakitangan yang berkelayakan
  • Memberi pengalaman pendidikan yang cemerlang melalui perkhidmatan sokongan akademik dan pentadbiran
  • Untuk mempromosikan penyelidikan dan inovasi interdisipliner
  • Untuk memupuk kerjasama dan interaksi antara institusi lain dengan tujuan yang sama

Model pendidikan kami

Kepakaran akademik Marconi membina tradisi pendidikan Eropah yang kaya dan memberikan nilai tambah penyelidikan dan inovasi dalam bidang teknologi pembelajaran.

Model pendidikan Marconi terdiri daripada format dalam talian dan gabungan, yang menggabungkan aktiviti tatap muka dan interaktif dan menggalakkan interaksi fakulti pelajar dan penggunaan sumber institusi yang lebih efisien.

Dengan memilih pilihan yang dicampur, anda boleh menghadiri seminar dan pelajaran bersemuka di salah satu cawangan Universiti untuk memperkayakan pengalaman belajar dalam talian anda.

Mendaftar di Marconi University, pelajar luar negara berpeluang untuk mengambil bahagian dalam komuniti antarabangsa, mendedahkan diri mereka ke budaya yang berbeza dan mendapat ijazah Eropah yang sangat berharga, tanpa perlu meninggalkan negara mereka sendiri.

Apabila anda memilih ijazah dalam talian dengan Marconi University, anda mendapat akses langsung ke pengajaran, kemudahan dan sokongan standard universiti. Staf pengajar kami bertanggungjawab secara langsung untuk mencipta dan merekabentuk kursus dalam talian kami sendiri, mengambil kesempatan daripada penyelesaian teknologi terkini untuk menjamin pengalaman pembelajaran yang berkualiti dan menarik.

Penemuan terbaru kami dalam reka bentuk pengajaran dan teknologi digital telah membawa kepada penciptaan Marconi Virtual C @ mpus platform SIM (Sistem Multimodal Terpadu) yang mendapat faedah daripada penyepaduan alat-alat berikut:

technologies

Dalam persekitaran pembelajaran ini, bahan pembelajaran multimedia dan interaktif (pelajaran audio / video, makmal maya, simulasi, kajian kes, ujian), memberi peluang kepada pelajar untuk menyesuaikan pengalaman belajar sendiri.

Pentauliahan Kebangsaan

Itali: Universiti dalam talian yang pertama diiktiraf di Itali oleh Kementerian Pendidikan Itali

Greece: Diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Greek untuk menawarkan ijazah Sarjana Muda dalam Bahasa dan Sastera Moden, Psikologi, dan Sains Pendidikan dan Ijazah Sarjana dalam Kepimpinan Pendidikan, Pengurusan, dan Teknologi yang Muncul.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Guglielmo Marconi University

Dapatkan ijazah MBA diiktiraf secara Antarabangsa dari University of Marconi untuk Mempercepatkan Kerjaya anda dan mengubah diri anda menjadi Pemimpin Perniagaan. Pelajar ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Program MBA Marconi University bukan sekadar program perniagaan, ia adalah pengalaman yang memotivasi dan mengubah hidup yang akan membuat anda berfikir semula dan menilai semula bagaimana perniagaan berfungsi dan menjadikan anda mampu bersaing dengan mempelajari strategi perniagaan yang terbaik.

Sorotan Program MBATempoh - 10 -12 BulanStruktur MBA - 8 Kursus Metodologi Penyelidikan Projek AkhirKelas - Muka ke Hadapan Kelas Weekend dengan 18 - 20 Jam Kerja di semua Lokasi (Klik pada Pautan: Kelas Merakam di YouTube )Fakulti - Terbang di Profesor dari Eropah UK dan Amerika Syarikat (Sila layari pautan: Lihat Profil Fakulti )Sijil Dual - Diploma Pasca Siswazah dari ijazah MBA UK dari Guglielmo Marconi University , ItaliAkreditasi - Kementerian Pendidikan di Itali. Juga terdapat di bawah Universiti yang Diluluskan ENIC NARIC dan diiktiraf di seluruh dunia.Kemungkinan - Untuk menghadiri kelas di semua lokasi termasuk Rom, ItaliPenilaian - Kursus Berdasarkan TugasanBayaran - Bayar seperti yang Anda Pergi - Ansuran Bulanan FleksibelPengijazahan - Pilihan Mengikuti Pengijazahan di Rom, ItaliLMS - Akses lengkap ke Akses Sistem Pengurusan Pembelajaran ke Perpustakaan Online ProQuestPengkhususan Tawaran - Pemasaran Pengurusan Projek Pengurusan Rantaian Pengurusan Pengurusan KesihatanCari Keusahawanan Kewangan... [-]
Itali Rome Arab Saudi Al Khobar Riyadh Jeddah Mesir Cairo Qatar Doha Kuwait Kuwait City Jordan Amman Bahrain Manama Vietnam Hanoi Afrika Selatan Cape Town Nigeria Abuja Kenya Nairobi Habsyah Addis Ababa Myanmar Naypyitaw Turki Ankara  + 26 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
10 - 12 bulan
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Guglielmo Marconi University

Dapatkan MBA yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam bidang Pemasaran dari Marconi University untuk Mempercepatkan Kerjaya anda dalam Pemasaran. ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA dalam Pemasaran)

Program MBA dalam Pemasaran akan memberi anda pengetahuan mengenai proses pembangunan pemasaran termasuk perumusan strategi, pemahaman pengguna

MBA dalam Program Pemasaran HighlightsTempoh - 10 -12 BulanMBA dalam Struktur Pemasaran - 8 Kursus 2 Pemasaran Kursus Pengkhususan Kaedah Penyelidikan Projek AkhirKelas - Muka ke Hadapan Kelas Weekend dengan 18 - 20 Jam Kerja di semua Lokasi (Klik pada Pautan: Kelas Merakam di YouTube )Fakulti - Terbang di Profesor dari Eropah UK dan Amerika Syarikat (Sila layari pautan: Lihat Profil Fakulti )Sijil Dual - Diploma Pasca Siswazah dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan dari MBA UK dalam Pemasaran dari Guglielmo Marconi University , ItaliAkreditasi - Kementerian Pendidikan di Itali. Juga terdapat di bawah Universiti yang Diluluskan ENIC NARIC dan diiktiraf di seluruh dunia.Kemungkinan - Untuk menghadiri kelas di semua lokasi termasuk Rom, Itali.Penilaian - Kursus Berdasarkan TugasanBayaran - Bayar seperti yang Anda Pergi - Ansuran Bulanan FleksibelPengijazahan - Pilihan Mengikuti Pengijazahan di Rom, ItaliLMS - Akses lengkap ke Akses Sistem Pengurusan Pembelajaran ke Perpustakaan Online ProQuest... [-]
Itali Rome Arab Saudi Al Khobar Riyadh Jeddah Mesir Cairo Qatar Doha Kuwait Kuwait City Jordan Amman Bahrain Manama Vietnam Hanoi Afrika Selatan Cape Town Nigeria Abuja Kenya Nairobi Habsyah Addis Ababa Myanmar Naypyitaw Turki Ankara  + 26 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
10 - 12 bulan
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Guglielmo Marconi University

Mendapatkan MBA diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam bidang Pengurusan Penjagaan Kesihatan dari University of Marconi untuk Mempercepatkan Kerjaya anda di HealthCare ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA dalam Pengurusan Kesihatan)

Program MBA dalam program Pengurusan Penjagaan Kesihatan menumpukan kepada keperluan para pengurus penjagaan kesihatan untuk menjadi pemikir, pemikir kritikal dan pengamal etika secara berterusan dengan mengiktiraf sifat berbilang bangunan realiti manusia, sosial dan organisasi serta hubungan kompleks antara sistem penyedia kesihatan dan keperluan daripada komuniti.

MBA dalam Program Pengurusan Penjagaan KesihatanTempoh - 10 -12 BulanStruktur MBA - 8 Kursus 2 Kursus Pengkhususan Kesihatan Kursus Kaedah Penyelidikan Kursus Projek AkhirKelas - Muka ke Hadapan Kelas Weekend dengan 18 - 20 Jam Kerja di semua Lokasi (Klik pada Pautan: Kelas Merakam di YouTube )Fakulti - Terbang di Profesor dari Eropah UK dan Amerika Syarikat (Sila layari pautan: Lihat Profil Fakulti )Sijil Dual - Diploma Pascasarjana Siswazah dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan dari UK MBA dalam bidang Pengurusan Penjagaan Kesihatan dari Guglielmo Marconi University , ItaliAkreditasi - Kementerian Pendidikan di Itali. Juga terdapat di bawah Universiti yang Diluluskan ENIC NARIC dan diiktiraf di seluruh dunia.Kemungkinan - Untuk menghadiri kelas di semua lokasi termasuk Rom, Itali.Penilaian - Kursus Berdasarkan TugasanBayaran - Bayar seperti yang Anda Pergi - Ansuran Bulanan FleksibelPengijazahan - Pilihan Mengikuti Pengijazahan di Rom, ItaliLMS - Akses lengkap ke Akses Sistem Pengurusan Pembelajaran ke Perpustakaan Online ProQuest... [-]
Itali Rome Arab Saudi Al Khobar Riyadh Jeddah Mesir Cairo Qatar Doha Kuwait Kuwait City Jordan Amman Bahrain Manama Vietnam Hanoi Afrika Selatan Cape Town Nigeria Abuja Kenya Nairobi Habsyah Addis Ababa Myanmar Naypyitaw Turki Ankara  + 26 Lagi
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
10 - 12 bulan
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Our faculties

Michelle Carle
Alamat
Via Plinio, 44
Rome, Lazio, Itali
Website
Alamat
Al Khobar, Eastern Province, Arab Saudi
Alamat
Riyadh, Riyadh Province, Arab Saudi
Alamat
Jeddah, Makkah Province, Arab Saudi
Alamat
Cairo, Cairo Governorate, Mesir
Alamat
Doha, Doha, Qatar
Alamat
Kuwait City, Al Asimah Governate, Kuwait
Alamat
Amman, Amman Governorate, Jordan
Alamat
Manama, Capital Governorate, Bahrain
Alamat
Hanoi, Hanoi, Vietnam
Alamat
Cape Town, Western Cape, Afrika Selatan
Alamat
Abuja, Federal Capital Territory, Nigeria
Alamat
Nairobi, Nairobi County, Kenya
Alamat
Addis Ababa, Addis Ababa, Habsyah
Alamat
Naypyitaw, Naypyidaw Union Territory, Myanmar
Alamat
Ankara, Ankara, Turki