BAU International Academy of Rome

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

International Academy of Rome adalah ahli BAU Rangkaian Pendidikan Global, Salah satu kumpulan antarabangsa terbesar institusi pendidikan terkemuka di dunia. pada BAU IAR kami menyasarkan untuk menawarkan pendidikan yang unik dan peluang profesional kepada pelajar rangkaian global kami dan untuk rakyat EU berminat untuk melanjutkan pelajaran dan kerjaya mereka dalam pasaran yang paling baru muncul pasaran abad ke-21. Program kami direka untuk pengurus, artis, pereka, usahawan dan profesional dalam mana-mana sektor dapat menggabungkan kemahiran pengurusan dan sikap starter diri dengan semangat untuk inovasi dan mobiliti di luar sempadan. Pada BAU IAR anda akan belajar perniagaan yang pada asasnya satu bentuk seni dan bagaimana kreativiti, inovasi dan pengantarabangsaan membuat Dibuat di Itali jenama premium di seluruh dunia. The Gate of the Orient di Rom di Piazza Venezia. pada BAU International Academy of Rome anda akan belajar dan mengalami sebab mengapa barang Itali diiktiraf sebagai ikon gaya, kreativiti dan inovasi di seluruh dunia, dan bagaimana untuk meningkatkan perspektif kerjaya anda dan kehidupan profesional dengan mengeksploitasi reputasi dan potensi Dibuat di Itali Jenama.

AHLI BAU GLOBAL

BAU International Academy of Rome adalah ahli rangkaian global institusi akademik terkemuka.

MADE IN ITALY PENDIDIKAN

Kajian mendalam faktor-faktor kejayaan yang kritikal dan sektor berdaya saing utama Made di Itali Jenama.

PEMBELAJARAN EKSPERIMEN

Dalam syarikat lawatan, mesyuarat, makmal kreatif untuk memaksimumkan peluang-peluang kerjaya anda dalam pasaran baru muncul.

kelas antarabangsa

Dapatkan berhubung dengan pelajar dari seluruh dunia dan melibatkan diri dalam persekitaran yang pelbagai budaya.

A TEAM KECEMERLANGAN

Pakar-pakar dalam bidang yang dipilih: profesor, pengurus, ulama, penasihat institusi awam dan swasta dan syarikat.

EUROPEAN PEMINDAHAN KREDIT

Tawaran berdasarkan piawaian Perjanjian itu Bologna Eropah dan sistem kredit ECTS.

Belajar dan tinggal di Rome

Belajar di Rome memberikan anda peluang yang unik untuk mencari pusat kebudayaan, politik dan agama yang membawa tamadun barat, buaian ribu tahun tradisi budaya lama. Pengalaman hidup di bandar yang menyediakan pelajaran berharga keusahawanan dan inovasi penuh dengan khazanah arkeologi dan seni, pusat fesyen, mewah dan ketukangan: sebuah bandar di mana baru sentiasa datang oleh pencemaran yang lama.

This school offers programs in:
  • English

Lihat 1-year MBAs » Lihat Sijil Pascasiswazah » Lihat Law Sijil »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

Two Romes MBA in Entrepreneurship and Start-ups

Campus Sepenuh masa February 2019 Itali Rome

[+]

Kemungkinan untuk akses kepada dana dan sumber untuk melancarkan aktiviti anda di arena antarabangsa Struktur Program [-]

Video

Rome Italy - Into Your Bloodstream - City and Culture