Tel Aviv University, Coller School of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Dari penubuhannya hampir 50 tahun yang lalu, Pusat Pengajian Pengurusan telah menjadi hab penyelidikan dan pengajaran bertaraf dunia. generasi latihan pemimpin yang telah membantu mentakrifkan bidang utama dalam Israel sektor awam dan swasta, termasuk perniagaan, kerajaan dan ahli akademik, sekolah diiktiraf secara meluas sebagai penyedia utama pendidikan pengurusan dalam Israel. yang sekolah'S reputasi cemerlang dan capaian global adalah hasil daripada komitmen yang teguh untuk memajukan kecemerlangan tanpa kompromi. Selama bertahun-tahun kami secara konsisten bekerja untuk menolak piawaian akademik yang lebih tinggi, dan pada masa yang sama membangunkan program-program baru dan mempelbagaikan kaedah pengajaran kami untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan, pengalaman pembelajaran pelbagai disiplin yang kaya. Memupuk pelajar-pelajar kita dan bidang-bidang baru dalam penyelidikan telah fakulti luar biasa kami, sebuah kumpulan yang luar biasa ulama, guru-guru dan pengamal yang mempunyai satu kombinasi yang kuat latihan akademik bahagian ditambah pula dengan tangan-on pengalaman perniagaan.

pencapaian kita tidak menggoda kita untuk berehat usaha kita. Dalam usaha untuk terus memberikan pelajar kami jenis pelajaran yang akan membolehkan mereka untuk mengemudi jalan mereka untuk kejayaan di dunia yang mempunyai ciri-ciri perubahan yang berterusan, kami sekolah telah menyaksikan pertumbuhan yang dramatik dalam tahun-tahun kebelakangan. Antara lain, kami telah mengambil berpuluh-puluh cemerlang Israel penyelidik dari universiti luar negara, institut penyelidikan baru dan pusat-pusat, dan melancarkan program baru dalam bidang seperti pengurusan teknologi, keusahawanan dan inovasi, data besar dan analisis perniagaan, pengurusan hartanah, perniagaan global, pengurusan kewangan. Kami juga telah menubuhkan satu Pusat Pengurusan Kerjaya dan dengan ketara memperluaskan peluang pertukaran pelajar kami dengan sekolah-sekolah terkemuka di luar negara.

Hari ini, kita menduduki kalangan sekolah-sekolah perniagaan terkemuka di dunia dalam pelbagai kriteria, termasuk kualiti dan skop fakulti kami, tahap penyelidikan akademik, dan berkaliber daripada pelajar-pelajar kita. Tidak hairanlah program MBA kami baru-baru ini kedudukan ke-11 di dunia untuk melahirkan usahawan VC yang disokong. Kami juga satu-satunya sekolah perniagaan di Israel diiktiraf oleh AACSB International (Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business), rangkaian global yang berprestij di sekolah-sekolah perniagaan mengekalkan standard tertinggi dengan pencapaian.

Misi Kita

Untuk merangsang pemikiran inovatif untuk meneroka keluar ke dalam dunia yang pesat berubah melalui sinergi teori pengurusan dan amalan.

Visi Kami

Untuk menjadi hab global untuk kecemerlangan dalam penyelidikan pelbagai disiplin, pengurusan dan keusahawanan.

Kedudukan antarabangsa

Panjang dan konsisten diiktiraf sebagai penyedia utama pendidikan pengurusan di Israel, Coller School of Management semakin mendaki kedudukan global juga.

Sejak penubuhannya pada tahun 2008, agensi penarafan itu Eduniversal telah berulang kali dianugerahkan Sekolah kami penarafan tertinggi - didambakan "5 Palmes Kecemerlangan" - dalam pengiktirafan yang "pengaruh global yang kukuh." Penarafan 5-Palme dianugerahkan kepada hanya 100 buah sekolah di seluruh dunia, termasuk Harvard Business School, London Business School, dan INSEAD.

Kami juga menerima bahagian kedudukan dari Pitchbook, agensi penarafan yang berpangkalan di Seattle untuk ekuiti persendirian dan usaha pasaran modal global, yang telah meletakkan program 12 MBA kita di dunia dalam menghasilkan VC disokong usahawan. Kedudukan seperti tempat-tempat Coller School of Management di hadapan seperti sekolah-sekolah terkemuka London Business School, Universiti Duke, University of Texas, dan lain-lain lagi. Sekolah kami juga terikat di tempat ke-8 di dunia untuk jumlah unicorns ditubuhkan oleh graduan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat 1-year MBAs »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

Mba antarabangsa sofaer

Campus Sepenuh masa October 2018 Israel Tel Aviv-Yafo

Sama ada anda mahu untuk mengasaskan perniagaan anda sendiri, menyelam ke dalam budaya permulaan Tel Aviv, atau membawa proses inovatif dalam sebuah syarikat multinasional, yang Sofaer Antarabangsa MBA menyediakan anda alat-alat, pengalaman praktikal, rangkaian, dan sokongan kerjaya untuk memandu usaha yang dipanggil " kamu. " [+]

Sama ada anda mahu untuk mengasaskan perniagaan anda sendiri, menyelam ke dalam budaya permulaan Tel Aviv, atau membawa proses inovatif dalam sebuah syarikat multinasional, yang Sofaer Antarabangsa MBA menyediakan anda alat-alat, pengalaman praktikal, rangkaian, dan sokongan kerjaya untuk memandu usaha yang dipanggil " kamu. " kurikulum 1 tahun yang Imba menggabungkan teras asas dalam pengurusan perniagaan dengan lebar pelbagai kursus lanjutan tertumpu kepada keusahawanan, inovasi dan teknologi. penawaran kursus termasuk Delta Start-up Studio, pertama pra-pemecut Israel untuk usaha didorong oleh pelajar. Selain itu, pelajar mempunyai akses kepada sokongan kerjaya langsung, termasuk program latihan menyeluruh program dengan syarikat-syarikat yang terdiri daripada McCann, Google, dan NICE Systems untuk permulaan dalam 8200 EISP, program pemecut unit perisikan elit Israel 8200.... [-]


Video

Entreprenuership & Innovation at Tel Aviv University's School of Management