Mantra Yoga & Meditation School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yoga Ashtanga Vinyasa Terbaik

Latihan Guru Yoga Ashtanga Vinyasa di Rishikesh, Goa, Dharamsala India - Kursus latihan guru Yoga selama 100 jam, 200 jam di India adalah program pensijilan Antarabangsa yang direka untuk pelancong yoga ke Rishikesh, Goa, Dharamsala, India .
  • 200 Jam Latihan Guru Yoga Ashtanga Vinyasa India
  • 100 jam (14 Hari) Latihan Guru Yoga Rishikesh India
  • Latihan Guru Yoga 200 Jam Dharamsala India
  • Retreat Meditasi Yoga 15 Hari India
  • Latihan Guru Yoga 200 Jam Goa India

Latihan Guru Meditasi Yoga India

  • Latihan Yoga Meditasi 200 Jam Dharamsala

Hidupkan pengalaman yang tidak dapat dilupakan

Kami adalah sekolah Yoga Ashtanga Vinyasa yang benar-benar berdedikasi yang memberi pengalaman kepada pelajar kami dengan pengalaman hidup.

LATIHAN KURSUS UNTUK SEMUA TAHAP

Kursus yoga Ashtanga Vinyasa kami sesuai untuk pengamal yoga dan meditasi dari semua peringkat, dari pemula hingga maju. Dalam latihan 4 minggu kami (200 jam) Yoga Teacher Training India -Course anda akan belajar dan mengamalkan pose dan asanas anda, mengembangkan asas yang kuat dalam yoga dan kemahiran mengajar yoga profesional.

ACCOMMODATION COMFY

Sekolah latihan yoga Yoga dan Meditasi utama kami terletak di Rishikesh, dikelilingi oleh gunung-gunung yang menakjubkan. Anda akan bangun dengan bunyi alam semula jadi, dengan burung memanggil anda untuk memulakan hari yoga dan meditasi. Anda akan menginap di bilik yang indah dan selesa, bilik mandi peribadi dan air panas.

3 MAKANAN YUMMY SETIAP HARI

Pelajar kami suka makanan kami! Anda akan menikmati 3 hidangan vegetarian yang lazat dan berkhasiat sehari. Oleh itu, anda tidak perlu bimbang dan menghabiskan wang anda di pasaraya atau restoran makanan. Kami berusaha keras untuk menampung keperluan makanan tetamu kami di mana mungkin.

AKTIVITI SUNDAY

Kami akan berusaha untuk membuat penginapan anda sebaik mungkin. Ahad adalah hari percuma di sekolah, tetapi kami menganjurkan aktiviti kumpulan supaya anda dapat mengenali adat dan tradisi tempatan.

Apa yang difikirkan oleh pelajar kita?

Kami sangat berbangga dengan pelajar kami yang memegang jawatan kami dengan sangat tinggi.

"Ia mungkin terdengar seperti klise, tetapi masa saya di sekolah ini benar-benar mengubah hidup saya. Tempat itu tenang, bersih dan selesa. Para guru adalah bijak, membantu dan baik hati. Makanan ini lazat! Tidak ada satu kelas tunggal yang terlambat, diubah atau dibatalkan. Setiap isu dan permintaan dari para pelajar dihadiri oleh para kakitangan dengan senyuman yang besar. Bergabung dengan kursus Latihan Guru Yoga telah menjadi keputusan terbaik yang telah saya ambil dalam masa yang lama. "

Sergio del Prado - Pelajar Yoga.

"Kursus yoga yang menakjubkan untuk memperkenalkan diri anda di dunia yoga. Saya akan mengesyorkan sekolah ini kerana mereka mempunyai nilai-nilai manusia dan banyak pengetahuan. Semua guru selalu dengan senyuman MASSIVE untuk kami dan mendengar semua petisyen kami. "

Sol Gago - Pelajar Yoga.

Baca lebih lanjut Testimoni dengan mengklik di sini

Berhubung

Menetapkan asas untuk latihan yoga yoga Ashtanga anda India

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Contact

Mantra Yoga & Meditation School Rishikesh

Mantra Yoga & Meditation Retreat and Teacher Training School Dharamsala