Baca keterangan rasmi

MIBM telah menjadi pemimpin tersendiri dalam Kursus Pengurusan Online di seluruh India selama beberapa tahun yang menyampaikan pendidikan berkualiti dan memenuhi Piawaian Antarabangsa.

Kami di MIBM mempunyai senarai Program yang berkualiti yang menawarkan Program MBA dan Pantas yang paling sesuai untuk Pelajar dan Profesional untuk membentuk kerjaya mereka mengikut trend global semasa. Kami percaya kepada kecemerlangan pendidikan yang disampaikan, supaya pelajar kami lebih awal daripada persaingan. Misi kami adalah untuk meningkatkan kedudukan Individu bagi dirinya untuk mencapai matlamat mereka dengan sempurna.

MIBM menawarkan pelbagai Program MBA dalam talian yang terbiasa dengan persekitaran pasaran yang sentiasa berubah. Program-program yang paling sesuai untuk Pelajar & Profesional Kerja memahami kekangan masa mereka. Kursus ini telah direka dan dibangunkan oleh para pakar pendidikan terkemuka dari seluruh dunia. Pengajar pendidikan kami telah merancang kaedah metodologi dan pola pendidikan terbaik untuk mencipta profesional terkemuka industri. Fakulti pendidikan kami dinilai sebagai Industri terbaik dalam menyediakan pendidikan dalam talian.

Program diajar dalam:
English