Indian School of Management & Entrepreneurship

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Membina Usahawan Besok

ISME adalah ekosistem akademik revolusioner dengan fokus pada pemikiran kreatif dan inovasi yang diterajui reka bentuk. Kami melabur di kalangan pelajar untuk membantu mereka berbuat lebih banyak dan mencabar minda keusahawanan mereka.

Dengan kemudahan canggih kami, berdekatan dengan industri dan pakatan antarabangsa yang kuat, kami memberi peluang kepada pelajar untuk berjaya.

ISME telah memupuk ekosistem sumber, program akademik, inkubator dan pakar untuk meningkatkan inovasi dan syarikat ultra moden. Setiap tahun pelajar digalakkan untuk membawa idea-idea berwawasan mereka kepada kehidupan oleh kumpulan fakulti dan rangkaian mentor kami yang berpengalaman.

Terinspirasi

Melalui kurikulum akademik, bengkel dan bootcamp kami, kami memastikan pelajar dilengkapi dengan kemahiran keusahawanan dan pengetahuan inovasi untuk memulakan permulaan mereka.

Inkubasi

Di ISME anda akan mendapat akses kepada sumber yang hebat seperti 3 pemecut permulaan niche, rakan kongsi seperti Google dan Microsoft, rangkaian pelabur dan sumber lain untuk melancarkan perniagaan yang berjaya.

Ignite

Rangkaian fakulti dan mentor yang berpengalaman luas kami membantu para pelajar untuk membangun dan menguji idea-idea inovatif dan usaha perniagaan mereka.

Falsafah Akademik kami

Program akademik kami yang unik menggabungkan asas-asas perniagaan dengan pembelajaran pengalaman dan minda "kepimpinan" yang relevan untuk ekonomi hari ini.

Kami menawarkan program sarjana dan pascasiswazah berdasarkan pendekatan Perniagaan dan Pembelajaran Bergerak (BELL), menyampaikan kurikulum inovatif

Tenaga Daripada Hab Perniagaan

Terletak di Daerah Inovasi Lower Parel di jantung Mumbai, ISME berada di tengah-tengah permulaan dan tindakan korporat.

Dengan pendedahan yang luas terhadap industri dan akses kepada inkubator kita sendiri, ISME membolehkan enjin keusahawanan.

Kampus Ikon Dalam Lokasi Urban Strategik

Kampus ultra-moden yang terletak di daerah perniagaan Pusat dan Inovasi hotspot Lower Parel, Mumbai dengan ruang bergaya yang direka dengan teliti untuk membina, belajar, bekerjasama dan berubah.

Lokasi

Parel

Alamat
400013 Parel, Maharashtra, India