Baca keterangan rasmi

Kami adalah Institut pendidikan dan perkhidmatan pendidikan terkemuka India yang menawarkan program profesional yang disahkan yang bertujuan untuk merapatkan jurang antara akademik dan industri

Siapa kita

Imarticus Learning menawarkan pelbagai perkhidmatan Kewangan dan Analisis Analytics profesional yang direka untuk memenuhi keperluan golongan profesional yang mahukan program yang disesuaikan untuk menjadikan mereka bersedia. Program kami didorong oleh keperluan yang berterusan untuk menjadi pekerjaan yang relevan dan merangsang, dengan mengambil kira sifat dinamik pasaran Perkhidmatan dan Analisis Kewangan, dan diajar oleh para profesional bertaraf dunia dengan kepakaran domain tertentu.

Beribu pejabat di Mumbai, Imarticus mempunyai keupayaan bilik darjah dan penghantaran dalam talian di seluruh India dengan pusat-pusat khusus yang terletak di Mumbai, Bangalore, Chennai, Pune, Hyderabad, Jaipur, Coimbatore dan Delhi.

Apa yang kita lakukan

Imarticus adalah satu-satunya institut yang menggabungkan pelbagai kaedah penghantaran - berasaskan bilik darjah, dalam talian dan gabungan, yang diuruskan oleh sistem pembelajaran dan sistem tadbir urus pembelajaran bersepadu sepenuhnya.

Program unik kami juga bertindak sebagai platform penyumberan untuk korporat India dan Global yang terkemuka dan kami menawarkan pelbagai penyelesaian korporat yang disesuaikan untuk membantu individu dan firma dalam memenuhi keperluan modal insan mereka.

  • 25,000 Pelajar: Kami telah melatih lebih daripada 25,000 pelajar di seluruh India yang memberi kita pemahaman yang unik tentang keperluan pelajar dan keupayaan untuk mencipta program merangsang yang melibatkan minda muda bercita-cita tinggi.
  • Kurikulum Berkaitan Industri: Kurikulum kami direka oleh Industri, untuk Industri, yang menjamin kesesuaian dan kesediaan pekerjaan. Pensijilan kami diberikan dalam persekutuan dengan organisasi terkenal yang telah mengesahkan kandungan kami.
  • Latihan terbaik dalam kelas: Dengan pengalaman gabungan lebih daripada 150 tahun dalam Perbankan Global, Perkhidmatan Kewangan, Analisis Perniagaan, dan Analitis, fakulti berada di kedudukan yang sempurna untuk memberikan latihan terbaik dalam kelas melalui kaedah pengajaran yang inovatif.
  • Rangkaian Korporat: Rangkaian korporat kami terdiri daripada lebih daripada 300 syarikat global dan domestik dan terus berkembang. Diperkasakan oleh Lembaga Penasihat yang kuat, kami menyambungkan titik-titik untuk memastikan pelajar kami mendapat akses kepada peluang terbaik yang ada.
Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan: