Ilia State University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa Ilia State University ?

Ilia State University mengalu-alukan kira-kira 5,000 orang baru setiap tahun di semua peringkat pendidikan tinggi. ISU berusaha untuk memenuhi keperluan setiap pelajar dan membantu mereka mencapai potensi mereka. Ilia State University melengkapi para pelajarnya dengan pengalaman sepanjang masa untuk memberikan mereka pengetahuan, kemahiran dan keyakinan yang diperlukan untuk mencapai matlamat kerjaya masa depan. ISU menyediakan komuniti akademik yang canggih dan berdedikasi di mana para pelajar dapat belajar dari pakar dan mendapatkan kelayakan yang mereka cari.

Kami menawarkan:

Pengajaran yang berpusatkan pelajar - Hubungan tegar antara profesor dan pelajar menyumbang kepada kolaborasi akademik dan perdebatan yang meriah. Pelajar digalakkan dan disokong oleh fakulti untuk mencari kepentingan penyelidikan masing-masing semasa pengajian mereka.

Kurikulum berasaskan latihan - ISU bekerjasama dengan badan kerajaan dan organisasi antarabangsa, serta entiti awam dan swasta yang mewujudkan peluang bagi pelajar untuk mengintegrasikan pengetahuan teoritis ke dunia atau kerja.

Peluang program pertukaran mata wang dan berganda - Sejak 2012, ISU menawarkan program pertukaran kepada pelajar dan kakitangannya di banyak institusi pengajian tinggi antarabangsa. ISU menawarkan pelajarnya peluang eksklusif untuk mendapatkan ijazah diploma berganda dengan pelbagai universiti Austria dan Amerika Syarikat.

Yuran tuisyen yang kompetitif - ISU menawarkan pendidikan kelas atas dengan yuran pengajian yang kompetitif dan pilihan pembayaran yang fleksibel di negara dan rantau ini juga.

Kehidupan pelajar yang tidak dapat dilupakan - komuniti mesra dan mesra di mana pelajar boleh melibatkan diri dalam pelbagai aktiviti akademik, sosial dan budaya.

Sertai Ilia State University dan mulakan pengalaman hidup yang luar biasa dengan kami!

Ilia State University IN A NUTSHELL

  • Ditubuhkan: 2006
  • Lokasi: Tbilisi, Georgia
  • Pekerja: 301 profesor dan lebih daripada 1000 guru, penyelidik dan pekerja lain.
  • 4 buah sekolah: Sekolah Seni dan Sains, Sekolah Sains Semula jadi dan Kejuruteraan, Sekolah Perniagaan, Sekolah Undang-undang
  • Pelajar: 15 763
  • Program pengajian: Sehingga 80 program akreditasi pada Sarjana Muda, Sarjana dan Ph.D. tahap
  • Kemudahan penyelidikan dan pembelajaran di banyak wilayah di Georgia
  • Sekolah Perniagaan: # 1 kajian destinasi mahasiswa Georgia sejak tahun 2015

ILIAUNI.edu.ge/uploads/photo/original/36/36946.png?w=836&f=png?w=753&" alt="" />

This school offers programs in:
  • English

Lihat MBA » Lihat BBAs » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Georgia Tbilisi

Tujuan Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah untuk menyediakan profesional yang boleh beroperasi dalam persekitaran perniagaan antarabangsa yang sentiasa berubah; berdaya saing di pasaran tempatan dan global. Maklumat terperinci mengenai prosedur memohon boleh didapati di sini: http://iliauni.edu.ge/en/international/HOWTOAPPLY Bayaran struktur dan biasiswa peluang boleh diperolehi di sini: http://iliauni.edu.ge/en/international/tuition- yuran-dan-biasiswa [+]

Mengapa memilih Sarjana Pentadbiran Perniagaan di Ilia State University?

Ilia State University School of Business adalah No destinasi 1 kajian mahasiswa Georgian sejak 2015 kemungkinan Internship dalam pelbagai entiti awam dan syarikat swasta Pelajar menjadi pakar dalam pengurusan strategik bagi syarikat Ilia State University menawarkan kemudahan moden, perpustakaan yang sangat baik dan kehidupan pelajar meriah Pelajar-pelajar kita mempunyai peluang untuk menghabiskan pertukaran semester di lebih daripada 30 universiti Eropah dalam Erasmus + program.

Penerangan: Tujuan Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah untuk menyediakan profesional yang boleh beroperasi dalam persekitaran perniagaan antarabangsa yang sentiasa berubah; berdaya saing di pasaran tempatan dan global. Setelah memperoleh pengetahuan teori, empirikal dan praktikal yang mendalam dan menyeluruh dalam pengurusan, graduan akan dapat bertindak sebagai dipercayai, pakar yang bebas dalam proses merangka strategi syarikat / organisasi, penilaian dan pembangunan; mengenalpasti masalah menggunakan alat membuat keputusan dan untuk menyelesaikannya dengan berkesan; menjadi ahli berkesan daripada pasukan organisasi / syarikat; untuk mendapatkan yang terlibat dengan berkesan / bekerjasama dalam persekitaran pelbagai disiplin berdasarkan strategi syarikat / organisasi; mengambil bahagian dalam perbahasan profesional dan akademik dan peguam bela bagi strategi / keputusan syarikat.... [-]


Video

Welcome to Ilia State University

Contact

Ilia State University

Alamat Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
Website http://iliauni.edu.ge/en/iliauni/AcademicDepartments/biznesis-skola-268
Telefon +995 322 20 00 09