Southville International School affiliated with Foreign Universities

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

60464_SISFU_Reading_and_Research_Center.jpg

Visi, Misi dan Nilai Teras


VISI

SISFU akan menjadi universiti transnasional yang terkemuka yang membangun pemimpin dan profesional global. Ia dibezakan dengan standard akademik yang cemerlang, kaedah pengajaran yang cemerlang, penyelidikan yang berkaitan, tahap pencapaian pelajar, budaya inovasi dan perkongsian yang kukuh dengan institusi pendidikan kedudukan. graduannya dicari oleh organisasi kebangsaan dan global atas.

Misi

SISFU, universiti transnasional utama di Filipina, menyampaikan program sarjana dan lepasan kualiti yang berkaitan dengan dunia yang dibangunkan oleh rakan pendidikan yang diiktiraf dari UK, Australia, dan Amerika Syarikat. Dengan menggunakan piawaian antarabangsa yang ketat dalam pengajaran, penilaian, dan penyelidikan, disokong oleh kemudahan yang sangat baik, fakulti yang sangat berkelayakan, dan kerjasama industri, SISFU menyediakan para pelajar untuk berdaya saing di peringkat global, profesional yang berwibawa, usahawan yang berjaya, pemimpin dan penggerak masyarakat.

BUDAYA 5C

 • Watak
 • COMPETENCE
 • Komitmen untuk Mencapai
 • KREATIVITI
 • Kerjasama

KENYATAAN DASAR KUALITI

Sekolah Antarabangsa Southville yang bergabung dengan Universiti Asing komited untuk memenuhi kehendak pelanggan, undang-undang dan kawal selia dalam membangunkan pelajar untuk cemerlang dalam bidang akademik melalui peningkatan perkhidmatan sokongan institusi, sistem pentadbiran dan penyampaian program akademik.

OBJEKTIF KUALITI

 1. Lebih daripada tahap yang boleh diterima Pencapaian Pelajar
 2. Lebih daripada Rating diterima Akademik dan Sokongan Akademik
 3. Lebih daripada Penarafan Boleh Diterima dalam Perkhidmatan & Kemudahan Pentadbiran
 4. Lebih daripada diterima Competence Fakulti
 5. Lebih daripada Kecekapan Kakitangan diterima
 6. Mematuhi keperluan berkanun dan peraturan
This school offers programs in:
 • English

Lihat MBA » Lihat BAs » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Tuan Pentadbiran Perniagaan (uk Mba)

Online Campus Sepenuh masa Sambilan July 2019 Filipina Manila + 1 lagi

Program MBA SISFU UK (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) menyediakan setiap peserta-terutama yang mengejar pengurusan, kewangan, pengurusan sumber manusia, pemasaran, keusahawanan, atau karier pengurusan projek-trajektori yang jelas ke arah kecemerlangan pengurusan dan kepimpinan. [+]

MBA UK DI MELAYANKAN MUDAH

Program MBA SISFU UK (Sarjana Pentadbiran Perniagaan) menyediakan setiap peserta-terutama yang mengejar pengurusan, kewangan, pengurusan sumber manusia, pemasaran, keusahawanan, atau karier pengurusan projek-trajektori yang jelas ke arah kecemerlangan pengurusan dan kepimpinan.

Setiap modul akan memudahkan profesional dari perniagaan asas atau pandangan dunia akademik ke pemahaman yang maju, diterapkan dan praktikal mengenai aspek utama perniagaan-semuanya dalam konteks global. SISFU bermatlamat untuk menyediakan kelayakan yang berkaitan dengan kerja profesional dalam pelbagai sektor. Juga, untuk menjadikan setiap pelajar fasih dengan teori perniagaan utama dan kontemporari, serta trend perniagaan utama.... [-]


Video

SISFU | Make the choice today for your tomorrow

Contact

Alamat Lima Street, BF Homes International, Las Piñas City
Manila, Metro Manila, Filipina