Westford University College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengenalan:

Mengenai Westford:

Westford University College bertujuan untuk menyediakan Pemimpin Perniagaan pada masa depan dengan secara aktif merangkul perubahan dinamik yang berterusan di seluruh dunia. Kurikulum kami dan pelbagai program pengurusan Perniagaan membekalkan para pelajar dan profesional untuk membangunkan perspektif global untuk isu-isu yang luas untuk mewujudkan kesan yang mampan terhadap masyarakat.

Siapa

Westford adalah dihormati dan dicari institusi akademik yang menawarkan kelayakan lanjutan dan tertiari dalam pengurusan, fesyen

Bila

Westford adalah sebuah institusi pendidikan yang berusia sedekad hari ini, ditubuhkan pada tahun 2009. Ia bermula dengan pengasas kami membayangkan pemikiran yang rendah hati tentang 'mewujudkan pengalaman pendidikan yang berpatutan'; yang akan kekal 'diakses oleh semua'; motif yang mendorong kita bangga setiap hari di institusi itu sambil melambangkan 'kepercayaan', 'kecemerlangan'

Apa

Westford menawarkan pelbagai program sarjana muda, program pascasiswazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan pengiktirafan profesional dalam bidang pengurusan, fesyen, teknologi maklumat dari pelbagai badan bertauliah. Para pelajar kini boleh memilih ceri 'pilihan terbaik kerjaya', yang sepadan dengan 'cita-cita mereka

Kenapa

Westford menggunakan praktik-praktik terbaik pedagogi global dalam pembelajaran dalam talian dan di tapak, yang menghasilkan "persekitaran pembelajaran rakan sejawat interaktif", 'mengembangkan keupayaan penyelidikan yang canggih,' akademik ', melalui pilihan yang lebih luas "pilihan yang dirancang dengan teliti "Program pendidikan sarjana dan pensijilan profesional sesuai untuk memenuhi keperluan yang berkembang dari pelajar tetap dan profesional yang bekerja. Westford University College secara optimum menggunakan teknologi canggih dan kuasa Internet untuk membawa kepada anda pengalaman pembelajaran yang tidak ternilai yang membekalkan pengetahuan global terhadap amalan terbaik industri.

Visi:

Westford University College berada dalam perniagaan transformasi - individu, organisasi dan masyarakat. Program kami direka untuk melengkapkan tahap anda untuk mengetuai pekerjaan dan kerjaya yang menggunakan nafsu dan kemahiran anda. Visi kami adalah untuk menjadi Institusi pengurusan utama yang beroperasi di peringkat global melalui kecemerlangan dalam pendidikan dan penyelidikan yang berkualiti.

Misi:

Kami "AIM" untuk Aspire, Inovasi dan Menguasai asas-asas Pendidikan Pengurusan dan mengukir niche dalam pelbagai disiplin melalui penyelidikan berterusan dan pengajaran yang berkesan. Institusi ini sangat menyokong dalam meningkatkan sumbangan ilmu pengetahuan dengan merapatkan jurang antara akademia dan industri.

Nilai:

Kecemerlangan: Kami berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam hubungan, penilaian, hubungan fakulti pelajar

Integriti: Kami mengejar kualiti jujur, beretika dan jujur.

Kepelbagaian: Kami menggalakkan dan menyokong keterangkuman, kepelbagaian, dan kesamaan di semua peringkat.

Inovasi: Kami komited untuk mewujudkan persekitaran yang memupuk inovasi, kreativiti, dan semangat keusahawanan.

Compassion: Kami berusaha untuk memelihara belas kasihan, mewujudkan keadilan sosial, membantu dan memberdayakan orang lain untuk membuat perubahan di dunia.

Kebertanggungjawaban: Kami bertanggungjawab untuk memastikan kecemerlangan, melalui perkhidmatan berasaskan nilai dan meneruskan kualiti di semua program kami.

Lokasi

Sharjah

Alamat
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, Emiriah Arab Bersatu

Cape Town

Alamat
Cape Town, Cape Barat, Afrika Selatan

Kuwait City

Alamat
Kuwait City, Gubernur Al Asimah, Kuwait

Riyadh

Alamat
Riyadh, Wilayah Riyadh, Arab Saudi

Johannesburg

Alamat
Johannesburg, Gauteng, Afrika Selatan

Dammam

Alamat
Dammam, Wilayah Timur, Arab Saudi

Bahrain Online

Alamat
Bahrain Online, Bahrain

Accra

Alamat
Accra, Greater Accra Region, Ghana

Toronto

Alamat
Toronto, Ontario, Kanada

Dubai

Alamat
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Kanada Online

Alamat
Kanada Online, Kanada

Nigeria dalam talian

Alamat
Nigeria dalam talian, Nigeria

Toronto

Alamat
Toronto, Ontario, Kanada

Cape Town

Alamat
Cape Town, Cape Barat, Afrika Selatan

Abu Dhabi

Alamat
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

Malaysia Online

Alamat
Malaysia Online, مليسيا

Amman

Alamat
Amman, Wilayah Persekutuan Amman, Jordan

UK Online

Alamat
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, United Kingdom