Baca keterangan rasmi

The University of Bolton telah mempunyai perkongsian yang berjaya dengan WINC RAK sejak tahun 2008. Program ini boleh didapati di peringkat Sarjana Muda dan Sarjana. Program-program yang diajar oleh UK dan tutor tempatan UK link tutor dari University of Bolton juga akan memantau program. Pelajar-pelajar juga akan mempunyai akses ke kemudahan dalam talian Universiti seperti 'Moodle'.

Kursus

 • BA (Kepujian) Pengurusan Perniagaan
 • BA (Kepujian) Perakaunan
 • BA (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Top-Up)
 • Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Top-Up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Pemasaran)
 • bsc (Kepujian) Pengurusan perniagaan
 • Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Top-up)
 • BA Undang-undang
 • MBA (Siswazah)
 • MBA (Top-up)
 • mba (eksekutif)
 • Pengurusan MSc Projek Pembinaan
 • bsc (Kepujian) Pengkomputeran
 • bsc (Kepujian) Pengkomputeran (top-up)
 • beng (Kepujian) elektrik dan kejuruteraan elektronik (lanjutan berdiri)
 • MSc Teknologi Maklumat
 • MBA
 • Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Mekanikal
 • BSc Physcology
 • Sarjana Muda Sains (Kepujian) Ukur Bahan dan Perdagangan Mgmt

Universiti Bolton

Dengan badan pelajar sekitar 11,000 anda akan mendapatkan yang terbaik dari semua dunia di Universiti Bolton. Anda akan berdasarkan pada, kampus padat moden di mana tidak ada orang yang merasakan tanpa nama, dengan kumpulan pengajaran kecil di banyak kursus, anda boleh yakin anda seorang nama, bukan hanya nombor.

Bolton sendiri adalah persahabatan, berkembang bandar berhampiran dengan bandar-bandar besar Manchester dan Liverpool.

Kualiti pengajaran kami secara konsisten memenangi penilaian tertinggi daripada kualiti agensi kawalan Kerajaan dan kami mempunyai akreditasi profesional selama lebih daripada 30 program pengajaran kami.

Pada masa ini terdapat 192 kakitangan Akademik yang memegang 130 darjah PhD. Ini mewakili 67.7% daripada pemegang PhD di kalangan kakitangan akademik.

Ethos kami

Universiti Bolton adalah sumber awam untuk pengetahuan profesional dan pembelajaran, bekerja dengan dan bagi pihak orang ramai dan organisasi untuk menyelesaikan masalah praktikal.

Kami amat percaya bahawa pembelajaran adalah asas kepada perubahan individu dan masyarakat.

Kami tak henti-henti dalam hasrat kita untuk mengikut perkembangan perubahan komersial, sosial, budaya dan ekonomi dan menggabungkan kesannya dalam kursus-kursus kami dan kerja-kerja kami dengan rakan-rakan.

Kami meraikan kecemerlangan dalam orang lain dan rela membawa amalan baik mereka kembali ke universiti dan ke dalam perkongsian kami.

Kami bangga bahawa semua elemen masyarakat diwakili sepenuhnya di kalangan kami, pelajar kakitangan dan rakan organisasi.

Kami menerima kepelbagaian dan perbezaan nilai.

Kami menunjukkan keupayaan menyesuaikan diri, ketegasan dan fleksibiliti dalam mengenal pasti dan memenuhi keperluan individu dan organisasi.

Kami menghormati dan menghargai peranan tradisional dan pencapaian sarjana dan universiti, untuk mencari untuk mewujudkan satu model pendidikan tinggi yang memberi tumpuan kepada profesionalisme, inovasi dan pemakaian.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE. The Executive MBA adalah program sambilan untuk profesional perniagaan bersiap sedia untuk menjadi pengurus kanan. Tumpuannya adalah kepada pem ... [+]

program ini diajar di UAE

Yang MBA Eksekutif adalah program sambilan untuk profesional perniagaan bersiap sedia untuk menjadi pengurus kanan. Tumpuannya adalah kepada pembangunan pengetahuan dan kefahaman mengenai isu-isu pengurusan strategik untuk merenung dan meningkatkan perniagaan dan amalan pengurusan. Program ini direka untuk tanggam dengan tuntutan-tuntutan tugas sepenuh masa.

Mengenai kursus

Tidak kira apa yang sebahagian daripada industri atau perniagaan anda bekerja di, kursus Executive MBA akan membantu anda dalam mendapat pemahaman yang kritikal terhadap masalah dan cabaran yang dihadapi oleh syarikat dan organisasi dan melengkapkan anda dengan fakulti analitikal dan kritikal untuk mengenal pasti penyelesaian yang berpotensi. Kualiti ini sedang dicari oleh majikan berprestij.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE. Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah lanjutan dalam komunikasi perniagaan. Ia juga merupakan salah satu yang paling dicari selepa ... [+]

program ini diajar di UAE

Yang Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah sarjana dalam komunikasi perniagaan. Ia juga merupakan salah satu yang paling dicari selepas darjah di dunia kerana nilai kepada orang-orang dalam perniagaan dan pentadbiran. Ijazah MBA boleh memberi manfaat kepada mereka yang memegang jawatan dalam perniagaan dan pengurusan, terutama di eksekutif dan jawatan pengurusan.

Program MBA memberikan anda pengetahuan yang berharga tentang perniagaan dan semua aspek yang berkaitan. Anda akan belajar tentang strategi perniagaan dan konsep, dan bagaimana untuk menggunakan kemahiran ini dalam kehidupan praktikal dan dalam operasi perniagaan sehari-hari. Kursus ini mengajar anda kepimpinan dan rangkaian kemahiran yang diperlukan yang akan membantu untuk menetapkan anda selain daripada orang-orang yang tidak mempunyai kepakaran itu, dan boleh membuat anda pemimpin dalam bidang yang anda pilih.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE. The MBA Top-up adalah program pantas bagi mereka yang sudah mempunyai kelayakan lepasan ijazah dalam pengurusan. Elemen penting program ini ada ... [+]

program ini diajar di UAE

Yang MBA Top-up adalah program pantas bagi mereka yang sudah mempunyai kelayakan lepasan ijazah dalam pengurusan. Elemen penting program ini adalah disertasi MBA.

Pemohon akan belajar sepenuh masa lebih dua trimester, yang kurang daripada satu tahun kalendar penuh. Mereka akan memerlukan pengalaman kerja sekurang-kurangnya dua tahun dan kelayakan tahap 7 dengan sekurang-kurangnya 100 kredit di HE7.

Pelbagai kaedah pengajaran dan pembelajaran menyediakan akses kepada pembelajaran untuk memenuhi pelbagai keperluan pelajar dan bertujuan; meluaskan penyertaan di kalangan pelajar, mengelakkan pengecualian dan membangunkan kemahiran pelajar dalam kedua-dua arena akademik dan tempat kerja. Kaedah yang digunakan termasuk: kuliah; bengkel; tutorial (kumpulan dan individu) dan penceramah jemputan.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu