Stafford

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Stafford telah ditubuhkan pada tahun 1993, di UAE, dengan niat semata-mata menyediakan bantuan pendidikan jarak jauh kepada profesional perniagaan di Timur Tengah untuk mencapai kualiti yang baik kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang akan menandakan mereka pengurus sebagai serius dan memajukan kerjaya mereka.

Bermula dengan 7 orang pelajar pada tahun 1993 lebih satu dekad kemudian kami terlibat dengan purata 1000 pelajar pendidikan jarak availing tahun. Semua ini ialah pengurus sibuk berfikiran serius membuktikan kepada dunia bahawa mereka maksudkan untuk berjaya.

Stafford sepenuhnya tertumpu kepada membantu profesional sepenuh masa dalam perniagaan dengan pembelajaran jarak jauh yang berkualiti untuk mempercepatkan kerjaya mereka melalui kajian bebas.

Stafford berfungsi di seluruh Timur Tengah dan rantau Levant menawarkan pembelajaran jarak jauh MBA Eksekutif ini, Kedoktoran, BA, diploma dan banyak lagi.

Kami bangga pada komitmen kami kepada kejayaan akademik dan perniagaan pelajar-pelajar kita, hubungan kami yang sangat baik dengan universiti-universiti UK kami, integriti dan kualiti yang tinggi kakitangan sokongan akademik dan pentadbiran kami.

Selama ini, kita telah melihat banyak pelajar-pelajar kita mendaki tangga korporat dan mencapai kemuncak dengan pengetahuan ditambah mereka melalui jarak pembelajaran MBA dan kursus-kursus lain seperti kedoktoran dan Sarjana. Hasil daripada Jarak pembelajaran MBA, Pelajar-pelajar telah berjaya membuka perniagaan sendiri, atau pergi untuk menjadi pengarah syarikat multinasional. Ada yang benar-benar mengubah laluan kerjaya mereka dan telah mendapat kepuasan mengetahui mereka berada dalam elemen sebenar mereka selepas tahun dalam kerja yang kurang memuaskan.

Dan kini dengan lebih 2000 graduan profesional sebagai kawan, kami berhasrat untuk menjalankan misi pembelajaran jarak jauh kita ke depan untuk generasi akan datang pelajar. Kebanggaan kami dalam pelajar-pelajar kita adalah dua kali ganda setiap kali kita menghadiri majlis tamat pengajian mereka di Universiti sendiri.

51653_Stafford-banner-rakan-uk-universiti
This school offers programs in:
  • English

Lihat MBA Sambilan » Lihat BA » Lihat MBA » Lihat MA » Lihat MSc » Lihat DBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA Sambilan

Universiti Leicester Mba

Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Emiriah Arab Bersatu United Arab Emirates Online

MBA ini ditawarkan oleh Universiti Leicester. Pengkhususan: Pengurusan Sumber Manusia (HRM), Kewangan dan Pemasaran. [+]

Universiti leicester mba

Sama ada di UAE, KSA atau Lebanon, pengurus perlu menjadi multi-taskers. Mereka perlu memahami bagaimana untuk memberi motivasi kepada kakitangan dan bagaimana untuk mendapatkan prestasi yang terbaik daripada orang; bagaimana untuk memasarkan produk atau perkhidmatan mereka dan memenuhi permintaan pelanggan mereka; bagaimana untuk melaksanakan proses dan sistem; dan bagaimana untuk menguruskan belanjawan dan memahami kesan bahawa prestasi kewangan telah di proses membuat keputusan strategik. Yang penting, mereka perlu memahami bagaimana semua aktiviti-aktiviti ini sesuai dalam konteks, pasaran global yang pesat berubah. Mengikuti kursus yang berwibawa seperti MBA, Timur Tengah dan pengurus perniagaan Levant boleh melihat peningkatan yang ketara dalam cara mereka mengendalikan tanggungjawab.... [-]


University of Northampton MBA

Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 18 - 60  Pendaftaran Terbuka Emiriah Arab Bersatu United Arab Emirates Online + 1 lagi

MBA ini ditawarkan oleh Universiti Northampton. Program ini direka untuk memenuhi keperluan pengurus kanan kanan atau potensi dalam semua sektor pekerjaan. [+]

Universiti mba northampton

Sekolah Northampton perniagaan (NBS) MBA ialah kelayakan lepasan ijazah yang diiktiraf antarabangsa dalam pengurusan. Program ini menggabungkan pengajaran pengurusan generalist cemerlang dan pembelajaran dengan sangat berharga tambahan pengiktirafan, kelayakan dan aktiviti. Kami menawarkan kombinasi unik peluang yang mewakili nilai wang yang sangat baik dalam pasaran yang kompetitif dan mahal.

Perkembangan anda melalui program teras itu disertakan dengan satu siri unsur-unsur nilai tambah yang termasuk:

NBS Persidangan Tahunan MBA

Pelajar dialu-alukan untuk menghadiri majlis tersebut atas perbelanjaan mereka sendiri atau menyertai dalam talian persidangan itu... [-]


Video

Distance Learning - The Stafford Advantage

Contact
Alamat lokasi
United Arab Emirates
United Arab Emirates Online, AE
Alamat lokasi
Bahrain Online, BH
Alamat lokasi
Jordan Online, JO
Alamat lokasi
Kuwait Online, KW
Alamat lokasi
Lebanon Online, LB
Alamat lokasi
Oman Online, OM
Alamat lokasi
Qatar Online, QA
Alamat lokasi
Saudi Arabia Online, SA