Baca keterangan rasmi

Kampus rumah MODUL University adalah di Austria, negara 23 pemenang Hadiah Nobel, yang semuanya berpendidikan di sekolah atau universiti Austria. Austria dikenali sebagai penanda aras kualiti antarabangsa dan standard emas untuk ahli ekonomi, pemuzik, komposer, pengusaha hotel dan sememangnya - ulama dalam bidang ekonomi dan perniagaan, dan penyelidikan dan pembangunan kemampanan.

Jenama MODUL bermaksud lebih daripada 100 tahun kecemerlangan dalam pendidikan. Ditubuhkan pada tahun 1908, MODUL College adalah sekolah latihan vokasional dengan tradisi terpanjang dalam pendidikan dan pendidikan perhotelan di seluruh dunia. Sejak 2007, MODUL University Vienna menawarkan pendidikan canggih (BBA, BSc, MSc, MBA dan program pengajian PhD) dalam bidang pengurusan antarabangsa, teknologi media baru, tadbir urus awam, pembangunan lestari, dan pengurusan pelancongan dan perhotelan.

MODUL University Vienna secara meluas dianggap sebagai universiti swasta terkemuka AustriaAustria dan dimiliki oleh Dewan Perniagaan dan Industri Vienna, penyedia pendidikan swasta terbesar di Austria. Kampus universiti ini terletak di Kahlenberg, sebuah bukit yang indah dengan pandangan hebat dari ibu kota Austria.

Pada bulan September 2016, dan selepas warisan hampir satu abad dalam pendidikan Austria, pendidikan MODUL menemui sebuah rumah baru di Dubai, UAE - dengan perasmian MODUL University Dubai pada 10 Oktober 2016.

MODUL University Dubai , anak syarikat Dubai Investments, telah mengumumkan bahawa cawangan utamanya di Austria - MODUL University Vienna baru-baru ini telah menduduki ranking di antara 25 universiti teratas di dunia untuk jumlah yang paling banyak diterbitkan penyelidikan yang diterbitkan, mengukuhkan kualiti cemerlang penyelidikannya keupayaan dan kepakaran.

Pada Kejatuhan 2016, MODUL University Dubai membuka kampusnya sebagai universiti pertama dan hanya Austria di Timur Tengah. Terletak di tengah-tengah Dubai, kampus menawarkan program Sarjana Muda dalam Pengurusan dan Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa, program Sarjana Sains dalam Pembangunan Mapan , Pengurusan dan Dasar serta program MBA dengan pilihan utama dalam Pelancongan

Didirikan oleh Dubai Investments PJSC dan DACH Advisory, MODUL University Dubai menawarkan ijazah pendidikan tinggi 360 darjah dalam bidang perniagaan, pelancongan, perhotelan, kelestarian, tadbir urus dan teknologi media baru, keusahawanan, kepimpinan dan inovasi serta program yayasan dan pendidikan profesional yang pendek -kursus.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

MODUL University Dubai

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah program pembelajaran campuran yang direka khas untuk para profesional industri yang ingin memajukan kerjaya mereka. ... [+]

Gambaran Keseluruhan MBA

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah program pembelajaran campuran yang direka khas untuk para profesional industri yang ingin memajukan kerjaya mereka.

Ia menumpu pada analisis dan perancangan strategik, kemahiran interdisipliner, pengurusan berasaskan nilai, dan pemikiran kritikal.

Pelajar akan memajukan pengetahuan mereka dalam bidang perniagaan teras termasuk pengurusan sumber manusia, tingkah laku organisasi, perakaunan dan kewangan, pemasaran dan operasi, inovasi dan keusahawanan.

Cabaran pemikiran luar kotak menghadapi batasan dan corak pemikiran yang ada.

Mempelajari MBA di MODUL University Dubai

Program pembelajaran yang digabungkanProgram Rotasi antara Vienna dan DubaiPengambilan bulanan2 hingga 4 hari di kampus sebulan sekaliKursus diajar dalam bahasa Inggeris3 Majors tersedia untuk pengkhususan dengan pilihan untuk menggandakan utamaMasa pengajian selama 18 bulan... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu