Master Education International- DXB/ SHJ

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Saya tidak mempunyai keraguan bahawa Masters adalah benar-benar pilihan yang terbaik untuk saya, dan akan menjadi bagi kebanyakan orang. " -Amin Kazi, Pengurus Eksekutif dan GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB & Ghantoot Kumpulan)

"Saya telah berkhidmat dengan Masters sejak Julai 2011, saya telah melakukan ijazah BBA saya dalam Marketing. Saya telah menyaksikan fakulti berkelayakan menakjubkan dan tinggi. Pada masa ini saya sedang menyiapkan MBA ijazah saya di pemasaran. Saya gembira untuk bersama dengan Masters. " -Ala'aeddin MJ Tumalih, Bersekutu Kanan, ACSS (Arab Bank Plc)

Penyelesaian itu adalah Sarjana Institut Pendidikan. MEI telah membantu saya memperbaiki profesional & peribadi. Keinginan saya terbaik untuk Kakitangan dan Pensyarah. -Deepthy Bayi K., Pentadbir -Procter and Gamble

Untuk menyediakan pendidikan berkualiti khusus dan penting dalam persediaan untuk jawatan profesional dalam dunia hari ini bergerak pantas di mana meritokrasi dan kelayakan adalah asas untuk kemajuan.

Memberi peluang-peluang pendidikan pos kepada pelanggan sudah terlibat dalam perniagaan, yang membolehkan mereka untuk memenuhi matlamat kerjaya mereka dengan meningkatkan asas kemahiran tanpa mengganggu kerjaya mereka atau menjejaskan kualiti pendidikan.

Untuk digunakan, di mana perlu, amalan tradisional, teknik moden dan teknologi untuk kelebihan terbaik dalam penghantaran, untuk meningkatkan dan memperkayakan pelanggan kami mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka.

Untuk kekal dalam langkah dengan inovasi dan membangunkan kaedah baru dan teknologi untuk penyampaian pendidikan dan komponen bahan-bahan serta aspek pentadbiran Institut.

Untuk Penduduk UAE: Ø DUBAI - Jumaat Pagi (8:30-12:30) Ø SHARJAH - Jumaat Pagi (8:30-12:30) & petang (2.00 - 6.00 petang)

This school offers programs in:
  • English

Lihat 1-year MBAs » Lihat BBAs »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

Sarjana Pentadbiran Perniagaan - UK (MBA di Dubai / Sharjah)

Campus Sambilan September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 lagi

Pelajar memperoleh 120 kredit untuk 8-10 Modul yang diajar di UAE, di mana penilaian adalah 100% oleh Tugasan, untuk memohon dan untuk melengkapkan MBA yang terkemuka dari Anglia Ruskin University-UK terutamanya pada penyerahan disertasi individu. [+]

Pelajar memperoleh 120 kredit untuk 8-10 Modul yang diajar di UAE, di mana penilaian adalah 100% oleh Tugasan, untuk memohon dan melengkapkan MBA yang terkemuka dari Anglia Ruskin University-UK terutamanya pada penyerahan disertasi individu, yang diajar oleh fakulti daripada Universiti.

Kepekatan disertasi (Maksimum 60 Kredit) boleh:

Pengurusan amPemasaranSumber Manusia.

Penyelia, dari Universiti, akan bekerjasama dengan pelajar apabila mereka menyelesaikan disertasi mereka. Anglia Ruskin University berkomitmen untuk menghasilkan penyelidikan berkualiti tinggi dengan kesan di semua bidang subjeknya.

Anglia Ruskin University adalah salah satu universiti terbesar di timur England dan mempunyai lebih dari 30,000 pelajar. Akar universiti kembali ke tahun 1858.Anglia Ruskin University telah diberi kedudukan 301-350 pada tahun 2018 oleh Times Higher Education World University. Juga Pada 2016, universiti itu dinamakan sebagai Institusi Terbaik ke-38 bersama di UK oleh ranking dunia Times Higher Education. Peringkat ini adalah satu-satunya jadual prestasi universiti global untuk menilai universiti bertaraf dunia dalam semua misi utama mereka - pengajaran, penyelidikan, pemindahan pengetahuan dan pandangan antarabangsa. Menurut jadual Liga Liga Guardian 2017, Anglia Ruskin University berada di kedudukan ke-66 di United Kingdom.... [-]


Contact

Master - (Al Sharq) Studies Institute

Alamat 117149 Dubai Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Website http://www.masterei.com/
Telefon +971 6 548 2102

Alamat Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Emiriah Arab Bersatu