Baca keterangan rasmi

Sejak tahun 1995, Master Education International (MEI) telah berkhidmat dengan institusi yang bergabung dan bergabung di Timur Tengah, India, jauhnya, dan komuniti pelajar mereka secara besar-besaran, dengan menyediakan Pendidikan Tinggi UK, AS dan India. Program perdana adalah MBA dan BBA. MEI adalah rakan kongsi dari tiga lembaga pengedar UK terkemuka; QUALIFI, BTEC Edexcel dan NCC Education dan City Vision University Amerika Syarikat dan Universiti Banasthali India (Disenaraikan dan Disarankan oleh MOHE, UAE) Masters juga merupakan pejabat luar kampus untuk program berasaskan Penyelidikan yang membawa kepada Ph.D.

Pendidikan Pendidikan Antarabangsa menyampaikan pendidikan pengurusan selama 20 tahun yang lalu dan mempunyai pusat penghantarannya di Dubai dan Sharjah (Ajman) di UAE, dengan Ibu Pejabat Kumpulannya di India dan sekutunya di KSA dan Singapura. Kami menampung keperluan profesional profesional dengan menjalankan kelas interaktif fizikal pada hari Jumaat hanya di pusat penghantaran kami. Kredit yang diperolehi di universiti lain boleh dipindahmilik membolehkan anda menendang memulakan pendidikan tinggi anda.

Testimoni

"Sarjana membekalkan saya dengan pilihan universiti yang diiktiraf berbeza untuk program MBA yang memberikan pengetahuan mendalam untuk bersaing dalam dunia globalisasi ini. Program MBA memberikan nilai segera dengan meningkatkan kesedaran strategik saya. pilihan terbaik untuk saya, dan untuk kebanyakan orang. "
-Amin Kazi, Pengurus Eksekutif dan GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Saya telah berkhidmat dengan Masters sejak Julai 2011, saya telah membuat ijazah BBA dalam Pemasaran, saya telah menyaksikan fakulti yang cemerlang dan cemerlang, pada masa ini, saya telah melengkapkan ijazah MBA dalam Pemasaran, saya gembira dengan Master." -Ala'aeddin MJ Tumalih, Pakar Kanan, ACSS (Arab Bank Plc)

"Saya sentiasa berminat dengan MBA-HR dan bimbang tentang cara menguruskan pengajian semasa bekerja, kerana saya memerlukan latihan yang cukup dan kelas selepas kerja. Penyelesaiannya adalah Masters Educational Institute. MEI telah membantu saya memperbaiki secara profesional

Objektif kami

Untuk menyediakan pendidikan berkualiti khusus dan unggul sebagai persediaan untuk kedudukan profesional di dunia yang bergerak pantas hari ini di mana meritokrasi dan kelayakan adalah asas untuk kemajuan.

Untuk menyediakan peluang pendidikan pasca kepada pelanggan yang sudah terlibat dalam perniagaan, membolehkan mereka memenuhi objektif kerjaya mereka dengan meningkatkan kemahiran mereka tanpa mengganggu kerjaya mereka atau menjejaskan kualiti pendidikan.

Untuk menggunakan, jika perlu, amalan tradisional, teknik moden dan teknologi untuk kelebihan terbaik dalam penyampaian, untuk meningkatkan dan memperkayakan pencapaian pelanggan kami dalam matlamat pendidikan dan kerjaya mereka.

Untuk bertahan dengan inovasi dan membangunkan kaedah dan teknologi baru untuk penyampaian bahan pendidikan dan komponen serta aspek pentadbiran Institut.

Untuk Penduduk UAE: Ø DUBAI - Pagi Jumaat (8:30 pagi - 12:30 malam) Ø SHARJAH - Pagi Jumaat (8:30 pagi - 12:30 petang)

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

1-year MBA

Master Education International - Dubai / Sharjah

Pelajar memperoleh 120 kredit untuk 8-10 Modul yang diajar di UAE, di mana penilaian adalah 100% oleh Tugasan, untuk memohon dan untuk melengkapkan MBA yang terkemuka dar ... [+]

Pelajar memperoleh 120 kredit untuk 8-10 Modul yang diajar di UAE, di mana penilaian adalah 100% oleh Tugasan, untuk memohon dan melengkapkan MBA yang terkemuka dari Anglia Ruskin University-UK terutamanya pada penyerahan disertasi individu, yang diajar oleh fakulti daripada Universiti.

Kepekatan disertasi (Maksimum 60 Kredit) boleh:

Pengurusan amPemasaranSumber Manusia.

Penyelia, dari Universiti, akan bekerjasama dengan pelajar apabila mereka menyelesaikan disertasi mereka. Anglia Ruskin University berkomitmen untuk menghasilkan penyelidikan berkualiti tinggi dengan kesan di semua bidang subjeknya.

Anglia Ruskin University adalah salah satu universiti terbesar di timur England dan mempunyai lebih dari 30,000 pelajar. Akar universiti kembali ke tahun 1858.Anglia Ruskin University telah diberi kedudukan 301-350 pada tahun 2018 oleh Times Higher Education World University. Juga Pada 2016, universiti itu dinamakan sebagai Institusi Terbaik ke-38 bersama di UK oleh ranking dunia Times Higher Education. Peringkat ini adalah satu-satunya jadual prestasi universiti global untuk menilai universiti bertaraf dunia dalam semua misi utama mereka - pengajaran, penyelidikan, pemindahan pengetahuan dan pandangan antarabangsa. Menurut jadual Liga Liga Guardian 2017, Anglia Ruskin University berada di kedudukan ke-66 di United Kingdom.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai Sharjah Abu Dhabi
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Master - (Al Sharq) Studies Institute
Alamat
117149 Dubai Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Website
Telefon
+971 6 548 2102
Alamat
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Emiriah Arab Bersatu