Aros Business Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

1

ACOS BUSINESS ACADEMY - Mini MBA dan latihan

Kami berhasrat untuk menamatkan pendidikan kepimpinan besar-besaran dan sebaliknya kita mereka bentuk Mini MBA pendidikan kepimpinan, yang mewujudkan perubahan ketara - untuk anda dan untuk tempat kerja anda.

Kami Mini MBA Programs
Kami menawarkan dua program Mini MBA Aros Mini MBA DAN MBA Mini ABA.

Kami yakin bahawa anda akan suka kita
Anda mungkin pernah belajar banyak latihan kepimpinan yang menarik di mana anda telah dikembalikan dikeluarkan dan dicaj semula kembali bekerja. Tetapi berapa banyak latihan ini telah mewujudkan satu perubahan yang berkekalan untuk anda? Jika anda mengikuti statistik, ia adalah sangat sedikit.

Di Akademi Perniagaan Aros, kita bersungguh-sungguh mewujudkan perubahan ini - jadi ia masuk akal untuk anda untuk menghabiskan masa pada MBA Mini, dan jadi ia masuk akal untuk tempat kerja yang menghantar anda. Kami menciptakannya dengan kedua-dua langkah-langkah yang besar dan kecil - dan sebahagian daripada mereka adalah walaupun benar tidak kelihatan kepada anda.

Mengapa memilih MBA Mini?
Mari kita mula-mula dilaksanakan bahawa MBA Mini tidak MBA. Sudah tentu, kita cenderung untuk mengatakan. Perkataan "Mini" kata secara terbuka bahawa kita berhadapan dengan versi yang singkat, pekat dan dipermudahkan MBA. MBA biasanya mengambil masa dua tahun, manakala MBA Mini biasanya mengambil masa enam bulan.

A MBA Mini bertujuan untuk pekerja yang memerlukan untuk meningkatkan pengetahuan dan alat-alat mereka dalam pengurusan, tetapi tidak berhasrat untuk mengambil MBA atau Diploma Pengurusan (kerana masa, wang atau kecenderungan) - sekurang-kurangnya tidak sekarang. Ia boleh menjadi pemimpin yang mempunyai pengalaman pengurusan yang luas, dan ia boleh menjadi orang-orang yang ingin mengambil langkah seterusnya dan menduduki jawatan pengurusan pada masa hadapan.

Perkara yang paling penting ialah mahir (benar-benar mahir) pensyarah yang berada dalam cinta dengan bidang masing-masing
Untuk menjadi pengajar mahir di MBA Mini kami, anda mesti mempunyai kepakaran kepimpinan profesional, tidak syak lagi mengenainya. Yang kami lebih daripada 40 pensyarah, jelas, ada serta menjadi antara pakar-pakar terkemuka dalam bidang mereka pada masa yang sama.

Tetapi kita menuntut lebih daripada mereka! Mereka mesti berminat dengan apa yang mereka mengajar, jadi mereka boleh melibatkan diri peserta dengan sepenuhnya. Dan kemudian mereka mesti fasilitator mahir yang boleh melihat cabaran ANDA dan mengaitkan bahan untuk betul-betul ANDA. Mungkin itulah sebabnya 97.9% daripada pelajar-pelajar kita percaya pensyarah itu "baik" atau "sangat baik" di melaraskan MBA Mini khusus untuk mereka. angka A kita adalah agak dibanggakan, kerana ia bukan mudah untuk dicapai.

Kami berjanji bahawa MBA Mini disesuaikan dengan masalah dan cabaran anda
Pada Aros kami amat banyak terhadap jangka rutin dengan bahan lama yang sama. Kami percaya bahawa anda akan mendapat yang terbaik daripada anda MBA Mini, Jika teori itu dimasukkan ke dalam perspektif masalah yang anda hadapi dalam kehidupan sehari-hari anda, dan bahawa kes-kes yang berkaitan dengan talian anda kerja. Oleh itu, anda akan menerima e-kursus pendek kepada pembelajaran sebelum permulaan MBA Mini. Dan kami akan menghantar soal selidik mengenai andaian dan cabaran anda, jadi pengajar dan pakar-pakar kami boleh menyesuaikan bahan kursus dengan keperluan anda yang tepat.

This school offers programs in:
  • English
  • Denmark

Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Mba Aros Mini

Campus Sepenuh masa September 2018 Denmark Copenhagen

A Mini-MBA adalah peluang untuk anda untuk meluaskan perspektif anda sebagai pemimpin di mana anda akan diperkenalkan kepada disiplin MBA klasik. Kami telah bekerjasama dengan salah satu daripada pemikir terkemuka dalam bidang pengurusan, Profesor Steen Hildebrandt. Kerana apabila ia datang kepada keperluan MBA, dia tahu segala-galanya. Beliau telah memastikan untuk menggabungkan prinsip-prinsip MBA tradisional kepada MBA Mini kami. Oleh itu, kami dengan bangganya boleh mengatakan bahawa Aros Mini MBA mempunyai tahap profesional, sesuai dengan nama MBA. [+]

AROS Mini MBA

Mari profesor Steen Hildebrandt membimbing anda melalui disiplin MBA Profesor Steen Hildebrandt mungkin nama yang paling terkenal di Denmark apabila ia datang kepada pihak pengurusan. Oleh itu, adalah kebetulan bahawa ia adalah dia yang kita minta untuk mereka bentuk Aros Mini MBA.

Hildebrandt telah meletakkan blok bangunan, memilih kandungan utama dan dipilih sendiri beberapa tenaga pengajar yang paling berwibawa. Bersama-sama, kami telah mereka satu proses pembelajaran bercita-cita tinggi bahawa kedua-dua memberikan anda pengetahuan profesional dan praktikal pengurusan, dan memastikan pembangunan peribadi anda sebagai pemimpin.

Apakah yang dimaksudkan dengan MBA Mini? A Mini-MBA adalah peluang untuk anda untuk meluaskan perspektif anda sebagai pemimpin di mana anda akan diperkenalkan kepada disiplin MBA klasik. ... [-]


Mba Mini Aba

Campus Sepenuh masa September 2018 Denmark Copenhagen

ABA Mini MBA mungkin yang paling bercita-cita tinggi MBA Mini di Denmark. Program kepimpinan latihan memperkenalkan anda kepada disiplin MBA klasik ketika memberikan anda terkini dalam pengurusan. Anda juga akan menjadi ahli Kelab Pemimpin ABA, di mana anda sebagai ahli secara automatik akan mencapai akses percuma ke kuliah eksklusif, kelas master dan acara rangkaian. [+]

ABA Mini MBA

ABA Mini MBA mungkin yang paling bercita-cita tinggi MBA Mini di Denmark. Program kepimpinan latihan memperkenalkan anda kepada disiplin MBA klasik ketika memberikan anda terkini dalam pengurusan. Anda juga akan menjadi ahli Kelab Pemimpin ABA, di mana anda sebagai ahli secara automatik akan mencapai akses percuma ke kuliah eksklusif, kelas master dan acara rangkaian.

6 sebab terbaik untuk mengambil ABA Mini MBA!

Anda akan mendapat yang sangat bercita-cita tinggi Mini MBA dibangunkan dengan kerjasama pakar-pakar pengurusan utama Anda akan mendapat pendidikan kepimpinan 6 bulan yang terdiri daripada hari latihan intensif, e-pembelajaran, latihan dan peperiksaan akhir Pendidikan kepimpinan memperkenalkan anda kepada disiplin MBA klasik dan menyediakan anda dengan maklumat tambahan tentang pengurusan masa depan Anda menjadi ahli Pemimpin ABA Club eksklusif Kurikulum ini sepenuhnya terdiri daripada sastera daripada penulis dihormati dan penyelidik! Tambahan pula, ia adalah terutamanya dalam Denmark Anda akan mendapat MBA Mini yang memberi tumpuan kepada pembangunan peribadi anda sebagai pemimpin. ... [-]

Contact

Aros Business Academy

Alamat Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhagen, Denmark