Baca keterangan rasmi

1

Aros Business Academy - Mini MBA dan latihan

Kami bertujuan untuk mengakhiri pendidikan kepemimpinan yang dihasilkan secara besar-besaran dan sebaliknya kami merancang pendidikan kepimpinan Mini MBA, yang mencipta perubahan ketara - untuk anda dan di tempat kerja anda.

MBA Mini Antarabangsa
Kami menawarkan anda MBA Mini Antarabangsa , yang merupakan MBA Mini dalam talian sepenuhnya.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai kami
Anda mungkin telah menghadiri banyak latihan kepimpinan yang menarik di mana anda telah kembali mengangkat dan diisi kembali bekerja. Tetapi berapa banyak latihan ini telah mewujudkan perubahan yang berpanjangan untuk anda? Jika anda mengikuti statistik, sangat sedikit. Di Aros Business Academy , kami bersemangat untuk mencipta perubahan ini - jadi masuk akal untuk anda menghabiskan masa di Mini MBA, dan oleh itu masuk akal untuk tempat kerja yang menghantar anda. Kami menciptanya dengan kedua-dua langkah besar dan kecil - dan sebahagian daripada mereka bahkan tidak dapat dilihat sepenuhnya oleh anda.

Mengapa memilih MBA Mini?
Pertama kita tentukan bahawa MBA Mini bukanlah MBA. Sudah tentu, seseorang tergoda untuk mengatakan. Perkataan "Mini" mengatakan secara terbuka bahawa kita berurusan dengan versi MBA pendek, ringkas dan ringkas. MBA biasanya mengambil masa dua tahun, manakala MBA Mini biasanya mengambil masa enam bulan. Sebuah MBA Mini bertujuan untuk pekerja yang perlu meningkatkan pengetahuan dan alat mereka dalam pengurusan tetapi tidak berniat untuk mengambil MBA atau Diploma Pengurusan (kerana masa, wang atau kecenderungan) - sekurang-kurangnya tidak sekarang. Ia boleh menjadi pemimpin dengan pengalaman pengurusan yang luas, dan ia boleh menjadi orang yang ingin mengambil langkah seterusnya dan menduduki kedudukan pengurusan di masa depan.

Perkara yang paling penting adalah pensyarah yang mahir (sangat mahir) yang suka dengan bidang mereka
Untuk menjadi seorang jurulatih mahir di Mini MBA kami, anda mesti mempunyai kepakaran kepimpinan profesional, tidak syak lagi mengenainya. Yang lebih daripada 40 pensyarah, jelas, telah menjadi antara pakar terkemuka dalam bidang mereka pada masa yang sama. Tetapi kami menuntut lebih banyak daripada mereka! Mereka mesti bersemangat tentang apa yang mereka ajar, supaya mereka boleh melibatkan peserta sepenuhnya. Dan kemudian mereka mesti fasilitator yang mahir yang dapat melihat cabaran ANDA dan menghubungkan bahan itu dengan tepat ANDA. Mungkin itu sebabnya 97.9% pelajar kita percaya pensyarah "baik" atau "sangat baik" pada menyesuaikan Mini MBA khusus untuk mereka. Tokoh kami agak bangga kerana ia tidak mudah dicapai. Kami menawarkan dua program MBA Mini Aros Mini MBA dan ABA Mini MBA . Kami juga menawarkan Mini MBA di Jerman (Deutschland) .

Kami berjanji bahawa MBA Mini disesuaikan dengan masalah dan cabaran anda
Di Aros, kami sangat menentang menjalankan rutin dengan bahan lama yang sama. Kami percaya bahawa anda akan mendapat hasil maksimal dari MBA Mini anda jika teori tersebut dimasukkan ke dalam perspektif masalah yang anda hadapi dalam kehidupan seharian anda dan kes-kes berkaitan dengan garis kerja anda. Oleh itu, anda akan menerima kursus pendek mengenai pembelajaran sebelum permulaan Mini MBA. Dan kami akan menghantar satu soal selidik mengenai andaian dan cabaran anda, jadi pengajar dan pakar kami boleh menyesuaikan bahan kursus dengan keperluan yang tepat.

Program diajar dalam:
  • English
  • Denmark

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Aros Business Academy

A Mini-MBA adalah peluang bagi anda untuk meluaskan perspektif anda sebagai pemimpin di mana anda akan diperkenalkan kepada disiplin MBA klasik. Kami telah bekerjasama de ... [+]

MBA Mini Antarabangsa (dalam talian)

Mari profesor Steen Hildebrandt membimbing anda melalui disiplin MBA Profesor Steen Hildebrandt mungkin nama yang paling terkenal Denmark ketika datang ke pengurusan. Oleh itu, tidak ada kebetulan bahawa dia adalah dia yang kami diminta untuk merekabentuk Aros Mini MBA .

Hildebrandt telah meletakkan blok bangunan, memilih kandungan utama dan memilih beberapa pengajar yang paling kompeten. Bersama-sama, kami telah merangka satu proses pembelajaran yang bercita-cita tinggi yang memberi anda pengetahuan profesional dan praktikal tentang pengurusan dan menjamin pembangunan peribadi anda sebagai pemimpin.

Apa itu MBA Mini? A Mini-MBA adalah peluang bagi anda untuk meluaskan perspektif anda sebagai pemimpin di mana anda akan diperkenalkan kepada disiplin MBA klasik.... [-]

Denmark Copenhagen
Pendaftaran Terbuka
English,Denmark
Sambilan
1 - 6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aros Business Academy

MBA Mini Antarabangsa mungkin MBA Mini yang paling bercita-cita tinggi di Dunia. Program latihan kepemimpinan memperkenalkan anda kepada disiplin MBA klasik sambil member ... [+]

MBA Mini Antarabangsa (dalam talian)

MBA Mini ABA mungkin Mini MBA yang paling bercita-cita tinggi di Denmark. Program latihan kepemimpinan memperkenalkan anda kepada disiplin MBA klasik sambil memberi anda pengurusan terkini. Anda juga akan menjadi ahli Kelab Pemimpin ABA, di mana anda sebagai ahli secara automatik akan memperoleh akses percuma ke kuliah eksklusif, kelas induk, dan acara rangkaian.

6 sebab terbaik untuk mengambil ABA Mini MBA!

Anda akan mendapat Mini MBA yang sangat maju yang dibangunkan dengan kerjasama pakar pengurusan terkemukaAnda akan mendapat pendidikan kepimpinan 6 bulan yang terdiri daripada hari latihan intensif, e-pembelajaran, latihan dan peperiksaan akhirPendidikan kepimpinan memperkenalkan anda kepada disiplin MBA klasik dan memberi anda maklumat tambahan mengenai pengurusan masa depanAnda menjadi ahli Kelab Pemimpin ABA eksklusifKurikulum ini terdiri daripada literatur dari penulis dan penyelidik yang dihormati! Tambahan pula, ia terutamanya dalam bahasa DenmarkAnda akan mendapat Mini MBA yang memberi tumpuan kepada perkembangan peribadi anda sebagai pemimpin.... [-]
Denmark Copenhagen
Pendaftaran Terbuka
English,Denmark
Sambilan
1 - 6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aros Business Academy
Alamat
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhagen, Denmark