Zagreb School of Economics and Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Zagreb School of Economics and Management telah mendidik pakar ekonomi dan perniagaan Croatia masa depan, dan telah menjadi pusat pemikiran dan perbincangan mengenai isu ekonomi dan perniagaan kontemporari di Croatia. Dengan lebih daripada 1200 pelajar siswazah, lebih daripada 150 pelajar siswazah, dan lebih daripada 2800 alumni, komuniti ZSEM terus berkembang. Pada tahun 2013, ZSEM menjadi sekolah perniagaan pertama yang diiktiraf oleh Croatia AACSB, dengan itu menyertai kumpulan elit 5% daripada sekolah perniagaan dunia yang memegang akreditasi berprestij ini. Zagreb School of Economics and Management baru-baru ini diisytiharkan di kalangan TOP 3 sekolah perniagaan terbaik di Eropah Timur pada Konvensyen Dunia Eduniversal 2017.

ZSEM termasuk profesor, penyelidik, dan pakar terkenal dari seluruh dunia. Seringkali, profesor kami dipaparkan dalam media nasional Croatia dan banyak pensyarah memegang jawatan kanan di syarikat dan institusi awam Croatia (National Bank of Croatia, Croatia Telecom, Ericsson Nikola Tesla, dll.).

Dengan lebih daripada 130 universiti rakan kongsi di seluruh dunia, ramai pelajar ZSEM , termasuk pelajar siswazah, menghabiskan semester di luar negara tanpa membayar yuran tuisyen tambahan. Juga, ZSEM mengalu-alukan lebih banyak lagi pelajar pertukaran antarabangsa setiap tahun dan menjadi tuan rumah Sekolah Musim Panas Antarabangsa tahunan.

Lokasi

Zagreb

Zagreb school of economics and management

Alamat
Zagreb School of Economics and Management
Jordanovac 110

10000 Zagreb, Croatia
Telefon
+385 1 2354 010

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited