EFST Summer School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Fakulti Ekonomi, Perniagaan dan Pelancongan, Split dengan bangga mempersembahkan Sekolah Musim Panas Antarabangsa kedua yang bertemakan " Pembangunan dan Dasar Wilayah - Pemeriksaan Konsep dan Pemeriksaan Baru " yang berlangsung 10 - 14 April 2019 di Split yang indah , Croatia .

Sekolah Musim Panas telah disesuaikan dengan pelajar peringkat atas, pelajar siswazah, Ph.D. pelajar dan profesional dari seluruh dunia (sosial, humanistik, sains semula jadi dan sains teknikal).

Dianjurkan oleh Fakulti Ekonomi, Perniagaan dan Pelancongan, Split dan disokong oleh Akademi Sains Serantau (TRSA), "Pembangunan dan Dasar Serantau dan Pemeriksaan Serantau" - merupakan satu peluang yang unik untuk belajar dan membincangkan mengenai struktur, pelakon , proses, cabaran dan perspektif masa depan pembangunan serantau dan dasar EU dalam dialog dengan pakar akademik dan pengamal akademik terkemuka di dunia.

The Summer School menawarkan dua kursus mengenai topik "Pembangunan dan Dasar Serantau - Pemeriksaan Baru dan Pemeriksaan Baru" (pelajar memilih hanya satu):

  • Kursus 1: Pembangunan Serantau di Pasca Krisis dan Dunia Pasca-Global yang merangkumi bidang pembangunan serantau yang luas.

  • Kursus 2: (EU) Dasar Serantau - Pemeriksaan dan Perspektif Reality yang memberi penekanan lebih kepada pilihan serantau, keputusan, dan perspektif masa depan.

Keterlibatan dengan juara dunia dalam bidang pembangunan serantau dan pembangunan dasar, serta peluang rangkaian, unik untuk Fakulti Ekonomi, Perniagaan dan Pelancongan, Split Summer School.

Datang ke Fakulti Ekonomi, Perniagaan dan Pelancongan, Universiti Split, yang terletak di bandar Split yang indah; hati pesisir Croatia, dan mengalami Sekolah Musim Panas Antarabangsa yang memberi inspirasi "Pembangunan dan Dasar Serantau - Pemeriksaan Konsep dan Pemeriksaan Baru".

108900_108812_regionalpolicypixabay.jpg

Universiti Split

Fakulti Ekonomi, Perniagaan dan Pelancongan

Dengan sejarah panjangnya sejak 1971, Fakulti Ekonomi, Perniagaan dan Pelancongan, Split adalah Fakulti Ekonomi terbesar di Dalmatia dan yang kedua terbesar di Croatia. Dengan bangunan yang mengagumkan ini, ia adalah salah satu kuil pengetahuan yang paling indah, paling moden dan paling lengkap di negara ini.

Keindahan, kefungsian, dan anugerah bangunan putih dan biru ini tersebar di enam tahap, hanya menakjubkan. Dengan keadaan bilik darjah seni, makmal komputer, ampiteater dan pejabat, Fakulti Ekonomi Perniagaan dan Pelancongan, Split juga menawarkan restoran, dua kedai kopi, kedai tembakau, kedai buku dll.

Perpustakaan menyebar lebih dari 1,000 m² dan menawarkan lebih daripada 30,000 penerbitan.

Bangunan ini dilengkapi dengan peralatan teknikal terkini, dan ia dapat memenuhi keperluan yang paling mencabar untuk organisasi perniagaan dan perhimpunan sosial dan sering disewa sebagai tempat penyumberan luar untuk banyak acara.

Universiti Split, Fakulti Ekonomi, Perniagaan dan Pelancongan terletak betul-betul terletak hanya 10 minit pemanduan dari pintu masuk bandar, 10 minit pemanduan dari pusat bandar serta 10 minit pemanduan dari pantai dan mercu tanda bandar lain.

Fakulti Ekonomi, Perniagaan dan Pelancongan, Split mengalu-alukan anda untuk pengalaman Summer School yang tidak dapat dilupakan!

108899_108813_regionaldevelopmentpixabay.jpg

Lokasi

Berpecah

Alamat
Cvite Fiskovića 5
21000 Berpecah, Split-Dalmatia County, Croatia

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: