Baca keterangan rasmi

UBC UBC merupakan antara universiti terbaik di seluruh dunia, tetapi apakah faktor-faktor yang mendorong pertumbuhan ini? Apakah cerita UBC ini? Jenama UBC adalah idea yang besar tentang universiti yang telah dibangunkan dengan masyarakat UBC ini dalam tempoh dua tahun (2007-09). Konsep menyebabkan mencerminkan tindak balas emosi rakyat perlu universiti, bahawa tempat ini adalah tidak seperti yang lain: UBC adalah tempat fikiran. Jenama UBC-kanak, tempat fikiran, telah membangunkan lebih daripada proses perundingan dua tahun (2007-09) yang terlibat pelajar, fakulti, kakitangan, alumni, rakan-rakan, dan penderma. Cabaran: untuk meneroka apa yang menjadikan UBC unik. Proses ini bukan mengenai mewujudkan logo baru. Ia memberi tumpuan kepada menjelaskan idea besar tentang UBC yang merangkumi rasa tenaga dan kemungkinan di kampus kami. Ramai peserta menekankan persekitaran UBC keterbukaan yang telah membantu mewujudkan rasa dinamik tempat tiada universiti lain boleh membuat tuntutan.   Sauder Sekolah Perniagaan The Sauder Sekolah Perniagaan adalah salah satu sekolah perniagaan akademik terkemuka di dunia. Terletak di Vancouver, Kanada pintu masuk ke Rim Pasifik, Sauder memberikan perspektif perniagaan global di persimpangan dinamik pasaran antarabangsa. Khusus untuk pengajaran yang ketat dan relevan, program kami menjana pemimpin perniagaan yang memacu perubahan dan bentuk industri dan organisasi di seluruh dunia. Sauder komited untuk menjadi peneraju antarabangsa dalam penciptaan dan penggunaan pengetahuan perniagaan, dan untuk menggalakkan kejayaan sepanjang hayat untuk pelajar dan alumni kami.   UBC Antarabangsa MBA (Imba)   UBC Antarabangsa MBA adalah sebuah program separuh masa 20 bulan diajar dengan kerjasama Antai Kolej Ekonomi dan Pengurusan di Shanghai Jiao Tong Universiti di Shanghai, China. Program ini unik menampilkan bertaraf dunia UBC fakulti, kurikulum yang memenangi anugerah yang diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran China, dan dua minggu pengajian di Vancouver, Kanada.  

Apa yang anda akan belajar Sebagai pelajar UBC Imba, anda akan mendapat:

perspektif pengurusan am berdasarkan pemahaman yang kukuh kawasan fungsi perniagaan utama dan saling pergantungan mereka yang menyeluruh, pendekatan strategik peringkat kanan untuk membuat keputusan perniagaan kerja berpasukan, komunikasi dan kemahiran kepimpinan dibangunkan melalui penyelesaian masalah, projek kumpulan dan pembentangan.

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA Sambilan

UBC IMBA in Shanghai

UBC International MBA adalah program sambilan selama 20 bulan yang diajar dengan kerjasama Kolej Ekonomi dan Pengurusan Antai di Shanghai Jiao Tong University di Shanghai ... [+]

MBA antarabangsa

Bina reputasi anda pada jenama terkemuka di dunia; UBC dan Sekolah Perniagaan Sauder. 20 bulan program sarjana MBA di Shanghai (dalam bahasa Inggeris) Kelas-kelas yang terletak di Universiti Jiao Tong Shanghai; kecuali 2 minggu di kampus UBC Vancouver 100% UBC Sauder Fakulti 100% Universiti Amerika Utara terkemuka Paruh waktu MBA Ijazah / kelas yang ditawarkan di Shanghai; pengajar dan bahan kursus yang sama seperti FT atau PT UBC MBA Terima ijazah MBA Antarabangsa dari UBC (menghadiri graduasi di Vancouver bersama-sama dengan graduan MBA yang lain)

UBC International MBA adalah program sambilan selama 20 bulan yang diajar dengan kerjasama Kolej Ekonomi dan Pengurusan Antai di Shanghai Jiao Tong University di Shanghai, China. Program ini unik menampilkan bertaraf dunia UBC fakulti, kurikulum yang memenangi anugerah yang diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran China, dan dua minggu pengajian di Vancouver, Kanada.... [-]

China Shanghai
Sept. 2019
English
Sambilan
20 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu