Read the Official Description

Ibu Pejabat Santiago de Chile terletak di Menara Portal Riesco, di Business City, salah satu daerah paling modern di ibukota, yang dianggap salah satu dari 4 pusat perniagaan kota, karena ia menumpukan satu titik sejumlah besar syarikat dan syarikat multinasional.

ADEN Chile menggabungkan salah satu rangkaian perniagaan terbesar di Amerika Latin, terdiri daripada 26 lokasi di 17 negara. Sebuah institusi di mana kita mencari pemindahan langsung ke tempat kerja, terima kasih kepada sumbangan kakitangan profesor antarabangsa dengan pengalaman pengurusan yang luas.

Misi kami adalah untuk melatih para pemimpin pelopor, dengan pengertian etika yang mendalam, dalam konteks antarabangsa yang sangat kompetitif; berusaha untuk menghubungkan lebih daripada 50,000 eksekutif dari syarikat terkenal di Amerika Latin dan Sepanyol, yang membolehkan rangkaian dan interaksi.

BENGKEL KERJA ANTARABANGSA

Sebagai sebahagian daripada cadangan pendidikan untuk Allumni kami, kami telah membangunkan satu siri bengkel antarabangsa yang akan diadakan di bandar-bandar: Miami, Panama dan Bogotá.

Globalisasi, persaingan dan teknologi telah kabur sempadan perniagaan. Semasa minggu akademik, alat pengurusan disediakan yang menyediakan harmoni dan penyegerakan antara pembolehubah yang berbeza yang terlibat dalam konsert perniagaan antarabangsa.

Teori dan amalan disepadukan ke dalam proses pengurusan geopolitik, komersil, kewangan, dan manusia bagi pasukan interkultur. Apa yang patut dijangkakan dari kursus ini ialah visi Pengurusan, iaitu, keputusan politik mengenai keputusan pengurusan dan keputusan operasi.

Kursus ini akan dibangunkan dari pameran dialog, dengan contoh sebenar dan "hidup" berdasarkan idea, situasi dan kedudukan yang dihasilkan oleh pelajar dalam kehidupan sebenar mereka dan yang berkaitan dengan konsep yang dibangkitkan semasa kursus yang sama.

Objektifnya adalah untuk mencapai contoh dialog, rangkaian dan pertukaran trend baru dalam dunia perniagaan.

Bengkel diadakan di bandar-bandar yang berlainan dan pada bulan-bulan yang berlainan tahun ini:

Panama, bulan Julai

Programs taught in:
English
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

ADEN Chile

MBA dalam talian rasmi Eropah ... [+]

MBA dalam talian rasmi Eropah

Sekolah Perniagaan Antarabangsa ADEN, melalui Universiti Francisco de Vitoria - Madrid, memperoleh kelulusan kurikulum MBA Eksekutifnya sebelum ANECA - Kementerian Pendidikan Sepanyol. Ini membolehkan ijazah MBA mempunyai kesahihan rasmi di Sepanyol dan di seluruh Komuniti Eropah dan yang, pada gilirannya, boleh dihuraikan / disahkan di negara lain yang tidak tergolong dalamnya.

Di samping itu, MBA telah diakreditasi oleh ACBSP , mengiktiraf piawaian kualiti pendidikan dan institusi antarabangsa. Ini bermakna tidak kira di mana anda lulus, graduan itu akan selalu mempunyai ijazah yang diiktiraf di Amerika Syarikat, oleh organisasi yang paling menentukan mengenai elektiviti MBA.... [-]

Chile Santiago
February 2019
Sepenuh masa
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu