Baca keterangan rasmi

pendaftaran

Sekolah

Dibina di atas asas yang lebih 40 tahun aktiviti perundingan, Korporat Pendidikan Sekolah Siswazah Roberto Miranda mempunyai DNA yang dibentuk oleh permintaan pelanggan untuk hasil yang berkesan dalam tingkah laku, kemahiran teknikal dan bakat pasukan mereka.

Walaupun sekolah-sekolah tradisional telah dibayar untuk sijil mereka, Roberto Miranda telah didakwa untuk menyampaikan kandungan mampu menggalakkan perubahan ketara dalam banyak syarikat global yang berbeza.

Pergerakan ini, selama ini, mengasah sekolah yang penuh dengan sistem pembelajaran yang berkesan dapat membawa perubahan sebenar dalam kehidupan dan kejayaan pelajar dan syarikat-syarikat di mana mereka bekerja.

pada

Sistem pembelajaran

pelajar

modul penyediaan

Untuk memastikan bahawa kandungan program yang ditawarkan hanya boleh menangani isu-isu dan topik maju, Sekolah menawarkan modul-modul persediaan untuk masuk ke dalam disiplin utama, sehingga terdapat satu persamaan terlebih dahulu daripada pengetahuan di kalangan pelajar-pelajar di dalam kelas.

Modul persediaan boleh dihapuskan oleh mereka yang menunjukkan tahap sekurang-kurangnya pengetahuan yang diperlukan untuk masuk dalam setiap disiplin melalui ujian dalam talian atau di-orang.

Pre-Works

Untuk beberapa kelas diperlukan sebelum selesai kerja-kerja yang membantu untuk menyelaraskan isu-isu yang perlu ditangani, memberi manfaat kepada proses pembelajaran.

FIT - Pengenalan kepada Lembaran Pembelajaran

Setiap kelas adalah pengenalan kepada rekod yang terdapat di persekitaran maya dan boleh dimuat turun secara langsung kepada pelajar Ipad anda belajar.

cip, juga dikenali sebagai pengenalan kepada bentuk topik, bertujuan untuk mengajar pelajar tentang apakah isu-isu yang perlu ditangani di dalam kelas (input), yang disyorkan bibliografi, yang tujuan sekolah untuk mengajar perkara ini dan apa yang menjangka pelajar selepas kelas (output).

Pembelajaran senaman Pemendapan

Untuk memastikan bahawa apa yang telah diberikan di dalam bilik itu terduduk sebagai pembelajaran yang berkesan, guru menyediakan latihan yang unik untuk Sekolah MBA, yang melibatkan dari penyelidikan, pembangunan Pelan Perniagaan.

Pelopor Kumpulan - Kumpulan Kajian Lanjutan

Pelopor Group adalah kumpulan kajian lanjutan Roberto Miranda Pendidikan Korporat. diajar modul secara eksklusif dalam bahasa asing mengenai hal ehwal semasa pasaran dunia.

Kumpulan ini boleh diakses oleh semua pelajar dan kerja di bawah bimbingan guru antarabangsa.

Video, podcast audio dan aktiviti-aktiviti lain yang terdapat di laman web ini adalah asas untuk perbincangan meja bulat kumpulan yang dibentuk oleh pelajar berminat untuk pergi di luar.

Menthoring

Pelajar mempunyai maklumat yang terhad, mentor yang memberi panduan untuk perniagaan, kerjaya dan kehidupan. Mesyuarat dengan pelantikan dan perhatian eksklusif untuk kejayaan anda.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA Sambilan

Roberto Miranda Educação Corporativa

pengurusan acara, dari konsep, perancangan dan pelaksanaan yang sempurna, melibatkan spektrum luas pengetahuan. Program ini menyediakan peserta dengan peralatan dan kepak ... [+]

MBA - Pengurusan dan Ceremonials daripada Luxo® Event

pengurusan acara, dari konsep, perancangan dan pelaksanaan yang sempurna, melibatkan spektrum luas pengetahuan. Program ini menyediakan peserta dengan peralatan dan kepakaran yang diperlukan untuk menguruskan kompleks, peristiwa yang unik dan mewah tinggi.

program reka bentuk acara Exclusive Perhimpunan Fundraising dan Infrastruktur Seni Bina dan Akses Keselamatan dan Logistik Kompleks Event Planning Rancangan Great dan Peristiwa Musical Sporting Events Mega-Events istiadat Mewah Protokol dan Budaya lain Mewah Perkahwinan Professional Syarikat Event Management Tarikh, masa dan tempoh Jenis I - Pendaftaran Terbuka Mula: 11 Mac 2017 Setiap hari Rabu dari 19h00 untuk 23h00 dan satu (1) Sabtu setiap bulan dari 09h00 untuk 18h00 Jangka masa: tiga (3) semester Jam: 432 jam / a Jenis II (terutamanya untuk peserta dari negeri-negeri lain) - Pendaftaran Terbuka Mula: 11 Mac 2017 Satu (1) hujung minggu setiap 60 hari dan terjun lima (5) hari pada akhir setiap semester. Jangka masa: empat (4) semester Jam: 432 jam / a Tempatan ... [-]
Brazil Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Sambilan
3 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Roberto Miranda Educação Corporativa

Bertujuan untuk usahawan dan profesional yang berminat dalam membangunkan pengetahuan mereka dalam hospitaliti mewah global. Dengan 15 kelas yang terbentuk dalam Hotel Fa ... [+]

MBA - Pengurusan Hospitaliti Luxo®

Bertujuan untuk usahawan dan profesional yang berminat dalam membangunkan pengetahuan mereka dalam hospitaliti mewah global. Dengan 15 kelas yang terbentuk dalam Hotel Fasano di Sao Paulo, Hotel Ritz, George V dan Plaza Athenee di Paris.

program Persekitaran perniagaan mewah Hotel Mewah Inovasi dan Keusahawanan Talentos® Pembangunan dan Kemahiran Perancangan dan Hotel Implantasi Pelaksanaan projek-projek di Luxury Hospitality Marketing digunakan untuk Luxury Hospitality pemasaran antarabangsa dan rangkaian perniagaan Pengurusan operasi pengurusan kewangan prestasi organisasi Peningkatan Prestasi Manusia Berterusan Tarikh, masa dan tempoh ... [-]
Brazil Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Sambilan
3 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Roberto Miranda Educação Corporativa

Jangan biarkan kreativiti anda dihadkan oleh bajet pelanggan. Dapatkan bersedia untuk menyertai dalam alam semesta yang mana tidak ada had kepada penggunaan bakat dan ino ... [+]

MBA Luxo® Architecture

Jangan biarkan kreativiti anda dihadkan oleh bajet pelanggan. Dapatkan bersedia untuk menyertai dalam alam semesta yang mana tidak ada had kepada penggunaan bakat dan inovasi mereka. Seni bina untuk pasaran mewah adalah satu realiti di seluruh dunia. Tahu particularities anda, bahan-bahan itu, unsur-unsur dan bahan-bahan mentah. Dan di atas semua konsep yang dilahirkan projek yang unik.

program Mansions mewah dan projek Houses Pangsapuri dan Penthouses Mewah Houses Beach Luxury Piers dan projek Marinas Villa, Farms and Ranches Haras, dan trek kuda latihan Helipad, heliports dan padang terbang kawasan permainan Great Panggung wayang, teater dan automasi rumah Menarik pelanggan dan kontrak Pengurusan projek-projek dan kerja-kerja Penghantaran karya lanjutan antarabangsa ... [-]
Brazil Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Sambilan
3 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu