Baca keterangan rasmi

Manchester Business School telah ditubuhkan pada tahun 1965 dan merupakan salah satu sekolah perniagaan pertama di UK. Pada 2015, kami meraikan ulang tahun ke-50 kami.

Kami menjadi sekolah perniagaan dan pengurusan yang terbesar di UK pada tahun 2004 apabila kita bergabung dengan The Victoria University of School Manchester Perakaunan dan Kewangan, Pusat Pengajian UMIST Pengurusan dan Program dalam Penyelidikan Sains dan Teknologi.

Kami adalah sebuah sekolah perniagaan perkhidmatan penuh, menyediakan pendidikan industri berfokuskan kepada mahasiswa, pelajar siswazah dan eksekutif di seluruh dunia.

Original Berfikir Gunaan adalah di tengah-tengah apa yang kita lakukan - buka teori ke dalam amalan di semua aktiviti kami, melalui program-program kami, perundingan dan penyelidikan.

Kami memaklumkan, memberi inspirasi dan melibatkan diri dengan komuniti perniagaan melalui aktiviti-aktiviti penglibatan korporat kami dan kami berusaha untuk menyokong masyarakat melalui agenda tanggungjawab sosial kami.

Kedudukan dan akreditasi

Alliance Manchester Business School terus menerima beberapa kedudukan dan akreditasi dari pelbagai papan pemberian - bukan sahaja di UK tetapi dari seluruh dunia.

kedudukan

2016 Financial Times kajian pangkat 7 kami MBA di UK, 14 di Eropah dan ke-38 di dunia. Menurut FT, pelajar MBA boleh menjangkakan 96% gaji meningkat tiga tahun selepas tamat pengajian. Alliance MBS juga ditempatkan di 12 di dunia untuk kemajuan kerjaya. Kita kedudukan ke-6 di dunia, di luar Amerika Syarikat, mengikut tajuk perniagaan Forbes. The Forbes kegunaan Kedudukan pulangan pelaburan (ROI) sebagai langkah utama, digabungkan dengan maklumbalas yang diperoleh dari masyarakat alumni global Alliance MBS. Kami menduduki tempat 2nd di UK untuk kuasa penyelidikan, dan 4 bagi kedalaman dan keluasan penyelidikan (REF 2014). Bloomberg Business Week kedudukan Alliance MBS di ke-19 di dunia dan ke-9 dalam kaji selidik alumni.

Akreditasi

Alliance MBS adalah sebahagian daripada kumpulan kecil dan terpilih daripada institusi di seluruh dunia yang diiktiraf oleh ketiga-tiga badan utama - AACSB International, AMBA dan EQUIS.

Lokasi

Di mana sahaja anda berada, kepakaran kami tidak pernah jauh. Kami adalah satu-satunya sekolah perniagaan UK dengan kehadiran di enam hab global. Semua pusat-pusat kami mempunyai hubungan yang kukuh dengan komuniti perniagaan tempatan dan kami juga mempunyai rangkaian global lebih 50,000 alumni, tersebar di seluruh 169 negara.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Global MBA

Alliance Manchester Business School - South America Centre

MBA Part Time Global Manchester direka untuk memenuhi keperluan kerja dan komitmen peribadi, memberikan anda fleksibiliti untuk belajar apabila ia sesuai dengan yang terb ... [+]

MBA Paruh waktu Global

Meningkatkan. Tukar arah. Mengubah kerjaya anda.

Lokasi: Sao Paulo, Brazil

Mengalami bengkel yang memotivasi, projek kumpulan yang mencabar dan rakan sekerja yang memberi inspirasi. Dengan program global yang fleksibel ini anda boleh belajar dengan kami di Manchester, Dubai, Shanghai, Singapura, Hong Kong atau São Paulo. Tetapkan diri anda di tempat kerja dari hari pertama.

MBA Part Time Global Manchester direka untuk memenuhi keperluan kerja dan komitmen peribadi, memberikan anda fleksibiliti untuk belajar apabila ia sesuai dengan yang terbaik.... [-]

Brazil São Paulo United Kingdom Manchester
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Global Part-time MBA

Alamat lokasi
Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini)
04578000, São Paulo, Brasil

São Paulo, State of São Paulo, BR
Alamat lokasi
Alliance Manchester Business School
Booth Street East

Manchester, England, M13 9SS GB
Media Sosial