Baca keterangan rasmi

Perniagaan ESIC112995_pexels-photo-1451447.jpegrawpixel.com / Peksel

Visi

Untuk mengembangkan, melalui pendidikan dan insentif kepada penyelidikan, pengetahuan dan kebudayaan, mempromosikan pembentukan manusia dan profesional yang komited untuk pembangunan dan peningkatan masyarakat.

Misi kami

- Melatih profesional yang mampu membuat syarikat dan organisasi dan melaksanakannya dengan penuh tanggungjawab, keberkesanan dan kecekapan dalam kerja pengurusan - di mana-mana peringkat - dalam mana-mana bidang aktiviti.

- Menyebarkan dalam masyarakat budaya yang berorientasikan kepada nilai-nilai etika dan rasionalitas dalam perniagaan, mewujudkan saluran komunikasi antara dunia akademik dan perniagaan dan meningkatkan kerjaya perniagaan para pelajar kami.

- Menggalakkan penyelidikan saintifik dan teknikal dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pemasaran, bukan sahaja dengan menggalakkan kerja yang dibangunkan di Sekolah, tetapi juga dengan menyebarkan pemikiran tindakan penyelidikan dalam masyarakat secara keseluruhan.

Nilai

  • Pikirkan seluruh orang.
  • Orang itu menanggung baki.
  • Borang untuk kehidupan.
  • Orang itu melihat dirinya dimasukkan ke dalam masyarakat.
  • Untuk melatih lelaki dan wanita yang berkepentingan yang mampu memikul tanggungjawab dalam masyarakat dengan cara demokratik yang dicirikan oleh hubungan yang ditubuhkan di kalangan anggota masyarakat.
  • Untuk menjadi terbuka dan penuh perhatian terutama kepada mereka yang paling memerlukan, tanpa mengira keadaan etnik, budaya dan sosio-ekonomi.
  • Bertekad kepada masyarakat.
  • Untuk mendapatkan kekukuhan saintifik dengan kualiti universiti.

Di ESIC kita mempunyai tiga bidang latihan yang dikaitkan dengan realiti perniagaan dan teknologi baru.

Kawasan Pengijazahan

Projek pendidikan berdasarkan kualiti dan realiti perniagaan, yang menyediakan latihan integratif.

Lulusan ESIC akan dapat memenuhi cabaran perniagaan dengan jaminan kejayaan.112994_pexels-photo-1496192.jpegrawpixel.com / Peksel

Kawasan Pascasarjana

Program siswazah ESIC membentuk pemimpin perniagaan di peringkat strategik, pengurusan, dengan keupayaan teknikal yang tinggi serta tanggungjawab manusia dan dedikasi untuk bekerja. Pendekatan ini menghasilkan penyertaan yang menonjol dalam pasaran kompetitif semasa.

Kawasan eksekutif

Terdapat di kawasan Pendidikan Eksekutif tawaran program, terbuka dan / atau latihan yang disesuaikan dengan keperluan syarikat.

Perkhidmatan Latihan Integral kami. menjana program yang meningkatkan pembangunan profesional pengurus dan pasukan kerja.

Pelbagai jenis latihan lain

Sebagai Sekolah Perniagaan Antarabangsa, kami menawarkan buku, manual dan penerbitan oleh pengarang yang terkenal yang bukan hanya penyelidikan tetapi juga penyebaran kemahiran ekonomi, perniagaan, pemasaran dan pengurusan.

Program diajar dalam:
  • Portugis
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

MBA Eksekutif dalam Pengurusan Perniagaan - EMBA bertujuan profesional yang berpengalaman, yang dalam organisasi mereka melakukan kerja yang dicirikan oleh pengambilan ke ... [+]

MBA Eksekutif dalam Pengurusan Perniagaan - EMBA bertujuan profesional yang berpengalaman, yang dalam organisasi mereka melakukan kerja yang dicirikan oleh pengambilan keputusan dan pengurusan sumber perniagaan, serta para profesional yang melakukan fungsi yang sama dan saling melengkapi dalam pengurusan kanan.

Program latihan lengkap yang memberi tumpuan kepada:

Pertimbangan strategik pengurusan atasan, menggabungkan aspek pemahaman alam sekitar dan pembangunan strategik;Kesan faktor "utama" teknologi dan manusia;Teknik kewangan dan sistem maklumat perakaunan, yang pembangunannya meliputi aspek pengurusan antarabangsa;Perspektif Pemasaran Strategik, termasuk pertimbangan perniagaan, yang sepatutnya terdapat dalam pengurusan atasan;Proses dan operasi yang menjana produk dan perkhidmatan yang memenuhi keperluan pelanggan dan kesan mereka dalam kumpulan profesional yang bekerja di syarikat itu;Mengintegrasikan pendekatan kepada kemahiran pengurusan yang membentuk paksi pusat aktiviti arah umum.Objektif... [-]
Brazil Curitiba
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sambilan
600 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

MBA Eksekutif dalam Pengurusan Projek - EMBAP diarahkan kepada para profesional eksekutif yang berpengalaman dan / atau berminat di kawasan projek. Mereka menyediakan asa ... [+]

MBA Eksekutif dalam Pengurusan Projek - EMBAP diarahkan kepada para profesional eksekutif yang berpengalaman dan / atau berminat di kawasan projek. Mereka menyediakan asas yang baik untuk memahami pengurusan kursus dan membincangkan peranan pengurus. Ia dibimbing oleh Panduan PMBOK, dikemas kini dalam edisi ke-5nya.

Objektif

Di samping memahami konsep dan terminologi penting untuk pengurusan projek, para peserta dapat:

Main peranan pengurus projek dengan cekap;Mendiagnosis dan menganalisis situasi yang dicipta dalam keadaan tertentu, menawarkan penyelesaian yang mencukupi;Menguruskan pasukan kerja, memastikan mereka bermotivasi, dengan komunikasi yang memadai, kepimpinan, dll.Mengintegrasikan projek-projek dengan bidang fungsional organisasi, membuat proses membuat keputusan tangkas dan cekap;Gunakan kaedah inovatif untuk menguruskan projek-projek dalam persekitaran kompleks dan dinamik.Profil Pelajar... [-]
Brazil Curitiba
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sambilan
600 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu